/\ oj provokatoriai kai pulti panevėžyje 50 prieš 20, ir nieko gero nenuveikti, tai kieti. Kaune net iš autiko bijojo išlipti, bijos turbūt ir kitą kartą atvažiavę po šito banerio iškėlimo... nors baneris tikrai įspūdingas, turiu pripažinti
gera jum kalbet kai Panevezy mentai kauniecius saugo pries, per ir po varzybu
cia ne apei tai balabanas kalbejo..smagiausia kad kaune paskutini karta vistiek pasikrovet stotelej ir beliko tik dainuoti kauno benrniukai zas... krc sud.. raudona !! FBK!!!
Beje, kad jau šioje temoje lankosi tiek vienos, tiek kitos stovyklos atstovai, siūlau susilaikyti nuo tiesioginių įžeidinėjimų. Santykius galim ir šalia stadiono išsiaiškint.
man tai keistai atrodo kai kaunieciais Panevezy mentai rupinasi lyg savo vaikais, betruko kad dar valgyt atnestu ir i lovytes suguldytu o kaunieciai giriasi, sako va atvaziavom i Panevezy ir nieko neatsitiko turetu tik dziaugtis kad dar policija pas mus supratinga siuo atveju
gera jum kalbet kai Panevezy mentai kauniecius saugo pries, per ir po varzybu
Ne „mentai“, o policininkai.
Jokio skirtumo, kurių buvo daugiau, kas ką primušė ir t.t.. Ir tie, ir tie tikri snargliai, jei prisižiūrėję „Youtube“ rusų chuliganizmo bando tokius pačius klounus vaidint.
Kas jiems svarbiausia, savo komandos palaikymas ar chuliganizmas. Arba, perfrazuojant, ar viena yra neatsiejama nuo kito.
Nu, mes su ponu "Aš" jau diskutavom apie šiuos sąryšius tarp komandos palaikymo ir chuliganizmo. Manau, keleriais puslapiais atgal šioje temoje turėtų būti. Tik nemanau, kad noriu vėl visa tai traukti į dienos šviesą
Nu, mes su ponu "Aš" jau diskutavom apie šiuos sąryšius tarp komandos palaikymo ir chuliganizmo. Manau, keleriais puslapiais atgal šioje temoje turėtų būti. Tik nemanau, kad noriu vėl visa tai traukti į dienos šviesą
Negalėjau susilaikyt tokias nesąmones skaitydamas.
O kodėl kauniečiai be atributikos? Kaip sakant tikrą sirgalių iš nepirštuotų pirštinaičių pažinsi
o kam tau atributika? ji , tokioj situacijoj, tik trukdo. o be to didele negarbe yra kovos lauke prarasti ja .
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment