Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTavo cituojamame straipsnyje apie tai nieko nerašoma. Kiek supratau iš kitų straipsnių, organizatoriai dar išvis neišaiškinti. Tad paaiškink man kaip tu čia pritaikei tą savo garsiąją logiką?
Comment
-
"Odesoje bilietai į Lietuvos ir Ukrainos mačą išgraibstyti per 4 dienas"
http://www.delfi.lt/news/sport/abroa...hp?id=12642375
O dabar kas dėl "Bienvenue en Europe", tai poelgis tikrai blogas ir kenkiantis Lietuvos įvaizdžiui, bet Varanavičius ryškiai persistengia su padlaižiavimu prancūzams. Visų pirma, nieko rasistinio tiesiogine prasme ten nebuvo, viską, ir piešinį, ir užrašą galima interpretuoti kaip nekaltą ironiją, pasistengus ir nusisamdžius gerus advokatus baudos tikrai galima išvengti, nes, kaip ir sakiau, rasizmo tame plakate buvimas/nebuvimas priklauso tik nuo interpretacijos.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąLabai įdomu. Paklausei kas organizavo, o po to organizatorių paklausei iš kokio jie miesto? T.y. papasakok mums plačiau kaip ten viskas buvo.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąLabai įdomu. Paklausei kas organizavo, o po to organizatorių paklausei iš kokio jie miesto? T.y. papasakok mums plačiau kaip ten viskas buvo.
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąŠiek tiek domiuosi į tribūnas besirenkančiomis grupėmis ir žinau, kas kuo užsiima. Klausti iš kokio miesto nebūtina, nes dauguma turi savo klubo marškinėlius ar šaliką, tad viskas matosi. Taip pat apie organizatorius galima sužinoti ir atitinkamuose forumuose.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąŽinau, sužinoti ten ir t.t. - puiku. Bet aš irgi noriu žinoti, negi sunku konkrečiau parašyti?
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąŠiek tiek domiuosi į tribūnas besirenkančiomis grupėmis ir žinau, kas kuo užsiima. Klausti iš kokio miesto nebūtina, nes dauguma turi savo klubo marškinėlius ar šaliką, tad viskas matosi. Taip pat apie organizatorius galima sužinoti ir atitinkamuose forumuose.
Ir, skinhedai ir Pietu 4 ultros - nesusije.
bet kaip ten bebutu visur galu gale galai suena i vilnius - kaunas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ arba pradėk pats vaikščiot į rungtynes arba nesiknisk taip giliai, kai viskas ant lėkštės buvo paduotaPaskutinis taisė Uspaspsichas; 2007.03.26, 20:27.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąLabai išsamu. Gerai, palauksim oficialių žinių.
Comment
-
Jei šis sakinys buvo man adresuotas:
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ arba pradėk pats vaikščiot į rungtynes arba nesiknisk taip giliai, kai viskas ant lėkštės buvo paduota
Comment
-
@kaunaz: Pasikeis tas, kad tiksliai žinosim kas buvo organizatoriai.
Kadangi aš nedažnai vaikštau į futbolo rungtynes ir nežinau kas kur ir kokioj tribūnoj, man iš šalies keistai pasirodė daktaro reakcija. Jei viską būtų paaiškinęs prie to savo komentaro, būtų aiškiau. Nors ir dabar nesu 100% tikras kas ir kodėl.
Comment
Comment