Joo, vakar laikėsi laikėsi ir jei ne ta nuošalė, būtumėm turėją nemenką pranašumą
Mantai DIDELIS aciu uz mano PIRMA tema
Paciam ja kurti kazkaip nedrasu buvo
Na zodziu dabar as kaip ipareigotas sita tema "palaikyti", tad tai ir darysiu ...
Mano nuomone pats geriausias vakar dienos Lietuvos rinktines zaidejas Barasa.
link--->uefa.com
Tai jau nėra už ką O mūsų rinktinė tikrai neblogo lygio, tik galbūt dar patys negali patikėti, kad gali lygiai žaisti su tokiais grandais kaip Ispania, Vokietija ar kt. futbolo lyderėmis
Zaisti gali, bet laimeti dar sunkiai Nors Vilniuje su Ispanais mes verti pergales buvome. O vakar pries ju spaudima buvo tikrai sunku atsilaikyti, o dar ir teisejas nekoks pasitaike
Kas del futbolo, tai per daug nenusimenu del to pralaimejimo vakar. Gaila, kad Janke, Stankevicius ir Semberas negalejo lost Gan neblogai sulosem vistiek. Aisku, techniskumu, tai labai dar atsiliekam, bet musu jaunimas ( Mika, Cesnauskiai ) pradeda rodyt, kad po metu keliu los tikrai gera futbola
Aciu uz tema
Teisejavimas buvo tikrai ne koks,teisejas viasi nevalde situacijos,o ivartis krito toks kurio istraukt nelabai ir buvo imanoma!Zaidimas visai gerai klijavosi ir be keliu pagrindiniu zaideju,reik su serbais suzaist gerai ir galima dar visko laukt
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Su tokiom milziniskom investicijom ir futbolo bazemes,kai pas mane kieme geresne veja nei didziojoje dalyje vadinamu Lietuvos stadijonu,sita komanda yra tikrai nebloga,nes ispanai reitinge 8,o mes esame 98!Pralaimejimas buvo logiskas....
Beje, kaip jums paskutinem minutem Poskaus baudos smugis, a? Jei ne Casillasas, tai butu buves graziausias ivartis Lietuvos istorijoj
Be jokiu abejoniu...
Poshkui manau sis Rusijos futbolo cempionatas paskutinis, pats laikas i geresne komanda ir jau nemazai kalbu apie tai teko girdeti... nors is kitos puses jis Rusijoje zvaigzde....
Comment