Parašė DJJustas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBaisiausia, kad dabar ir į miestą gali persinešt... O dėl dainų šventės žmonių ten apstu... Tokiom lenkų pajėgom LABAI daug pareigūnų reikės.
Comment
-
Parašė DJJustas Rodyti pranešimąTai vetra laimejo 2-0Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
inz1K
Po UEFA delegatų pasitarimo nuspręsta rungtynių netęsti. "Legia" ekipai greičiausiai bus įskaitytas pralaimėjimas rezultatu 0-3.
Comment
-
lietuvos buduliai butu futbolo fanais - tas pats per kiekvienas A lygos rungtynes butu. Kazi nebuvo lazybu kontorose stavkes uz nutrauktas rungtynesYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Domino23
Legionista
Nie oceniam tego co sie dzialo...ale to chyba bedzie czarny dzien w historii naszego klubu..
patys likę lenkai verkia dėl to kas įvyko.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąIš to lenkų forumo: Za niecałe 7 godzin zaczynam "Operacje Wilno"
Iš anksto dėkoju.Parašas :)
Comment
-
vnz buvau stadione. tik ka gryzau. realiai tai ten lenkai bande iseit po kelinio ju neisleido pavijo atgal po to kiti atejo juos irgi nuvijo. bent jau man toks vaizdas susidare. Po to ir arkliais pradejo varyt. O lenkai tuo metu tribunoj dauze kedes reklaminius stendus ir t.t. Bet mane nustebino policija. Sudirbo labai profesionaliai. Neprovokavo lenku, uzstate is visu pusiu priejima prie musu (lietuviu) tribunos. Po to pradejo varyt i abi puses tuos polskius. Bet cia biski neapdairiai pasielge. Juk galejo sulaukt pastiprinimo ir supakuot arsiausius, bet ne isvijos i miesta tai realiai nzn kas ten db vyksta. Nu o po to isejo kazkoks ciuvas pasake kad galim iseit, po to isejo vetra, visi smagiai padekojo jai ir ramiai issiskirste. Nu tikiuosi ispudi susidaryt uzteko
Comment
-
http://www.alfa.lt/straipsnis/142980
Cia gana issamus reportazas ir foto reportazas kam idomu.
Manau galim sveikint Vetra patekus i kita etapa.
Ole Vetra!Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
Comment