Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Išvis, Kesminas vienintelis geras futbolo komentatorius Lietuvoje. Pagarba jam. Meškonio, Radzevičiaus man sunku klausyt. Gal jau geriau tegu Kunigėlis pavaduoja Kesminą per mažiau svarbias rungtynes, prisimenu per Euro 2004 sakė, kad jam labiau patinka komentuoti futbolą, nei krepšinį. Aišku gerai, kad transliuos LTV, jie bent rodys visas varžybas, jei rodytų kokia TV3, tai įtariu, kad Čekijos grupės mačų nepamatyčiau Bet minusas - Meškonis.
Comment
-
Na nežinau, bent kaip valstybinė LTV transliavo paskutines olimpines žaidynes - tai blogiau neįmanoma. Po tokios transliacijos aš geriau sutikčiau su betkokia komercinė TV. Manau, kad net koks TV5, labai potencialiai jau silpnas kanalas, tikrai būtų geriau transliavęs ir nereiktų ne tik atskirų sporto transliacijų ieškoti kotų šalių TV kanalais, bet ir elementarios operatyvios informacijos absoliutus nebuvimas.Paskutinis taisė Svecias; 2006.06.07, 11:15.Parašas :)
Comment
-
nu nežinau, man irgi atrodo jog komercinis kanalas labiau stengtūsi arba bent jau nemažiau, jugi tramsliacijų kainos taigi nemažos, reikia kad atsipirktų, o ltv pastaruoju metu irgi geriau žiūri į sportą, ankščiau f-1 varžybas užsitęsusias dėl avarijos nutraukdavo dėl panoramos ir parodydavo tik vėlai vakare....bet dabar jau pagerėjo situacija
Comment
-
nu galima palyginti su Jasikevičiumi krepšinyje tik vienas žaidžia o kitas ne.. iš viso man labai keista, futbolas atrodo žymiai pavojingesnis sportas ten daugiau traumų ir t.t. bet visos žvaigždės visada žaidžia nebent turi kokių nors problemų... nu o rooney tikrai turi įtakos anglų žaidimui, tikiuosi pasveiks ir spės įgauti bent normalesnę forma...
Comment
-
Na tas vaikis tikrai svarbus komandai. Jei dvidesimtmetis zaidejas beveik visa sezona praktiskai ant savo kupros tempia tokio dydzio kluba kaip Man Utd, manau nemazai pasako apie jo sugebejimus. Nors nemanau, kad Anglija=Rooney, jei pvz koks Gerrardas butu traumuotas taip pat spauda ir apie ji klykautu.
Comment
-
Fringso įvartis fantastiškas... Lahmo irgi puikus, pats sau susikūrė progą ir smūgiavo labai tiksliai. Podolskis šį kartą nuvylė - jokios improvizacijos, tik gauna kamuolį, atrandą tarpą tarp gynėjų ir šauna. Apskritai, Lahmas ir Fringsas - 2 geriausi šių rungtynių žaidėjai, net nežiūrint į įvarčius.
Comment
-
Varkšai paragvajiečiai
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasVarkšai paragvajiečiai
Comment
Comment