O gal ir man tada reiktų imt įtikinėt, kad saulė teka vakaruose, o po to pareikšt, kad tokia yra mano "nuomonė".
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Užtenka tų asmeniškumų. Džiugu matyti, kad futbolas Lietuvoje yra jautri tema ir yra ja karštai diskutuojančių . Tęsti pastarąją diskusija manau jau nebetikslinga, nes niekas iš to jokios naudos jau tikrai negaus. Siūlau tęsti diskusiją į temą, tuo labiau, kad visi to paties galutinio rezultato čia nori .
Comment
-
nesam mes futbolo valstybė, todėl tenka taikytis su tuo ką turime, ačiū dievui daugėja dirbtinės dangos aikščių, kas yra labai logiška mūsų sąlygomis ir ateityje, tokiu metu, manau ir rinktinei teks žaisti dirbtinėse aikštėse, nerandu kažkaip oficialios informacijos, bet atrodo, kad lff planuoja Vėtroj keisti žolę dirbtine danga (birželio-liepos mėnesį turėtų baigti), atlikus ten dar keletą darbų (labai norėtųsi stogo bent virš vienos tribūnos) jau kitais metais ten galėtų persikelti ir rinktinė, žinoma, jei federacijos kišenė tiek išnešIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
apskritai labai mėgstu delfi pilietį, o štai ir paskutinis rašinėlis - labai taiklus, labai į temą ir labai skirtas lietuviams dėjuojantiems kaip gi gėda dabar mums prieš nuostabiuosius ispanus:
Laiškas ispanų futbolininkams ir visai krizėje vargstančiai ispanų tautaiIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu į Lietuvą pradės važinėti (...) Madrido "Real" ar "Chelsea", tai tada gal atsiras ir stadionai", - interviu Lietuvos radijui antradienį sakė A. Kubilius.
Parašė Maarko Rodyti pranešimąvakar lryto tv kalbinto lzuu profesoriaus paskaičiavimais norint išlaikyti šildomą veją reikėtų nuolat užpildyto 10K vietų stadiono
Comment
-
Parašė Nabuchodonosaras II Rodyti pranešimąČia yra blaivesnis požiūris? Čia atvirkščiai visiškai - neblaivus požiūris į sakyčiau net skandalingą situaciją, kuri tesiasi metus iš metų, vertas pakomentavimo, tik dėlto kad jį pasakė pirma šalie galva(pirmas šalies pusgalvis)
Atsiprašau už off-topic, bet nesusivaldžiau.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąžiauru įdomu, kiek kainuotų įrengti šildomą veją? gal kas nors mesteltumėt nors kiek realius skaičius? paaiškėtų kiek tai "misija neįmanoma"
http://www.birminghammail.net/birmin...7319-22607851/
BLUES will spend more than £300,000 on installing undersoil heating at St Andrew’s in the summer.
Labiausiai verkiantiems noriu primint, kad pa vė zet anglai kartas nuo karto dėl trijų snaigių uždaro savo oro uostus (kas, aišku, menkniekis palyginus su stadionu, bet visgi), bet dėl to nekiša milijonų į sniego valymo techniką, kuri didžiąją laiko dalį rūdytų kokiam nors angare.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąLabiausiai verkiantiems noriu primint, kad pa vė zet anglai kartas nuo karto dėl trijų snaigių uždaro savo oro uostus (kas, aišku, menkniekis palyginus su stadionu, bet visgi), bet dėl to nekiša milijonų į sniego valymo techniką, kuri didžiąją laiko dalį rūdytų kokiam nors angare.Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Argi galima taip siaurai mąstyti, visa Europa atvirai tyčiojasi, o premjeras nori čelsio su realu. Verkti norisi, nes pasaulio ir Europos čempionai yra nelygys?? Kokios dar gali būti čia diskusijos?? Pasibarstyti galvą pelenais ir tylėti, o čia dar premjeras ir pajuokauti sugeba.
Trūksta žodžių.... vien seilės...Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąapskritai labai mėgstu delfi pilietį, o štai ir paskutinis rašinėlis - labai taiklus, labai į temą ir labai skirtas lietuviams dėjuojantiems kaip gi gėda dabar mums prieš nuostabiuosius ispanus:
Laiškas ispanų futbolininkams ir visai krizėje vargstančiai ispanų tautai
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKokia dar geda, ziemos pabaigoje jie gal nori, kad zole zaliai zaliuotu?Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
O vat iš tiesų įdomu, ar kas nors iš atsakingų ar bent jau suinteresuotų ir realią įtaką turinčių asmenų domėjosi, ieškojo, skaičiavo, googlino? Nes man prireikė maždaug 2 minučių ir radau net dvi įmones, kurioms, jei pačios būtų parodžiusios iniciatyvą, galbūt galėjo būti labai riebus užsakymas:
http://www.sku.lt/produkcija/
http://www.sodui.lt/prod2.php
Aišku, gal ir jie nebūtų galėję niekuo padėti šiuo metų laiku, bet klausimas ar kas nors bent svarstė galimybę pasinaudoti šių įmonių paslaugomis?
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąGal tamsta yra girdėjęs apie pašildomą veją??"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
Comment