Bet ziuriu tarp Lietuvos futbolo fanu idomi situacija: klubinese varzybose lygtais tarpusavi nesipesa. Rinktine irgi palaiko vieningai. Taciau per rinktines varzybas spalvas daznai renkasi ne rinktines, o klubo. Kazin kokios to priezastys: finansines ar ideologines?
Per LTU-FRA niekas nesimušė, o jei ir mušėsi, tai tikrai ne dėl to, kad atstovauja skirtingiems klubams. O atsakant į klausimą - kodėl ultros per rinktinės varžybas renkasi savo klubų spalvas - tikrai ne finansinis, o ideologinis. Ultros yra ištikimi savo klubui ir savo klubo spalvoms, visur ir visada. Aš, pvz., per mačą su prancūzais vilkėjau rinktinės marškinėlius, tačiau kėliau Ekrano šaliką (nors turiu ir rinktinės)...
nera ka ir komentuoti apie varzybas, bet kuriuo atveju rezultatas garbingesnis nei Latviu ar Estu Turime porblemu su saugais (gaila kad tiek daug ju negalejo vakar padeti komandai)
Tam tikrais momentais atrodė, kad žaidžia atbulomis kojomis. Paspiria kamuolį ir žiūri kas prie jo pribėgs, gynyboje ir betvarkė, žiūrėjo viens į kitą, kuriam bėgti prie žaidėjo su kamuoliu, o kuriam prižiūrėti atsidengiantį... Reik džiaugtis, kad rezultatas nebuvo triuškinantis.
Labiausiai nenorėjau lygiųjų, nes tada abi komandos prarastų taškus...
Šiaip, abi rinktinės žaidė ne pagal savo galimybes. Transliacija buvo tragiška, stadionas prastas, žiūrovai su saulėgražomis vedė iš proto. Niekada nemėgau Odesos, nesuprantu, kas ten lietuvių komentatoriui galėjo patikti? Iš viso, ką mačiau vakar, man patiko nebent teisėjo darbas...
Tarp kitko, ukrainiečių tinklapiuose lietuviai labai giriami, o Ukrainos rinktinė triuškinama už "katastrofišką žaidimą". Aš taip pat manau, kad su tokiu žaidimu netoli nueis...
/\ čia manau dar gaji oranžinės revoliucijos įtaka Lietuva juk labai daug padėjo atsigauti ukrainai, todėl natūralu, kad nesam apspjaudomi, kaip tai sėkmingai darė prancūzai, nors po rungtynių su jais mes turėjom kardinaliai pakeisti jų nuomonę, kurią vakar ir vėl pasibloginom... po tokių rungtynių ukrainiečiai turėjo pilną teisę šaipytis iš mūsų rinktinės, bet to nepadarė, vadinasi yra tikrai draugiška mums šalis ir tai džiugina (bent jau tai džiugina )
Comment