Vilniuje vakar pro vieno restorano stiklą švietėsi didelė Prancūzijos vėliava, daugiau nieko nepastebėjau. Turbūt jų iš viso nėra daug, o ir neišsiskiria taip kaip škotai su nacionaliniais drabužiais.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Buvau prancūzų treniruotėj Tikėjausi, kad bus kaip dažniausiai - treniruočių metu žiūrovams tribūnos atviros. Šįkart stadionas uždarytas. Perlipom per įėjimo tvorą ir atsisėdom tamsioj vietoj po viršutinėm tribūnom Taip stebėjom jų treniruotę iš arti gal 20 min., kol eidamas pro šalį mūsų nepamatė apsauginis ir neišvijo Paskui stovėjom prie tarnybinio įėjimo su prancūzų fanais, kurių čia buvo apie 15, su savu transportu. Pro pat praėjo Makelele, Thuramas, Cisse, Sagnolis, Malouda, Domenechas, gaila neturėjau kokio lapelio ar pan. autografams
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąNežinau, kur visi prancūzų fanai, bet šiandien (penktadienį) tris mieste mačiau. Nors pusdienį prašlifavau miestą (Kauną).
Ar visi Vilniuje, ar tiesiog nosies į lauką nekiša? Ar jų nėra?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Balboa Rodyti pranešimąLabai norėčiau pamatyti rungtynes tarp Lietuvos ir Prancūzijos. Gal kas žino kur galima žiūrėti šią transliaciją internetu?
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąNežinau, kur visi prancūzų fanai, bet šiandien (penktadienį) tris mieste mačiau. Nors pusdienį prašlifavau miestą (Kauną).
Ar visi Vilniuje, ar tiesiog nosies į lauką nekiša? Ar jų nėra?
Kolkas normaliai laikomės, graži proga buvo, deja... Na sėkmės mūsiškiam antram kėlinyPaskutinis taisė Aš; 2007.03.24, 20:09.
Comment
-
Parašė Quack Rodyti pranešimąlivetv.ru
Comment
-
aš tai pasakysiu, - va kuo skiriasi televizijų kultūra. rungtynės baigėsi, mūsiškiai fit fit ir išjungė, žiūrėk reklamą. o eurosportas ir geriausius gabalus parodė dar kartą, ir intervą su prancūzų treneriu. (na, dviejų televizijų vienu metu nežiūrėjau, atsiprašau, jei po reklamos buvo grįžta, bet kiek žinau mūsų transliacijų pobūdį...)
Comment
-
Parašė anaiptol Rodyti pranešimąaš tai pasakysiu, - va kuo skiriasi televizijų kultūra. rungtynės baigėsi, mūsiškiai fit fit ir išjungė, žiūrėk reklamą. o eurosportas ir geriausius gabalus parodė dar kartą, ir intervą su prancūzų treneriu. (na, dviejų televizijų vienu metu nežiūrėjau, atsiprašau, jei po reklamos buvo grįžta, bet kiek žinau mūsų transliacijų pobūdį...)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ gal juokauji! juk lnk skubėjo rodyt tuos žvaigždėtuosius dainavimus... jie lietuvoj tikrai populiaresni, nei futbolas tarp televizijos auditorijos
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu ka aš galiu pasakyt - lietuviai tikrai moka žaisti futbolą! tik įmušti nelabai
Comment
Comment