Parašė vizas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKiekvienas kalba už save, aš žinau.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTai pats kokias nors rungtynes pirkai? Ar galbūt pardavei?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPritariu. Be to, kiek tenka bendrauti su žmogum iš "Ekrano" vidaus, tai susidariau nuomonę, jog apie jokius nešvarius žaidimus negali būti net kalbos. O kvietimas atvykti kuo anksčiau gali būti tiesiog azerų svetingumo ženklas. Jie turtingi ir mėgsta tuo pasipuikuoti, pvz. "Baku" klubo prezidentas į Lietuvą nuosavu lėktuvu buvo atskridęsKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTai pats kokias nors rungtynes pirkai? Ar galbūt pardavei?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKiekvienas kalba už save, aš žinau.
P.S. Jei kitiems nuo to geriau - taip, "Ekranas" pardavė rungtynes. Pritariu.
Peace.
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąRišam šią temą, rytoj kitos trys rungtynės, būsiu realistas, turbūt baigsis sezonas Europoje visoms Lietuvos komandoms...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąna Vetra ir Suduva sansu turi tik as juos ivertinciau 15 procentu ... o va FBK sakyciau 50-50. Jei pralaimes ,tai negeda - 3 lyos komanda juk, o jei alimes , galima bus sakyt ,kad nupirko rungtynes Vieni parduoda ,kiti perka .Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąJei į tokius dalykus būčiau įsivėlęs tiesiogiai galvoji čia šnekėčiau?
Parašė Aidzius Rodyti pranešimądaznai tekdavo sutikt zaideju orakule , tai tikimybe yra. Ir isvis , Lietuvoj viskas parduodama. Siandien pusryciaudamas buvau pokalbio ,del vieno bausme atliekancio piliecio perteisimo, liudininku..tai cia pamanykit kazkokie 4 ivarciaiGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąNu o tai iš kur žinai? VBS agentūros?
Nu ir kas tą futbolą pirks? Orakule irgi ne kvailiai sėdi, kad savus pinigus nesąžiningiems žaidėjams lengva ranka dalintų.
O žinot galima ir tiesiogiai nedalyvaujant, bet ne tokiems kaip tu tokius dalykus suprastiAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąJo jo, yra žmonių, kurie įsitikinę, kad labai daug laimėt galima lažybų punktuose. Bet jei koks klubas dalyvautų tokiuose žaidimuose, tai reiktų trėkšt į SFL, o atsakingus asmenis susodint 10 metų ir baigtųsi visos nesąmonės.
Tu ką, nori visą mūsų A lygą nusiųst į SFL?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąO žinot galima ir tiesiogiai nedalyvaujant, bet ne tokiems kaip tu tokius dalykus suprastiGot sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąTeisingai. Tokie kaip aš paskalas palieka senoms kaimo liežuvautojoms.
Tu bent į Lietuvos A lygos rungtynes kartais nueini? Jei ne, tai neverta su tavimi net šnekėti...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąTad gal nustok čia myžčiot ir išvis rišk šitą temą arba, kaip jau minėjau, klok viską, kas ant širdies guli. Su įrodymais.
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąNeteisingai, tokie kaip tu to bet kuriuo atveju nesuprastų, ir būtent tokie kaip tu naudos sužinoję tiesą neduotų.
Ir apie kokią naudą čia šneki? Jei žinai kažką tai stverk vėliavą į rankas ir žygiuok į prokuratūrą. Tegul jie aiškinasi, gal naudos ir bus.
Tu bent į Lietuvos A lygos rungtynes kartais nueini? Jei ne, tai neverta su tavimi net šnekėti...Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
mano kambarioko geras draugas žaidžia už vėtrą, ir patikėkit - ko tik jis nepapasakoja. baisu, kas dedasi, rungtynės pardavinėjamos į kairę ir dešinę, jis pats nevisada eina statyti, dažniausiai siunčia brolį. sako, atvažiuoja kažkas "iš aukščiau", pasako - sužaisit 1-1 ar pan, taip ir žaidžiama. ir čia tik vienas mažas pavyzdys.
Comment
Comment