Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    102
    If a lion could speak, we could not understand him.

    Comment


      Lasickas

      https://www.15min.lt/sportas/naujien...jas-24-2131456

      Click image for larger version  Name:	393690055_344527271418212_3372994164197581611_n.jpg Views:	15 Size:	222,9 kB ID:	2083714

      https://www.youtube.com/shorts/1-FJm_GIweE



      https://www.15min.lt/sportas/naujien...jas-24-2131456
      Attached Files
      Paskutinis taisė zanaz; 2023.12.09, 13:59.
      You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

      Comment


        Net nežinau kur geriau dėt. Ar čia, ar šiaip linksma ar šiaip liūdna.

        „Prieš skrydį į Bulgariją gavome UEFA pranešimą apie skiriamą 10 tūkst. eurų baudą už rungtynėse su serbais skambėjusias neetiškas skanduotes, konkrečiai už „Putin ch...o“, – teigė E. Stankevičius.
        Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/sportas/futbola...tinui-94858237

        Comment


          .
          Attached Files

          Comment


            Norėjau pasiskųsti lietuvių komentatoriais - pusę, jei ne daugiau laiko kalba apie statistiką. Netgi sugeba apie tai papasakoti prieš pat įmušant įvartį. Negi jie niekad negirdėję normalių komentatorių? Juk galima paklausyti UK komentatorių ar netgi rusų ir pasimokyti iš jų. Ką manote ttttt ?

            Comment


              Parašė digital Rodyti pranešimą
              Norėjau pasiskųsti lietuvių komentatoriais - pusę, jei ne daugiau laiko kalba apie statistiką. Netgi sugeba apie tai papasakoti prieš pat įmušant įvartį. Negi jie niekad negirdėję normalių komentatorių? Juk galima paklausyti UK komentatorių ar netgi rusų ir pasimokyti iš jų. Ką manote ttttt ?
              Na matot, čia kaip tik tinka ta liūdnai per paskutinius porą metų pagarsėjusi frazė "ne viskas taip vienareikšmiška". Yra skirtingi komentavimo stiliai, manau jums patinka play-by-play komentavimas ir apie jį ir kalbat referuojant į UK ir rusus. Sutinku su tuo, kad average žiūrovui (kalbu apie tuos, kuriem šiaip futbolas kaip ir patinka, bet žiūri tik svarbiausių čempų atkrintamąsias, Champions League paskutinius etapus ir rungtynes kaip El Clasico, United-Liverpool ir t.t.) tikrai labiau tinka UK ar rusų (kurie, you gotta give it to them, su laiku pasiekė visai gerą lygį ir puikiai pasimokė iš UK, o kai kur, mūsų mentalitetui, būtų net žymiai labiau tinkami, nes prideda prie UK formalumo visokių "liaudiškų bajerių", meme'sų ir panašių dalykų) play-by-play stiliaus komentatoriai, bet iš kitos pusės, tiems kas labiau domisi futbolu ta statistika irgi yra įdomi. Bet sutinku, kolkas lietuviški komentatoriai gan stipriai atsilieka nuo kokybės standartų (čia galiu išskirti nebent Mantą Krasnicką, kuris palieka tikrai gerą įspūdį), o per šį čempą kartais net atrodo, kad jie nori pasigirti, kad žino kas yra xG, nes kas porą minučių kalba apie jį. Asmeniškai mane dar užknisa tas kaimietiškas neprofesionalumas, kokį turi pvz Ervinas Kvitkauskas, kuris nesugeba išlikti neutralus ir susilaikyti nuo savo asmeninių preferencijų rodymo, pvz pilant šūdą ant anglų nes nū tiesiog nepatinka jie jam ir tiek...

              Comment


                Parašė ttttt Rodyti pranešimą
                tiems kas labiau domisi futbolu ta statistika irgi yra įdomi.
                Tikrai nežiūrėčiau tų ~60 EPL rungtynių per sezoną, jei kiekvieną kartą su UK komentatoriais (nelegaliai, deja, nes lietuvių klausytis neįmanoma), kiekvieną kart reiktų klausytis kas kur gimė, kiek įvarčių įmušė jaunučių komandoje ir kiek klubų pakeitė.

                Čia turbūt visgi netiesioginė Kesmino/Meškonio įtaka, kurie nelabai turėjo kažkokių komentatorių gabumų, tai bent prisirinkdavo nereikalingos statistikos, na ir tų istorijų apie po vartais užkastus žirnius (šitą galima užskaityti).

                Comment


                  Internetų ir VPNų laikais problemą visiškai išsprendžia futbolo žiūrėjimas per BBC ar ITV, kur normalūs fotbolo komentatoriai normaliai komentuoja rungtynes. Problema, aišku, išlieka, kai reikia žiūrėti ne namie ar ne per savo device.

                  Comment


                    Parašė ttttt Rodyti pranešimą
                    Na matot, čia kaip tik tinka ta liūdnai per paskutinius porą metų pagarsėjusi frazė "ne viskas taip vienareikšmiška".
                    Ką tik peržiūrėjau finalą per BBC ir vienintelė jų statistika buvo, kad Ispanija laimėjo 4 kartą ir tai buvo pirmas kartas. Buvo kaifas žiūrėti.
                    Yra skirtingi komentavimo stiliai
                    OK, aš supratau, kad man Uk tinka, lietuvių ne.

                    Comment


                      VAR grimasos

                      LRT 2024.07.25
                      Cirkas ar olimpinis futbolas? Teisėjas po 2 valandų atšaukė įvartį
                      Pirmieji kovas olimpiadoje pradėjo Argentinos ir Maroko rinktinių futbolininkai. Jau dabar aišku, kad ši dvikova įeis į istoriją. Rungynių nugalėtojais, nors prieš tai jau buvo paskelbtos lygiosios, tapo Maroko futbolininkai.

                      Neįtikėtina, tačiau argentiniečių išlyginamasis įvartis, kuris krito 16-ąją antrojo kėlinio pridėtą minutę, po maždaug 2 valandų buvo anuliuotas, tad marokiečiai šventė pergalę 2:1.

                      Rungtynėms teisėjavęs arbitras iš Vokietijos po 2 valandų į stadioną sukvietė abi komandas, po VAR peržiūros anuliavo prieš tai įskaitytą antrąjį argentiniečių įvartį ir liepė komandoms žaisti dar papildomai 3 minutes. Abi komandos sunkiai galėjo patikėti tokia įvykių eiga.

                      https://www.lrt.lt/naujienos/sportas...inieciu-ivarti

                      Comment


                        Pasirodo, tose skandalingose rungtynėse iš tiesų buvo pratęsimas net 16 minučių
                        Prie antrojo kėlinio laiko buvo pridėtos net 15 minučių, tačiau neužteko ir jų – 16-ąją pridėto laiko minutę argentiniečiai dramatiškai pasižymėjo.

                        https://www.15min.lt/m/id/sportas/fu...oje-24-2279126
                        Nors po teisėjo anglams padovanoto 11 metrų baudinio per EURO-2024 pusfinalį niekuo stebėtis jau nereikia.

                        Comment

                        Working...
                        X