pasakykit, ka rinktinej veikia Klimavicius ir Paulauskas? dar gal yra kokiu veikeju panasiu.... Negaliu patiket, kad Mikoliunas sedi ant suolo, o aikstej pilna teletabiu
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
pasakykit, ka rinktinej veikia Klimavicius ir Paulauskas? dar gal yra kokiu veikeju panasiu.... Negaliu patiket, kad Mikoliunas sedi ant suolo, o aikstej pilna teletabiu
O ka as sakiau????????????????????????????????? Mikoliunas musa ivarti!!!!!!!
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Mikoliūnas šaunuolis. Visus su pergale.
Nesupratau Karčemarsko, kam reikėjo tempti tas kelias sekundes? Dabar su italais žaisim turėdami vartininką drebančiom kojom
Neblogai suzaidem, svarbiausia - iskovota pergale. Mikoliunas toje situacijoje idealiai suzaide. Ir gerai, kad po imusto ivarcio nesulindo visi i gynyba atsimusineti, buvo kontrzaidimas. O Karcemarsko kortele kvaila, reikia tiketis rungtynese su italais Grybauskas atrodys geriau nei Odesoje.
Palaikymas tribunose, bent jau per televizoriu, labai neblogas buvo.
Na kokybė kol kas ne kokia, bet jei kas nematė ar dar pamatyt nori Miko bankė
Bet vistiek geriausias komentatorius jau ne pirmą kartą emocijas taip išmeta
nu kažkaip lietuviai virsta namų komanda nors ir rungtynių pradžioje buvom užspausti kaip odesoj... tik gerai, kad nepasimetė mūsiškiai žiūrėsim, ką gero trečiadienį priešpastatysim makaronams su pergale visus!
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Kada lietuviai taip mokes sirgt uz savo mylimas komandas? grazu ziuret..
Kas bus rungtynėse??? Aš tai būsiu, lauksiu visų forumiečių tarp tribinų, kur yra tarpas didžiulis, man ten geresnė vieta nei mano bilietų, mačą su prancūzais būten iš ten ir stebėjau. Tikiuosi supratote... Beje spėju rezultatą 1:1, mūsų naudai
Comment