2007.04.22 Žalgiris - Ekranas (1-0)
Niekam ne paslaptis, kad esu Panevėžio Ekrano fanas, todėl šis turas man nelaimingas...
Bet kokiu atveju, štai keletas nuotraukų:
1. Einu link stadiono.
2. Garbingi svečiai
3. Lipdukas ant komandos suolelio
4. O čia stadiono technika Apskritai, manau, galima drasiai teigti, kad Vilniaus Žalgirio stadionas yra blogiausės būklės Lietuvoje (kuriuose žaidžiamos A lygos rungtynės). Visur pilna šiukšlių, neaiškios "technikos" ir pan.
5. Kadaise ši švieslentė tikriausiai buvo moderni...
6. "Pirmosios armados" (ekrano fanų) pasiruošimas varžyboms.
7. Po truputį renkasi žiūrovai (kurių iš viso buvo kokie 500... ir tai, Žalgirio stadionui čia labai neblogas skaičius)
8. Pietų IV-oji kol kas dar tučia
9. NMC iš po švieslentės
10. Pietų IV
11. Ir "Pirmoji armada"
12. Komandos išeina į aikštę
13. Pietų ketvirtoji štai taip pasveikino savo komandą. Deja, buvau per toli, kad matyčiau kas ant tos vėliavos.
P.S. Atkreipkit dėmesį į tą kraupų įrengimą su spygliais Neįsivaizduoju, kam jis skirtas...
14. O štai taip buvo sutiktas Panevėžio Ekranas:
15.
16. Po kiek laiko stadione pasirodė ir Šiaulių "Šiaulių" fanai, kurie šiuo metu (nuo 17 val.) palaiko savo komandą kovoje su FC "Vilniumi".
17. Netrukus kirto įvartis į "Ekrano" vartus ir Pietų IV-oji pradeda švęsti:
18.
19. Kolega
20. Ir mus prižiūrėjęs vienas iš apsaugininkų. Šitas tai per visas varžybas nei karto akių nenuleido nuo mūsų
21. Pirmojo kėlinio pabaigoje, po šiurkščios Žalgirio žaidėjų pražangos aikštėjė įvyko susistumdymas, po kurio po geltoną kortelę gavo abiejų komandų žaidėjai.
22.
23. Dar kartelį NMC
24. Ir "Pirmosios armados" nariai
25. Na ir kadangi rezultatas nepasikeitė, Žalgirio gerbėjai švenčia pergalę
26. Šiandien sėkmė buvo jų pusėje.
Tiek.
Niekam ne paslaptis, kad esu Panevėžio Ekrano fanas, todėl šis turas man nelaimingas...
Bet kokiu atveju, štai keletas nuotraukų:
1. Einu link stadiono.
2. Garbingi svečiai
3. Lipdukas ant komandos suolelio
4. O čia stadiono technika Apskritai, manau, galima drasiai teigti, kad Vilniaus Žalgirio stadionas yra blogiausės būklės Lietuvoje (kuriuose žaidžiamos A lygos rungtynės). Visur pilna šiukšlių, neaiškios "technikos" ir pan.
5. Kadaise ši švieslentė tikriausiai buvo moderni...
6. "Pirmosios armados" (ekrano fanų) pasiruošimas varžyboms.
7. Po truputį renkasi žiūrovai (kurių iš viso buvo kokie 500... ir tai, Žalgirio stadionui čia labai neblogas skaičius)
8. Pietų IV-oji kol kas dar tučia
9. NMC iš po švieslentės
10. Pietų IV
11. Ir "Pirmoji armada"
12. Komandos išeina į aikštę
13. Pietų ketvirtoji štai taip pasveikino savo komandą. Deja, buvau per toli, kad matyčiau kas ant tos vėliavos.
P.S. Atkreipkit dėmesį į tą kraupų įrengimą su spygliais Neįsivaizduoju, kam jis skirtas...
14. O štai taip buvo sutiktas Panevėžio Ekranas:
15.
16. Po kiek laiko stadione pasirodė ir Šiaulių "Šiaulių" fanai, kurie šiuo metu (nuo 17 val.) palaiko savo komandą kovoje su FC "Vilniumi".
17. Netrukus kirto įvartis į "Ekrano" vartus ir Pietų IV-oji pradeda švęsti:
18.
19. Kolega
20. Ir mus prižiūrėjęs vienas iš apsaugininkų. Šitas tai per visas varžybas nei karto akių nenuleido nuo mūsų
21. Pirmojo kėlinio pabaigoje, po šiurkščios Žalgirio žaidėjų pražangos aikštėjė įvyko susistumdymas, po kurio po geltoną kortelę gavo abiejų komandų žaidėjai.
22.
23. Dar kartelį NMC
24. Ir "Pirmosios armados" nariai
25. Na ir kadangi rezultatas nepasikeitė, Žalgirio gerbėjai švenčia pergalę
26. Šiandien sėkmė buvo jų pusėje.
Tiek.
Comment