Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ką ten padegė ultros, kad šitoks efektas buvo?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ką ten padegė ultros, kad šitoks efektas buvo?You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Man pats žaidimas būnant stūdike pasirodė kartais labai jau primityvus. Bėga ir pasas tiesus arba belen kur... O italų bankė pirma, bent man tokia lempinė, buvo,kad žiauriai pagailo mūsų žaidėjų. Oi kaip mums techniškumo trūksta, žiauru, bet sveikintina, kad vyrai kovoja, kad stengiasi. Šaunuoliai. Ir fanai šaunuoliai. Gal kada įmesiu fotkių, kur mano kirpėjos vaikas su visomis italų žvaigždėmis nusifotkinęs, o gal dar pavyk ir kamuolį fulės nufotkintu, su kuriuo buvo įmuštas įvartis per France-Lithuania mačą ir ant kurio pasirašė didžioji dalis italų žaidėjų.... Kai šian mane kirpo ir tai pasakojo, plaukai stovėjo tai gal todėl taip gražiai ir lygiai apkirpo.... Tas vaikas net neįsivaizduoja ką turi...Paskutinis taisė fredis; 2007.06.08, 07:19.You've got one life! Live it!
Comment
-
Skotai lipa is kelto Fareruose
http://www.youtube.com/watch?v=1pd5YIwgKzsYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąSkotai lipa is kelto Fareruose
http://www.youtube.com/watch?v=1pd5YIwgKzsProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąSkotai lipa is kelto Fareruose
http://www.youtube.com/watch?v=1pd5YIwgKzs
Skotai buvo dviem jachtom i Torsauna atplauke. Alaus dar pastate
Siaip blemba ten toks Torsaune stadionas, kad is puses miesto gali ziuret maca. Gaila tuomet masina buvo nuomota, o ir lijo nepakenciamai.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Kaip manot ar galetu Lietuvoj ishsilaikyti/nesti pelna privatus tokio tipo mini futbolo 5x5 kompleksas, kaip www.goalsfootball.co.uk ?Paskutinis taisė zanaz; 2007.06.10, 18:31.You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąKaip manot ar galetu Lietuvoj ishsilaikyti/nesti pelna privatus tokio tipo mini futbolo 5x5 kompleksas, kaip www.goalsfootball.co.uk ?
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąžodžiu, reikia "galimybių studijos"You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Na siandien prasideda Baltijos lygos atkrintamosios, gal kas gali pabyloti kokios reklamos/informacijos apie tai mate, be specifiniu futbolo ziniu portaluYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąNa siandien prasideda Baltijos lygos atkrintamosios, gal kas gali pabyloti kokios reklamos/informacijos apie tai mate, be specifiniu futbolo ziniu portaluAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment