Šiaip jau, lenkų tikslas, kiek aš suprantu, buvo nutraukti rungtynes. Buvau stadione ir manau, kad mūsų policija pražiopsojo pačią pradžią, kai pirmieji lenkai buriu ejo į kitą aikštės pusę. Jims leido prieiti ir tik tada pradėjo vyti atgal, po to sustojo ir matėsi, kad yra nepasiruošę ir tik saugo lietuvių tribūną. Jautėsi, kad truksta patirties malšinti tokio masto riaušes. Lenkai netrukdomi sulaužė vienus vartus, o ir iš stadiono išėjo ramiai ir savo noru, primėtę aikštę visko, kad būtų neįmanoma tęsti rungtynes. Beje, vienu metu buvo baisu, bet ir juokinga, kai burys lenkų ėjo prieš policiją prisidengdami reklaminių skydo "Vytautas". Ką gi, gyvai pamatėme, kas yra tikri futbolo chuliganai. Nieko čia linksmo, bet yra ir tokia futbolo pusė (turiu omeny futbolą kaip socialinį reiškinį, o ne kaip sportą).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimąhttp://www.alfa.lt/straipsnis/142980
Cia gana issamus reportazas ir foto reportazas kam idomu.
Manau galim sveikint Vetra patekus i kita etapa.
Ole Vetra!
KOkia prasmė kelti riaušes jei dar liko II kėlinys ir atsakomosios rungtynės? O dabar išeina, kad šitas sirgalių išsišokimas naudingiausias Vėtrai ?Parašas :)
Comment
-
Šiaip visai geras futbolas buvo, ole tai ole. Tik dabar reik atitinkamus pakeitimus padaryt apsaugoj. Nes tokie vaizdai, kad ir kokie adrenalininiai bebūtų, negražūs. Futbolas turi likt futbolu, nori daužytis tegul savo Varšuvoj ir daužosi tarpusavyje su savo stikliniaakiais.
O kas jei būtų dabėgę iki lietuvių tribūnų? Arba jei į miestą išbėgtų (per dainų šventę). Ir dar galėtų budėti vandens patranka per panašius mačus. Ir dar tokie kvailiai nepagalvoja, kad per 15 min. gali sudirbti ne tik klubui ateitį, bet ir visą tautos įvaizdį. Bet čia jau ne mūsų problemos, vis tik mačą norėjosi dažiūrėt 90 + minučių...
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąTuomet aš visai nesuprantu lenkų sirgalių
KOkia prasmė kelti riaušes jei dar liko II kėlinys ir atsakomosios rungtynės? O dabar išeina, kad šitas sirgalių išsišokimas naudingiausias Vėtrai ?
kalamburas gavosiMano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė $tasys Rodyti pranešimąŠiaip jau, lenkų tikslas, kiek aš suprantu, buvo nutraukti rungtynes.
Comment
-
Taip, tos riaušės išėjo į naudą Vėtrai, jei turėsim galvoj intertoto turnyrą, o dėl prasmės. Kartais prastai besiklostančios rungtynės tyčia nutraukiamos, kartais taip protestuojama prieš ką nors netinkamo savo klube ar federacijoj (kaip bosniai kovo mėn primėtę į aikštę fajerio protestuodami prieš korupciją savo šalies federacijoj), pagaliau, muštynės chuliganams yra gyvenimo būdo dalis. Aš to neteisinu, bet kad kažkas panašaus galėjo nutikti, manau, žinojo ir zanaz ir kt LT futbolo fanai.
Comment
-
Na šis mačas baigėsi taip kaip ir tikėjausi....
Įmečiau video į youtube: http://youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA
Comment
-
Jei turėsiu laiko reiks išsamiau paanalizuot video pagal BK
Turbo: 4:15 "Šauk šauk šauk šauk, va dabar šauk, į šitą"
O tas kur 0:58 pasirodo ekrane, tai apdujęs nuo amfivitaminų kažkokių.
Ir be abejo geriausias momentas 5:49, galėjo visus sujodinėt ir eit į dainų šventę.Paskutinis taisė rat; 2007.07.08, 23:16.
Comment
-
Rungtynių fotoreportažas. Nuotraukos ne mano, leidimas įkelti nuorodą gautas
Dar, kiek man pasakojo, į Vilniaus ir Žalgirio rungtynes buvo įsiveržę apie 150 lenkų fanų, stebėjo rungtynes nemokamai
Manau, kad visą kaltę dėl šiandieninio incidento turėtų prisiimti Lietuvos reklamų dizaineriai. Paprasčiausiai lenkai tokių neturi, matot ką pavydas gali...Paskutinis taisė Aš; 2007.07.08, 23:46.
Comment
-
Pora lenkų komentarų iš youtube Vėtra vs Llanelli (3:1) įrašo:
footbal1990 (2 days ago) Marked as spam
We destroy you on vilnius and warsaw!!!!!!! LEGIA WARSZAWA HOOLIGANS!!!!!!!!
mebPL (5 days ago) Marked as spam
In II round Intertoto cup(Vetra - LEGIA) FANS from Warsaw Invasion on Vilnius !!!!! We will show Lithuanians that it doping end fans !! TYLKO (L)!!
Po tokių šiandienos "fokusų" jų svajonėms nebebus lemta išsipildyti
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLenkai taip prisideda prie teigiamo Lenkijos ivaizdzio kurimo uzsienyje
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLenkai taip prisideda prie teigiamo Lenkijos ivaizdzio kurimo uzsienyje
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNa gal nevisu toks provincialus ir pavirsutiniskas mastymas kaip tavo...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąApgailetinas policijos elgesys...
As is pradziu galvojau ka veikia raitoji policija tokiuose renginiuose, kas ju gali bijot?Bet nuo ju lenkai bego labiausiai. Buvo viena raitele moteris, kuri labai energingai lenkams dalijo bananus
Comment
-
Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimąNa jau tikrai ne, apgailetina buvo tik tai kad ju pajegos buvo labai menkos, kadangi buvau stadione ir galiu pasakyt kad tvarkesi(kiek galėjo), gan normaliai reik atsimint kad Lietuviu mobilioms kuopoms tai buvo naujiena(riausiu malsinimas), jie neprate dalyvaut tokiuse ivykiuose.
As is pradziu galvojau ka veikia raitoji policija tokiuose renginiuose, kas ju gali bijot?Bet nuo ju lenkai bego labiausiai. Buvo viena raitele moteris, kuri labai energingai lenkams dalijo bananus
Manau teisingiausia butu, kad visi stadionui padaryti nuostoliai butu atlyginti nuskaiciavus tiems "policininkams" is atlyginimu.
O kas del raitosios policijos, tai turbut labiausiai buvo gaila gyvunu, kai buvo metomi betono gabalai.
Buvo viena raitele moteris, kuri labai energingai lenkams dalijo bananusPaskutinis taisė kaunaz; 2007.07.09, 01:35.
Comment
Comment