You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Šitos rungtynės buvo fantastika, kažkas nepakartojamo. Pateks į laidą "futbolo legendos" arba "čempionų lygos klasika". gaila FC Liverpool, tikiuosi Barca nubaus Chelskius..
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Kažkokios nesveikos rungtynės. Kur gynyba? Gaila dar pirmo kėlinio nemačiau, bet antras kėlinys atpirko viską. Aš taip pat tikiuosi, kad Barca nubaus, o finale jiems atkeršys Arsenal
Rungtynės buvo fantastiškos, galima drąsiai sakyti, kad jose buvo VISKO Bravo Chelsea, šaunuoliai. Tikėkimės dabar atsilaikys prieš Barca, nors bus sunku, bet viskas įmanoma. Na o tada, antras kartas nemeluos ir bus čempionai Dar karta bravo CHELSEA FC!!!
Svajoji apie Arsenal'ą finale? Svajok, svajoti nedraudžiama.
Kaip ir aš kad svajoju... O jie turi visus šansus, kaip ir kitos likusios ekipos. Šiame etape po Porto lygiųjų Manchester'yje negali teigti, kad kažkuri ekipa sudaužys varžovus. Sirgius šian ir svajosiu
ale ir kaip jūs šitaip galit įsijaust į svetimų šalių komandas, kaip į savas blemba
Tai tikrai jau. Kokį Chelsea palaikyt, tai savęs negerbt. Reiktų ką nors arčiau Lietuvos, koks ten prastesnis rajonas? Rytų Londonas? Ten West Ham žaidžia? Visi palaikom West Ham
ale ir kaip jūs šitaip galit įsijaust į svetimų šalių komandas, kaip į savas blemba
Negaliu logiškai paaiškinti Visoki žaidimai jaunystėje (FM ar UEFA) užkrėtė aišku dar UEFA CL transliacijos per TV. Su draugais žiūrėdavome domėjomės, tai reikėdavo pasirinkti už kokią komandą sirkti, tai net nepamenu kodėl Arsenal imponuodavo, o dbr žaviuosi šia komanda, nes ji amžinai jauna
O finalas jau netoli... tik Man Utd. laukia. Sunku bus, bet jie didesnį spaudimą jaučia, nes Liverpool Anglijoje jiem lipa ir lips, o Arsenal Anglijoje gali jau kaip ir atsipalaiduoti ir jaunimą leisti, tikiuosi neatsilaikys Man Utd. UEFA.com straipsnio pavadinimas labai patiko: On-fire Gunners shoot down Villarreal
O Viasat SB grybai. Nesugeba iš karto po ledo ritulio įjungti futbolo? Turi laukti pusvalandį? Grybai ir tiek...
Svajoji apie Arsenal'ą finale? Svajok, svajoti nedraudžiama.
Netgi manau, kad tai visai realu, Arsenalui tereikia primest savo kombinacinį futbola ir bus MANU labai sunku.. Guneriai ne ta komanda prieš kurią Mančesteriui galima lengvai pašokinėt, juolab kad šį sezoną jau yra kartą nuo jų gavę "į skudurus"
Netgi manau, kad tai visai realu, Arsenalui tereikia primest savo kombinacinį futbola ir bus MANU labai sunku.. Guneriai ne ta komanda prieš kurią Mančesteriui galima lengvai pašokinėt, juolab kad šį sezoną jau yra kartą nuo jų gavę "į skudurus"
Chelsea šį sezona nuo Liverpoolio du kartus į skudurus gavo, bet Čempionų lygoje matom kiek kitaip viskas apsisuko.
Nežinau kuriam laikui iškrito Clichy ir Djourou, bet Gallas rungtynėse su United tikrai nebus. O su Gibbsu ir kompanija stabdyt Ronaldo tai ne tas pats, kas lupti Villarrealį be Cazorlos ir Sennos.
UEFA taurės finale susikaus Vokietijos ir Ukrainos klubai:
Pusfinaliai:
Hamburger SV - Werder Bremen
Dynamo Kiev - Shakhtar Donetsk
Pagal pinigėlius turtingiausias Werder, toliau seka HSV, Shakhtar ir Dynamo.
cia oficialus duomenys del finansu? kazkaip manau kad Donetske dodesni pinigai
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment