Parašė Remis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė Remis Rodyti pranešimąUCCMas, net neįsivaizduoju, kokį minties šuolį reikia atlikti, kad tokią išvadą padarytum iš mano pasisakymų.
Beje, tokį stadiono lygį, kokį daro Gargždai, jokių ESų nereikia. Kiekviena savivaldybė yra pajėgi tai pasidaryti, tačiau reikia ilgai ir nuosekliai dirbti, kad įtikintum, jog visa tai yra ne kelių diedukų užgaida, o nauda visai bendruomenei.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąO mes pasukom stadionu tvarkymo keliu, bet kiek is tu sutvarkytu atitinka tokius reikalavimus, kad pvz galima butu juose rengt Cempionu lygos rungtynes? nera tokio !
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąJei bus tvarkomi kulturos namai ir panasiai, tai klubas arba pats tures tvarkytis stadiona, arba atsisakyt zaist A lygoj.
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąmes pasukom kitu keliu,nei Latviai, bet pagal rezultatus ka matom? ju komanda zaidzia Europos tauriu grupese, ju rinktine turi normalu stadiona, su normaliom tribnom ir gali jame zaisti.
Beje, ir Lietuvoje taip pat yra normalus stadionas, ir rinktinė jame gali žaisti ir žaidžia. Ir dar pilnų tribūnų nesurenkam.
Comment
-
Parašė Remis Rodyti pranešimąVėl viską iš lempos pili ar iš Ugianskio pasapaliojimų? dabartiniai mūsų licencijavimo reikalavimai A lygai yra lygiai tokie, kokių reikia UEFA Čempionų lygos grupių etapui. Jei stadione gali rinktinė žaisti - reiškia ir Čempionų lyga gali žaisti. Tik nuo pusfinalių yra didesni reikalavimai.
Hm... Nebent pasikeite kazkas UEFA. Savo laiku (pries kelerius metus) skaiciau as tuos reikalavimus ir tikrai buvo, kad CL GRUPEMS REIKALAVIMAI KUR KAS DIDESNI NEI RINKTINIU ATRANKAI, KA JAU KALBETI APIE A LYGAI.
P.S. Ka Ugianskis sapalioja siuo klausimu, as nezinau, taip kad bent jau man netaikykit to.
Comment
-
Parašė Remis Rodyti pranešimąUCCMas, net neįsivaizduoju, kokį minties šuolį reikia atlikti, kad tokią išvadą padarytum iš mano pasisakymų.
Beje, tokį stadiono lygį, kokį daro Gargždai, jokių ESų nereikia. Kiekviena savivaldybė yra pajėgi tai pasidaryti, tačiau reikia ilgai ir nuosekliai dirbti, kad įtikintum, jog visa tai yra ne kelių diedukų užgaida, o nauda visai bendruomenei.
Comment
-
Parašė UCCMas Rodyti pranešimąAr esi simtu procentu isitikines tuo, ka dabar pasakei?
Hm... Nebent pasikeite kazkas UEFA. Savo laiku (pries kelerius metus) skaiciau as tuos reikalavimus ir tikrai buvo, kad CL GRUPEMS REIKALAVIMAI KUR KAS DIDESNI NEI RINKTINIU ATRANKAI, KA JAU KALBETI APIE A LYGAI.
P.S. Ka Ugianskis sapalioja siuo klausimu, as nezinau, taip kad bent jau man netaikykit to.
Parašė UCCMas Rodyti pranešimąRemi, siaip nepastebejai, kad visu tavo postu poteksteje slypi bandymas issikelti - mes Gargzdai, mes sauniausi? O man jus - ne sauniausi. Kai sportiniu, o ne savivaldybiniu principu ka nors pasieksite, tada pripazinsiu jums jusu saunuoliskuma.
Comment
-
Parašė Remis Rodyti pranešimąVėl viską iš lempos pili ar iš Ugianskio pasapaliojimų? dabartiniai mūsų licencijavimo reikalavimai A lygai yra lygiai tokie, kokių reikia UEFA Čempionų lygos grupių etapui. Jei stadione gali rinktinė žaisti - reiškia ir Čempionų lyga gali žaisti. Tik nuo pusfinalių yra didesni reikalavimai.
Stadionai yra savivaldybių ir klubai be jų leidimo negali nagų kišti. Žiūriu, tamstai niekaip neprišyla tokie elementarūs dalykai.
Iš vieno Ventspiliui sėkmingo sezono darai apibendrinimus apie visą Latviją. Pagal pasirodymus Europos taurėse 2009 metų pavasario oficialiame reitinge Lietuva buvo 29 vietoje, o Latvija 31 vietoje. Tai kur tie didingi latvių klubų pasiekimai?
Beje, ir Lietuvoje taip pat yra normalus stadionas, ir rinktinė jame gali žaisti ir žaidžia. Ir dar pilnų tribūnų nesurenkam.
