Išsityčiojo vokiečiai iš brazilų, dabar, panašu kad išsityčios ir olandai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2014 m. pasaulio futbolo čempionatas
Collapse
X
-
Gražu žiūrėti olandų rungtynes. Tiesa, kai rungtynes komentuoja Meškonis, nelabai norisi, kad Dirk Kuyt gautų kamuolį - kažkodėl tas komentatorius jį vadina kažkoku "Kaitu", o ne Kiujtu. Nors šiaip komentatoriai toks dalykas, prie kurio galima priprasti, bet su tuo Kuytu ("Kaitu") ten kažkokia anomalija.
Baigiasi futbolo šventė.
Gražus tas futbolas, o kai kam ir vėl žiaurus. Gaila brazilų.
Comment
-
Man įdomu, ar čia tik lietuviškoje žinaisklaidoje straipsnių autoriai yra geriausi pasaulio futbolo ekspertai ir tiksliai "žino", kur ir kokių "klaidų" pridarė teisėjai?
Visiška kapituliacija: klaidų pridaręs teisėjas paliko brazilus be medalių
Vis tik teisėjas šiame epizode padarė ne vieną, o galimai dvi klaidas: pražanga buvo už baudos aikštelės ribų, o brazilo pražanga buvo paskutinės vilties, todėl galima buvo parodyti ir raudoną kortelę.
Kaip tą patį epizodą aprašo britų bulvarinės spaudos šūdlaikraštis Daily Mail:
The connection probably happened just outside the penalty area but Robben fell inside, and referee Djamel Halmoudi awarded a penalty that van Persie converted high and hard.
Man tai kažkaip asocijuojasi su kažkokiu patologiniu lietuvišku "teisybės" ieškojimu ir nuskriaustųjų komplekso tenkinimu. Panašiai, kaip kaskart koks nors Žalgiris ar Lietuvos krepšinio rinktinė pralaimi "dėl teisėjų". Tiesiog juokingai atrodo. Ypač, kai bandoma tai "eksportuoti" į tokio lygio turnyrus, kaip futbolo World cup'as.
O šiaip labai gerai, kad brazilams buvo iškarštas kailis.Paskutinis taisė John; 2014.07.13, 02:26.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNa ką ir olandai brazilus sutriuškino .
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMan įdomu, ar čia tik lietuviškoje žinaisklaidoje straipsnių autoriai yra geriausi pasaulio futbolo ekspertai ir tiksliai "žino", kur ir kokių "klaidų" pridarė teisėjai?
Visiška kapituliacija: klaidų pridaręs teisėjas paliko brazilus be medalių
Kodėl tokių dalykų nebūna britiškoje žiniasklaidoje? Nei BBC/ITV, per kur rodo rungtynes ir komentuoja tos srities ekspertai, nei bulvarinėje žiniasklaidoje?
Kaip tą patį epizodą aprašo britų bulvarinės spaudos šūdlaikraštis Daily Mail:
Viskas apie teisėjavimą tame straipsnyje...
Man tai kažkaip asocijuojasi su kažkokiu patologiniu lietuvišku "teisybės" ieškojimu ir nuskriaustųjų komplekso tenkinimu. Panašiai, kaip kaskart koks nors Žalgiris ar Lietuvos krepšinio rinktinė pralaimi "dėl teisėjų". Tiesiog juokingai atrodo. Ypač, kai bandoma tai "eksportuoti" į tokio lygio turnyrus, kaip futbolo World cup'as.
Ten gi delfi straipsnis.
Comment
-
Paaiškinkite vieną dalyką - iš kur Lietuvoje tiek daug antipatijų ir neapykantos Argentinai?
Niekada nemėgau vokiečių, nes man jie išliko tokie patys išdidūs naciai, be jokios pagarbos varžovams, kitoms valstybėms ir tautoms. Vien pažiūrėjus į Miulerio povyzą tampa viskas aišku. Toks ir teisėją, ir varžovą apspjaudo. Neįsivaizduoju, kokie argumentai už vokiečius, todėl tik už Argentiną ir visiškai nesvarbu, kaip baigsis finalas.
Comment
-
Parašė Macas Rodyti pranešimąPaaiškinkite vieną dalyką - iš kur Lietuvoje tiek daug antipatijų ir neapykantos Argentinai?
Comment
-
Parašė ratVienas iš tų retų atvejų, kai vatnikų propagandos mašina nusileido storuliuko propagandos mašinai.
Šiaurės Korėja pranešė, kad jų komanda žais Pasaulio futbolo čempionato finale
Comment
-
Parašė Macas Rodyti pranešimąPaaiškinkite vieną dalyką - iš kur Lietuvoje tiek daug antipatijų ir neapykantos Argentinai?
Niekada nemėgau vokiečių, nes man jie išliko tokie patys išdidūs naciai, be jokios pagarbos varžovams, kitoms valstybėms ir tautoms. Vien pažiūrėjus į Miulerio povyzą tampa viskas aišku. Toks ir teisėją, ir varžovą apspjaudo. Neįsivaizduoju, kokie argumentai už vokiečius, todėl tik už Argentiną ir visiškai nesvarbu, kaip baigsis finalas.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKeista, nes man susidaro atvirkštinis įspūdis.
O šiaip Macas gal ir teisus. Pvz. Neuer'is atrodo kaip tikras arijas - aukštas, šviesių plaukų, taisyklingų, griežtų formų veidas ir t.t.Paskutinis taisė Lettered; 2014.07.13, 16:36.
Comment
-
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąMaždaug jeigu jau palaikai vokiečius, kurie tikrai demonstruoja aukštą futbolo lygį, tai jau kažkaip niekini Argentiną ir jauti jai neapykantą? Truputi juokinga.
Comment
Comment