Kągi kągi, į Valenciją, Prahą, Glasgou, Vaducą?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Mano supratimu, Čekija geriau negu Turkija ar Serbija. Tačiau gaila, kad vėl škotus gavom. O tai, kad grupėje bus tik penkios komandos - privalumas.
Visos lentos ir virtualus burtų pakartojimas > http://uk.yahoo.eurosport.com/footba...-foot-eq.shtml
Comment
-
Parašė KaifasO as manau, kad Skotija is grupes geriausia pagal finansine situacija, kadangi ten Lietuvos komanda nuvykusi uzsikals grazaus pinigeliaus , nei kokioj Cekijos ar Ispanijoj kur tikrai nesusirinks per 40k ziurovu
Comment
-
Parašė bronius Rodyti pranešimąKad nebūtų taip nuobodu tarpsezony: greičiausias pasaulyje įvartis įmuštas Saudo Arabijoje per 2 sekundes. Kiek laiko reikėjo lietuviams įmušti greičiausią įvartį savo futbolo aukščiausios lygos pirmenybėse?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąGal ~20 ir jo autorius P.Lukšys?
Comment
-
Parašė bronius Rodyti pranešimąKad nebūtų taip nuobodu tarpsezony: greičiausias pasaulyje įvartis įmuštas Saudo Arabijoje per 2 sekundes. Kiek laiko reikėjo lietuviams įmušti savo greičiausią aukščiausios lygos pirmenybių įvartį?You've got one life! Live it!
Comment
-
to bronius
O tai, kaip dėl to pirmojo įvarčio A lygoj, per kiek sekundžių įkalė?
Šiaip mes su draugais sekam futbolo įvykius tiek pat kiek ir kašės, bet A lygoj nesilankome, o kašėj lankomės. Aišku nac. rinktinės varžybas aplankome. A lygai trūksta lygio aukštesnio O prisiminus visus mačus kuriuos mačiau, man labiausiai patiko mūsų U-19 berods, Kaune su Anglais 1-1 sužaidė. Žiauriai patiko, kad mūsiškai kapojosi, lipo stengėsi, akys atrodo degė, o tarkim mačas su prancūzais mūsų nac. rinktinės daug neįdomesnis buvo...You've got one life! Live it!
Comment
-
Ryšium su tuo, kad Vilniaus "Žalgiris" sparčiai artėja link A lygos, prognozuoju savo šių metų A lygos dalyvius:
1. FK "Ekranas"
2. FK "Vėtra" (vis dar "ant klaustuko", nors visi situacijos išaiškėjimo terminai jau praėjo)
3. FK "Sūduva"
4. FC "Šiauliai"
5. FK "Tauras"
6. FK "Banga"
7. "LKKA - Teledema"
8. FK "Kruoja"
9. FK "Klaipėda" ("ant klaustuko")
10. VMFD "Žalgiris" (ant jau visai mažo klaustuko")
Manau, kad taip bus. Nebent leis dalyvauti 12 klubų ir prie šio sąrašo dar prisidės Klaipėdos "Atlantas" bei "Mažeikiai".
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąManau, kad taip bus. Nebent leis dalyvauti 12 klubų ir prie šio sąrašo dar prisidės Klaipėdos "Atlantas" bei "Mažeikiai".
Comment
Comment