Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Futbolas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Lettered
    replied
    Parašė spirit Rodyti pranešimą
    Taip, aš esu futbolo gerbėjas, bet ne kabutėse. Ir man dabar yra visiškai neįdomu, iki kur kažkada tas tavo FBK Kaunas buvo nuėjęs. O jei tamstai yra prastai su regėjimu ir teksto suvokimu tai pakartosiu tau savo ankstesnį klausimą: kada mes paskutinį kartą Lietuvos futbolo A Lygoje matėme FBK Kauną, ar kokį kitą Kauno klubą (klausimas yra skirtas išskirtinai tik liūtui, todėl visi kiti galit nesivargint atsakyt)?
    Kauno futbolo ir beisbolo klubas neveltui taip vadinasi, nes beisbolas geriau sekasi nei futbolas

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    FBK Kaunas, tu futbolo " gerbejau", beje, jie buvo iki play off daeje, o sitiems zaliasnargliams dar reikes ten pakovot, wilnensis Poland
    Taip, aš esu futbolo gerbėjas, bet ne kabutėse. Ir man dabar yra visiškai neįdomu, iki kur kažkada tas tavo FBK Kaunas buvo nuėjęs. O jei tamstai yra prastai su regėjimu ir teksto suvokimu tai pakartosiu tau savo ankstesnį klausimą: kada mes paskutinį kartą Lietuvos futbolo A Lygoje matėme FBK Kauną, ar kokį kitą Kauno klubą (klausimas yra skirtas išskirtinai tik liūtui, todėl visi kiti galit nesivargint atsakyt)?

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Tikrai nieko nebus jiems

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
    ir liko tik Poznanės Loch.
    Tai jau tikrai.

Poznanės stadione – lietuvius žeidžiantis plakatas: „Lietuvių chame, klaupkis prieš lenkų poną“

Tikiuosi, FIFA gerai pakratys Loch'ą už šitą sirgalių bajerį.

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Primink man, kada mes paskutinį kartą matėm nors vieną Kauno klubą A Lygoje (jau nekalbant apie tarptautines)?
    FBK Kaunas, tu futbolo " gerbejau", beje, jie buvo iki play off daeje, o sitiems zaliasnargliams dar reikes ten pakovot, wilnensis Poland

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė liutass
    Kokie yra, taip ir zaide. As apie wtydfhjj klubeli.
    Primink man, kada mes paskutinį kartą matėm nors vieną Kauno klubą A Lygoje (jau nekalbant apie tarptautines)?

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Parašė D.P
    kiek išgėre,i liūtuk?

žaidė š.ūdinai, bet to ir reikėjo tikslas. Tikslas išsaugoti Vilniuje iškovotą tašką. Tad atidavė žaidimą lenkams, ir tiek.
    Viskas paprasčiau, vyrukai išsiblaškė pabaigoje ir tiek, nebuvo geros grandinės, kad neperleistų kamuolio ir tiek. Bet nepaisant to viskas gerai baigėsi. Jeigu lenkai nebūtų prisichamavę gal ir tylėčiau, bet jie patys to prisiprašė

Buvo išdidūs Poznanės Lech,
    bet išsitepė snapelis, pabiro plunksnelės,
    ir liko tik Poznanės Loch.

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    Parašė rat
    Apgailėtinas žaidimas, ką toliau ten veiks net patys nežino turbūt.
    apsiverk dabar

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
    Perič perstelėjo, bet Velička nenusipelnė raudonos, kad "Lech" treneris bėgo į jį ir pradėjo stumdyti ir keikti.
    Tai vat aš irgi nesupratau už ką Velička gavo raudoną - lyg ir tas lenkas jį nugriove ir po to užsipuolė, arba Velička pargriuves kirto lenkui per kojas (o kameros to neparodė), ir tas dėl to užsipuolė ant Veličkos. Arba dar čia prisidėjo ir po to sekęs apsistumdymas su lenkų treneriu.

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Su patekimu į kitą etapą visus . O Velička ir Perič - WTF?
    Perič perstelėjo, bet Velička nenusipelnė raudonos, kad "Lech" treneris bėgo į jį ir pradėjo stumdyti ir keikti.

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Su patekimu į kitą etapą visus . O Velička ir Perič - WTF?

Komentuoti:

• spirit
    replied
    Futbolas Lenkijoje yra sporto šaka nr. 1. Ir EČ pas juos buvo. Dėl to ir arena tokia.

Aleksas666, tu esi nevisiškai teisus. Turi lenkai visai gerų arenų pasistatę. O Krokuvoj šiuo metu yra statoma Žalgiro arenos dydžio arena. Tik vat nežinau kaip ten juda reikalai dėl arenos Varšuvoje - toks didelis miestas, o neturi normalios arenos.

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Bet stadionas jų tai įspūdingas lyginant su mūsų LLF stadionu
    Čia dar atsižvelgiant į tai, jog Poznanė panašaus dydžio miestas kaip Vilnius.
    Bet lenkai neturi tokių krepšinio arenų kaip mes. Jie neturėtų ir stadionų, jeigu ne "EURO 2012". Bet reikia pripažinti stadionas žavi.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Na ka, Žalgiris prieš porą minučių įmušė Lechui įvartį. 1-0 mūsų naudai Dabar lenkai turi įmušt bent tris įvarčius kad patektų į kitą etapa
    Bet stadionas jų tai įspūdingas lyginant su mūsų LLF stadionu
    Čia dar atsižvelgiant į tai, jog Poznanė panašaus dydžio miestas kaip Vilnius.

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Na ka, Žalgiris prieš porą minučių įmušė Lechui įvartį. 1-0 mūsų naudai Dabar lenkai turi įmušt bent tris įvarčius kad patektų į kitą etapa
    bet vartų link muša daugiau.

Komentuoti:

• spirit
    replied

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Iveskite i Google pictures paieska " Lech fans". Gaila, kad jie visi i wilno neatvaziavo. Nors kur cia tilpsi i toki sudstadioni

Komentuoti:

• zanaz
    replied
    vis užsuku į slovakų FF puslapį kokios naujos info apie rinktinių mača, tačiau šiandien įmetė straipsnį įdomesne tema (kuri čia buvo gvildenta neseniai)
    Čekai ir Slovakai galvoja apie bendrą čempionatą, su google translate skaitom:
    http://www.futbalsfz.sk/sfz/oficialn...je-realny.html

Komentuoti:

• zanaz
    replied
    Slovakų FF ryte paskelbė kad žaisim simpatiškame Žyyylinos stadione

http://www.facebook.com/events/126935437461976/

tik 757 km nu LT-PL sienos
    Paskutinis taisė zanaz; 2013.01.07, 12:54.

Komentuoti:

• Petrozilijus Cvakelmanas
    replied
    Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Pvz. Madrido Realo mažiau nei 10% pajamų yra iš bilietų.
    Žiūrovai ne tik į stadioną eina, bet dar žiūri rungtynių transliacijas per televizorių (o pinigai už TV transliacijas top lygose yra labai dideli) ir perka maikutes su Ronaldo pavarde. Nekalbant apie tai, kad rėmėjai reklamą ant Realo maikučių perka ne iš neturėjimo ką veikt, o todėl, kad ją ten pamatys labai didelė tų pačių žiūrovų auditorija.

Komentuoti:

Working...
X