Apie stadiono priklausomybe nekalbu, jie priklauso savivaldybem, tai ir yra problema. meistas netvarko, klubas nezaidzia A lygoj.
paziuresim reitingus po sio sezono, Latviai mus stipriai lenks. Turim mes ta Marijampoles stadiona, turi toki pati ir latviai,net geresni. Bet juk latviai stadionu nesitvarko, pagal tave, o mes kita krypti paemem, juk mes koncetruojames i stadionu sutvarkyma , bet ir cia niekuo nelenkiam juPaskutinis taisė Aidzius; 2009.10.04, 17:55.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Taigi, net Venspils stadionas neatitinka UEFA reikalavimų, todėl Europos taurės namų rungtynes Venspils žaidžia Rygos Skonto stadione
...nors ten man atrodo, pagrindinė problema yra apšvietimo nebuvimas. Dėl kitų dalykų negaliu nieko pasakyt, nes paprasčiausiai nežinau
P.S. O Rygos Skonto stadionas kartais nebuvo pastatyta privačiom lėšom?Paskutinis taisė boo; 2009.10.04, 18:03.
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąTaigi, net Venspils stadionas neatitinka UEFA reikalavimų, todėl Europos taurės namų rungtynes Venspils žaidžia Rygos Skonto stadione
...nors ten man atrodo, pagrindinė problema yra apšvietimo nebuvimas. Dėl kitų dalykų negaliu nieko pasakyt, nes paprasčiausiai nežinau
P.S. O Rygos Skonto stadionas kartais nebuvo pastatyta privačiom lėšom?
na radau reikalavimus, parasysiu tau kelis punktus,kuris stadionas pas mus tikrai tinka UEFA CL grupes varzyboms. O reikia ( toliau copy/paste angliskai) :
1.Minimum of parking spaces for VIPs in a safe and secure area : 100 .
2 The use of temporary stands is prohibited
3.The stadium must be equipped with refreshment and catering facilities for all
spectators in every sector of the stadium.
4.Seated toilets for all spectators of both sexes, as well as urinals, must be made available
in each sector of the stadium, with a ratio of one seated toilet per 200 spectators and
one urinal per 125 spectators.
5. Fully-equipped fi rst-aid facilities approved by the competent local authorities must
be made available for spectators in each sector of the stadium.\
6.A stadium must be equipped with at least the following minimum number of VIP
seats and have a single exclusive hospitality area of the following minimum
dimensions.Minimum number of VIP seats 400,Minimum number of VIP seats reserved for the visiting team 200.
7. A stadium must have a press box for media representatives that meets the following
requirements .Minimum number of covered seats equipped with desks 50.
8. A stadium must have the following minimum number of covered TV and radio
commentary positions: 25KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąna pas mus federacija irgi nestato stadionu, tiesiog ipareigoja klubus bet kokiu budu ivykdyt reikalavimus
O kur jau federacijos stato stadionus?
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąO kur jau federacijos stato stadionus?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė UCCMas Rodyti pranešimąBroniau, o ar tu vaziuotum i a lygos rungtynes i kita miesta, jei Vilnieciai del nepamatuotu LFF licencijavimo reikalavimu turetu zaisti A lygos macus kituose miestuose? kaip pvz. turejo daryti Nevezis. Kaip tai turi daryti Alytis ar turejo daryti Mazeikiai pirmoje lygoje?
Comment
-
Parašė Arsus Rodyti pranešimąLaikas gal šiek tiek pasidomėti prieš rašant ir lyginant bažnytkaimy su vidutiniu Lietuvos miesteliu. Jonavoje šiaip 35 tūkstan. gyventojų, Pakruojyje jei neklystu apie 8000 tūkstančius.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąAr ir kitiems emigrantams paskambino vyrukas iš Sportfan ir pasakė, kad bilietus LT-AT paštu nesiųs, o reiks atsiimt kažkur viešbutyje varžybų dieną?
Man panasus varinatassu bilietais buvo neapoly , reikejo ieskot kazkokio viesbucio ,nelabai aisku kur ir dar zmogaus tame viesbuty atm tikromis valandomis. Bet as ent pinigu uz juos nebuvau sumokejes, tai uzteko "ijungt"nustebusi veiduka prie iejimo i stadiona. Tipo "kokie bilietai ?" , " mes nusipirke, turit turet sarasus ir pagal juos ileist " ir panasiai... ir po 5 min pokalbio italai ileido i stadiona. BEt va su austrais jauciu taip neisdegsKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Va tau, Aidziau ir puikieji latviai: "Dinaburg" išmestas iš Latvijos čempionato
Ir stadionus turi ir pagal sportinį principą žaidžia, bet pas mus kol kas niekas nebuvo už tokius dalykus išmestas iš lygos..
Comment
-
Nes pas mus turbūt gudresni žmonės daro tokias makles Ar Valiukas tiki jog lietuviškame futbole viskas taip labai jau švaru?? Liubšys su fanaru, Vacio neatlikta išpažintis, gražiai patvarkyti Romanovo klubai, o gal ir dar kažką pamiršau, visa tai kažkaip neskaidrina lietuviško futbolo padangės.Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąNes pas mus turbūt gudresni žmonės daro tokias makles Ar Valiukas tiki jog lietuviškame futbole viskas taip labai jau švaru?? Liubšys su fanaru, Vacio neatlikta išpažintis, gražiai patvarkyti Romanovo klubai, o gal ir dar kažką pamiršau, visa tai kažkaip neskaidrina lietuviško futbolo padangės.
O, kaip sakoma, nepagautas - ne vagis, ar ne? Tai va ir konstatuoju faktą - Latvijoj blogiau negu pas mus (parduodamų rungtynių atžvilgiu).
Comment
Comment