Aš nesakau, kad taip būtų buvę blogiau, sakiau, kaip yra teisinga
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Kai sakiau, kad teisinga, turėjau omeny teisėjo sprendimą, o ne rungtynių pabaigą.
Beje už ką Premiership'e? Spėju Chelsea ar (dar blogiau) Spurs'us?
P.S. Pažiūrėk į Arsenalo rezultatus CL šiais metais ir pamatysi, kad jei kam ir pasisekė, tai Barcelonai, nes tik kvailos klaidos dėka vos ne vos sugebėjo įveikti Arsenalą be LehmanoYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Sveikinu visus su Barcelonos pergaleW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Atrodo pradėsiu nekęst Barcelonos... O Henry tai fatališkas, ten kur atrodo, akd jau baigsis ataka, jis stebuklingais būdais išduria gynėjus ir sukuria nerealiais progas, užtat kai būna 100 procentinės progos 1 on 1 prieš vartininką, niekaip neįkala - jau nepirmos rungtynės kerta tiesiai į gulintį vartininką... Kažkokia lempa.
O teisėjas porą kart sugrybavo, labiausiai dėl kortelės Henry. Jis ne tik, kad pirma lietė kamuolį, bet iš vis nelietė to barseloniečio, pats jis atsirenkė į Henry...
Comment
-
Parašė QuackKoks skirtumas 3 owenas ibumbino, po viena Stevie G ir Heskey. Pirmieji abu zais, o vietoj heskey crouchas viena is 30 metru galva imus
Comment
-
Quack, būdamas Spursų gerbėjas, turbūt labai džiaugeisi, kai Sol'ius įmušė.
Beje WC aš irgi už anglus Manau Anglija turi neblogų šansų, komanda tikrai stipri, o Roonio nebuvimo siūlyčiau neversti į kažkokią tragediją. Nėra jis jau toks stebuklingai nerealus ir nepakeičiamas.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitzQuack, būdamas Spursų gerbėjas, turbūt labai džiaugeisi, kai Sol'ius įmušė.
Beje WC aš irgi už anglus Manau Anglija turi neblogų šansų, komanda tikrai stipri, o Roonio nebuvimo siūlyčiau neversti į kažkokią tragediją. Nėra jis jau toks stebuklingai nerealus ir nepakeičiamas.
bet skaiciau kad treneris jau ruosiasi leist Croucha su Owenu, kas akivaizdu bus 4-4-2 ir kvepia nelaime
Comment
-
Parašė QuackMan Eto'o ivartis irgi pasirode is nuosales kartojima ziurint
Comment
Comment