Manau, kad S.Baranovas galėjo būti Vilniaus futbolo mokyklą baigęs jaunuolis, vėliau žaidęs Žalgirio meistrų komandoje (1974-1979 m).
Šaltinis: http://almis.w3.lt/zalgirissum.html
Galų gale padoresni rezultatai iš jaunimėlio, anądien pirma pergalė grupėj, šiand lygiosios su Europos vicečempionais
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Ar yra cia nusimananciu nors siek tiek, kurie papasakotu apie Romos fules komandas (Lazio ir Roma berods dvi esmines tik?) ? Ta prasme kas uz ka serga, kokia ju priespriesa ir siaip kanors
Dekui
/\ Na tik žinau, jog Lazio ultrų gretose daug fašistuojančių ir ultra-dešiniųjų. KOmandą labiau palaiko kaip suprantu, kaip čia diplomatiškau išsireiškus, - "tikroji italų liaudis"/bluecollar workers
cia tai ziauri banke. Teisejai nezinau kokia bausme turetu gaut.Jei per viena ataka nesugebi uzfiksuot nei nuosales, nei dvieju ranku, tai tiek tu ir vertas teisejaut tokiu lygiu... O ir Henry kazka jau turetu pasakyt po tokio epizodo...gerai,kad dar ne abiem rankom kamuoli pasitaise kur reikia
6 krepšelis: Azerbaidžanas, Liuksemburgas, Malta, Farerų Salos, Andora, San Marinas.
D-day vasario 7
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Gerbiamieji, gal nepradedam teršti eterio ir kurti savų atrankos grupių, jau jų pilna prikurta futbolas.lt. Ramiai laukiam vasario 7 d.
O dėl su visais galima žaisti ir laimėti, tai čia Barabaso turbūt yra cituojami Farerų salų rinktinės trenerio žodžiai prieš varžybas su Lietuva
Labiausiai ko nenorėčiau, tai prancūzų vėl gaut. Nafik, anksčiau ir taip jų nemėgau, o po užvakar išvis nemėgstamiausia komanda tapo.
Už ką prancūzų nemėgai? Mano mėgstamiausia komanda po Olandijos ir Lietuvos.
O šiaip geriausia būtų gauti:
Kroatija
Slovakija
Bosnija ir Hercegovina
Lichtenšteinas
Farerų salos
Man šiaip prancūzai, kaip tauta, yra labai antipatiški. Tiesa, nesu labai su jais susidūręs, net Prancūzijoj nebuvau, bet kažkaip susiformavo tokia nuomonė. Man jie kažkokie arogantiški atrodo. O Prancūzijos futbolo rinktinės nemėgstu dėl juodaodžių skaičiaus joje, UEFA baudos LFF už pagarsėjusį plakatą Kaune ir šiaip nepatinka man jie tiesiog. Būna taip kartais ir tiek Pavyzdžiui, priešingai nei prancūzams, simpatizuoju vokiečiams - tiek tautai, tiek futbolo rinktinei Bet čia sakau, tik mano asmeninė nuomonė.
Comment