nu ką, vis dėlto nieko nepadarėm... bent jau progų turėjom, su tuo ir sveikinu ir dar - fanai tikrai nerealiai siautė, parodėm italams, kad mokam už futbolą sirgt
nu ką aš galiu pasakyt...nu gavom Šiaip pats žaidimas blogas ir nebuvo, tik gaila jog vis dar nelabai mokam įmušt. Kalono tie 2 smūgiai per ataką sapnuosis naktį dabar tikiuosi, kad francam, ukrainiečiam ar bent škotam įkasim...norėtūsi pergalės su favoritais,ne tik lygiųjų
Tai ir palinkėsiu šiame cikle - pergalės ne tik prieš Farerus ir Gruzinus
Kas butu jei Kalonas butu isnaudojes 100% proga, kas butu jei po Labuko smugio galva kamuolys nebutu praskriejas pro pat virpsta, jei tas antras ivartis pacioje pirmo kelinio pabaigoje nebutu buves imustas ir pan.
Bet kuriuo atveju, man rungtynes paliko gera ispudi, tiek savo kovingumu, tiek zaidimu, tiek rinktines palaikimu stadione. Nugalejo stipresni, bet rezultatas 2:0 pries pasaulio cempionus yra garbingas, juo labiau kad zaidimas tikrai nebuvo i 'vienus vartus'.
gal stadione palaikymas ir gerai atrode, bet ziurint per telika po ilgo tarpo tai galvojau ishprotesiu nuo tu aerozoliu ir dudu, kaip kad butu Vasaros 5 pacientu partija i stadiona suvaryta
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
gal stadione palaikymas ir gerai atrode, bet ziurint per telika po ilgo tarpo tai galvojau ishprotesiu nuo tu aerozoliu ir dudu, kaip kad butu Vasaros 5 pacientu partija i stadiona suvaryta
As irgi per televizoriu ziurejau, bet kaip supratau, dudos buvo italiskos :-)
As irgi per televizoriu ziurejau, bet kaip supratau, dudos buvo italiskos :-)
nu nemanau - italu palaikymo kultura daug aukstesne nei Lietuvoj
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
O aš labai laimingas. Nors rezultatas to neatspindi, italams gerai nervus patampėm. Mes susikūrėme vos ne daugiau progų nei italai (pasaulio čempionai prieš Europos silpnus vidutiniokus), tik gaila, kad po to jau jų nepavyko išnaudoti. Grybauskas galėjo sužaisti geriau, bet jo vakarykščiai pasiekimai nebuvo blogi. Gal ir mūsiškiai nesitikėjo įvarčio iš kažkokio kvakvarelos. Na bet viskas jau baigta. Pažiūrėję į rezultatą škotai ar gruzinai pagalvos, kad mes italams tapom treniruotės partneriai, bet tie, kurie matė rungtynes žino, kad taip nebuvo. O dėl sirgalių aš apakęs. Dainos ir fajeriai - visai kaip Italijoj ar Graikijoj.
Komentatoriai sake, kad is Italijos yra atvykes dudu orkestras.
Joks ten ne dūdų orkestras, kažkoks "vėliavininkų" šou, aikštėj jie pasirodė prieš rungtynes ir per pertrauką, o šiaip visąlaik sėdėjo prie italų sirgalių ir varė labai smagų ir užvedantį būgnų ritmą, kartais ir patrimituodavo, o aeorozoliai visokie tai čia, kas be ko, iš lietuvių buvo
O aš labai laimingas. Nors rezultatas to neatspindi, italams gerai nervus patampėm. Mes susikūrėme vos ne daugiau progų nei italai (pasaulio čempionai prieš Europos silpnus vidutiniokus), tik gaila, kad po to jau jų nepavyko išnaudoti. Grybauskas galėjo sužaisti geriau, bet jo vakarykščiai pasiekimai nebuvo blogi. Gal ir mūsiškiai nesitikėjo įvarčio iš kažkokio kvakvarelos. Na bet viskas jau baigta. Pažiūrėję į rezultatą škotai ar gruzinai pagalvos, kad mes italams tapom treniruotės partneriai, bet tie, kurie matė rungtynes žino, kad taip nebuvo. O dėl sirgalių aš apakęs. Dainos ir fajeriai - visai kaip Italijoj ar Graikijoj.
Didžiuotis tai čia per daug tikrai nėra ko. Negi tikėjaisi, kad kaip Farerai ar San Marinas sėdėsim savo aikštės pusėj ir atsimušinėsim? Nereikia italų per daug iškelti, na išstenėjo pernai World Cup'ą, bet tai tikrai nėra techniškiausia, "pavojingiausia" ir kitokia "-iausia" pasaulio rinktinė. Progų sukūrėme - puiku, bet tokių progų neišnaudoti, nieko čia per daug gero tikrai nėra. + esu beveik įsitikinęs, kad pražanga prieš Danilevičių pirmame kėlinyje buvo baudos aikštelėje...
O italų sirgaliai tikrai smagūs, kadangi netoli jų buvau, visai linksmai pabendravome rungtynių metu ir po jų
Ką gi, gaila, kad pralaimėjom. Per pirmą kėlinį mūsų komanda žaidė geriau negu italų, turėjo netgi daugiau galimybių įmušti, bet, deja, šiek tiek tikslumo trūksta. Antras kėlinys irgi buvo neblogas, lietuviai pasirinkę gynybos taktiką nė karto neleido italams įmušti. Mano manymu, tai vienas iš nedaugelio pralaimėjimų, kuriuo galima didžiuotis - nors įmušė daugiau italai, bet žaidė geriau lietuviai. Apskritai, net jeigu farerai sugebėjo italams įmušti, tai kuo mes už italus blogesni?
/\ ir ta pati spauda vertina mūsų rinktinės žaidimą kaip primityvų... nu atsiprašau, man taip tikrai neatrodė...
Kad ne visi žurnalai ir laikraščiai rašo tą patį. La Gazzetta Dello Sport yra individualus laikraštis, rašantis savo vieno nuomonę. Visgi iš jų straipsnio susidarė įspūdis, kad taip tyčiojamasi iš lietuvių - maždaug "ir su jūsų keletu įmuštų baudinių būtumėt gavę į kaulus". Gal man ir paranoja, bet būtent toks vizdas susidarė. Nemanau, kad šis laikraštis yra toks skaidrus.
Comment