Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Parašė mikis Rodyti pranešimąnebutu klounais :-)
Beje, kad jau šioje temoje lankosi tiek vienos, tiek kitos stovyklos atstovai, siūlau susilaikyti nuo tiesioginių įžeidinėjimų. Santykius galim ir šalia stadiono išsiaiškint.
Comment
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimągera jum kalbet kai Panevezy mentai kauniecius saugo pries, per ir po varzybu
Jokio skirtumo, kurių buvo daugiau, kas ką primušė ir t.t.. Ir tie, ir tie tikri snargliai, jei prisižiūrėję „Youtube“ rusų chuliganizmo bando tokius pačius klounus vaidint.
Kas jiems svarbiausia, savo komandos palaikymas ar chuliganizmas. Arba, perfrazuojant, ar viena yra neatsiejama nuo kito.
Parašė D-Mason Rodyti pranešimąsmagiausia kad kaune paskutini karta vistiek pasikrovet stotelej ir beliko tik dainuoti kauno benrniukai zas... krc sud.. raudona !! FBK!!!
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąSantykius galim ir šalia stadiono išsiaiškint.Paskutinis taisė Aš; 2008.05.06, 23:05.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNu, mes su ponu "Aš" jau diskutavom apie šiuos sąryšius tarp komandos palaikymo ir chuliganizmo. Manau, keleriais puslapiais atgal šioje temoje turėtų būti. Tik nemanau, kad noriu vėl visa tai traukti į dienos šviesą
Sėkmės kiekvieno iš jūsų mylimai komandai
Parašė balabanas Rodyti pranešimącia isvis nereikia sioje temoje apie tokius dalykus kalbetiPaskutinis taisė Aš; 2008.05.06, 23:10.
Comment
-
Jau veikia Lietuvos televizijos svetainė skirta Europos futbolo čempionatui
http://www.lrt.lt/euro2008/
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąO kodėl kauniečiai be atributikos? Kaip sakant tikrą sirgalių iš nepirštuotų pirštinaičių pažinsiKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąo kam tau atributika? ji , tokioj situacijoj, tik trukdo. o be to didele negarbe yra kovos lauke prarasti ja .
Comment
Comment