MU
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
LFF ataskaita uz 2007 metus - visai idomu paskaityt
http://www.lff.lt/docs/LFF%20Bukletas%202007.pdfYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Susinervinau, Liubinska reik mest lauk, nematau jo indėlio visiškai, išeina žaidėjai be motyvacijos, atrodo visai nenori laimėt (išskyrus kelis žaidėjus). Po pertraukos atrodo vaizdas turi pasikeist po trenerio pokalbio su žaidėjais, tai ne - dar blogiau. O ką Poškus aikštėj veikė tai man išvis nesuprantama, žaidžia šitiek metų, o į vartus nepataiko, laksto kaip kirvis, bet ir čia visą kaltę reik verst Liubinskui, kad jis jį išleido. Vienu žodžiu
Comment
-
nereikia taip karsciuotis, cia juk tik draugiskos rungtynes...
nors antram keliny tai nusikeikiau ziuredamas tikrai nemezai kartu. Pikciausia, tai kad kai reikia pabegeti iki atriedancio kamuolio, o du lietuviai sustoje ziuri vienas i kita ir tikisi, kad tas anas nubegs iki jo, tuo tarpu atbeges cekas ji pasiima... arba kai ivyksta kokia nors prazanga, litovcas svajodamas kazko laukia, kai tuo tarpu cekas jau buna atlikes laisva smugi ir ataka tesiasi...
Aisku meistriskumas komandu skirtingas, cekai tikrai be kalbu aukstesnio lygio komanda. O tokias progas, kaip Poskus kad turejo, puolejas privalo isnaudot... nors jam aisku paskutiniai pora metu visai nekokie buvo, tai forma kritusi. Nori jis sugrizti i rinktine. O puoleju rinktinej ziauriai truksta, taip kad pilnai palaikau Liubinsko sprendima leisti ji i aikste... kada gi dar ji isbandyt ir duot pasipraktikuot zaidime jei ne draugiskose rungtynese?
Tikiuosi likusiose rungtynese vaizdas bus geresnis... Galetu rusus patvarkyt...Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė Duff Rodyti pranešimąSusinervinau, Liubinska reik mest lauk, nematau jo indėlio visiškai, išeina žaidėjai be motyvacijos, atrodo visai nenori laimėt (išskyrus kelis žaidėjus). Po pertraukos atrodo vaizdas turi pasikeist po trenerio pokalbio su žaidėjais, tai ne - dar blogiau. O ką Poškus aikštėj veikė tai man išvis nesuprantama, žaidžia šitiek metų, o į vartus nepataiko, laksto kaip kirvis, bet ir čia visą kaltę reik verst Liubinskui, kad jis jį išleido. Vienu žodžiu
Man baisiausia tai kad nesugeba komanda palaikyt kamuolio,lygioj vietoj prarandamas kamuolys,jokio pozicinio zaidimo...Jei perimamas kamuolys duodamas ilgas aukstas pasas i prieki kur musu 1-2 puolejai ar saugai imituoja kova del kamuolio o 4 cekijos gynejai jau rezga ataka link lietuviu vartu.
Pozicinio zaidimo stoka baisiausias dalykas ir visiskas nemokejimas nieko isspaust is standartiniu padeciu.
Comment
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimąnu bet kaip faina butu...
O vienas is mazuju stebuklu butu jei ismoktu susistabdyti kamuoli musu vyrai,to jiems ir palinkeciau
Comment
-
Parašė Duff Rodyti pranešimąSusinervinau, Liubinska reik mest lauk, nematau jo indėlio visiškai, išeina žaidėjai be motyvacijos, atrodo visai nenori laimėt (išskyrus kelis žaidėjus). Po pertraukos atrodo vaizdas turi pasikeist po trenerio pokalbio su žaidėjais, tai ne - dar blogiau. O ką Poškus aikštėj veikė tai man išvis nesuprantama, žaidžia šitiek metų, o į vartus nepataiko, laksto kaip kirvis, bet ir čia visą kaltę reik verst Liubinskui, kad jis jį išleido. Vienu žodžiuGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Nelabai, Gruzinai tai ne tokia ten ir galinga komanda, o kai žaidėm su Ukraina, na, nemanau, kad jie pratę buvo tokiuose arimuose žaist . Vistiek man Liubinskas nepatinka, pažiūrėkit, kaip puikiai geri treneriai pastatė rusų rinktinę ant kojų, arba Zenito pavyzdys irgi neblogas, tik vat iš lietuvių treneriu nelabai yra ką rinktis.
Comment
Comment