Parašė Valiukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąP.S. Valiuk, tavo blogas atostogauja?
Comment
-
Gal labiau tiktų į "Šiaip linksma", bet tebūnie čia:
1:17 ir 1:48
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
kaip tik žiūrėjau šiandien šitas rungtynes tai juokiausi net susiriesdamas po tokių įvarčių kaip supratau tai buvo debiutinis mačas Hertos treneriui, kuris vidury pirmo kėlinio kažkodėl sugalvojo pakeisti vartininką, čia toks labai žiaurus nevykusio keitimo pavyzdys gavosi - abu kurioziški įvarčiai buvo praleisti dviejų minučių bėgyjeIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Na, jeigu visą sezoną išlaikys panašią formą, išvengs didesnių duobių ir traumų (neskaitant jau esamų) manau jie turi visai gerus šansus šiemet laimėt čempionatą, nes komanda kolkas atrodo tikrai gerai. Beje, gal kasnors man paaiškins kuo jiems Ivanauskas taip nusipelnė, kad jie Lietuvos vėliavą su jo pavarde stadione išsikabino?Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąBeje, gal kasnors man paaiškins kuo jiems Ivanauskas taip nusipelnė, kad jie Lietuvos vėliavą su jo pavarde stadione išsikabino?
O čia radau, kad Ivanauskas yra vienas iš 15 geriausių HSV legionierių:
http://www.abendblatt.de/nachrichten...-beim-HSV.html
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąNa, jeigu visą sezoną išlaikys panašią formą, išvengs didesnių duobių ir traumų (neskaitant jau esamų) manau jie turi visai gerus šansus šiemet laimėt čempionatą, nes komanda kolkas atrodo tikrai gerai. Beje, gal kasnors man paaiškins kuo jiems Ivanauskas taip nusipelnė, kad jie Lietuvos vėliavą su jo pavarde stadione išsikabino?
Comment
-
Nicht nicht nicht, dar ir kaip pelnytai, iš austro nė lašelio vaidybos nebuvo, o Alunderis pats kaltas, kad alkūnėm daužosi, tai ir pasiuntė į nokautą varžovą ir pendelis pelnytas. Dar pasisekė mums, kad kažkaip teisėjas geltoną parodė kažkam kitam, o ne Alunderiui, kuris jau turėjo geltoną prieš tai. Bet bendram vaizde austrai niekam tikę, lietuviai turėjo laisvės kurt, austrų gynyba labai silpnai atrodė, tiesiog nenuskilo mum šįkart. O Alunderis iš tikro, kaip koks Paulauskas yra medinis gynėjas, dalgis, šiandien dar kart parodė tai savo žaidimu...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTai ką, rumunams liko farerai, Lietuvai - Serbija. Vėl liekam penkti ir vėl užuot gavę grybesnius varžovus, patys būnam grybai.
Comment
Comment