Kitą kartą Šetkus baudinius muš. Šilutei pralošt gėdelė, sakyčiau. Nors šį sezoną Šilutė tikrai labai gražių įvarčių įmušė.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Parašė bronius Rodyti pranešimąTuri omeny Šilutę?No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
spauda rašo, kad ekrano ultros po rungtynių tauragei užpuolė tauro sirgalius, mėtė į juos plytas ir kitą gėrį, plėšė rūbus, žodžiu savais būdais "aptarinėjo" pralaimėjimą. tauro sirgalius sakė, kad norėjo apverst už tai jų autobusą, bet policininkams "patarus" nusprendė taip nedaryt. sakyčiau, ne koks A lygos lyderių pavyzdys antros lygos komandai tiek aikštėje, tiek už jos ribų...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąspauda rašo, kad ekrano ultros po rungtynių tauragei užpuolė tauro sirgalius, mėtė į juos plytas ir kitą gėrį, plėšė rūbus, žodžiu savais būdais "aptarinėjo" pralaimėjimą. tauro sirgalius sakė, kad norėjo apverst už tai jų autobusą, bet policininkams "patarus" nusprendė taip nedaryt. sakyčiau, ne koks A lygos lyderių pavyzdys antros lygos komandai tiek aikštėje, tiek už jos ribų...
Isvis nieko ten nebuvo, nedidelis susistumbymas ir tiek.O pavyzdys labai geras, Tauragei tai i nauda iseis, gal isvadas padarys.Futbolas tai ne krepsinis, ateini ne vien alaus pagert,bet kartais reikia ir savo garbe apgint.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąFutbolas tai ne krepsinis, ateini ne vien alaus pagert,bet kartais reikia ir savo garbe apgint.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąIšties - dėmesio nevertas apsistumdymas, o kaimiečiam mat metų įvykis, turės apie ką šnekėt dabar iki Kalėdų.
Comment
-
Išties labai įdomus A lygos turas išėjo, niekas tokių rezultatų, matyt, nesitikėjo Ir beabejo reikia pasidžiaugti Vėtros pergale! na ir žinoma Sūduvos pralaimėjimu, nieko neturiu prieš juos, bet kadangi jau kovojam dėl 3 vietos, tai kaip gi dabar nesidžiaugsi?Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąNa, man asmeniškai nemalonu, jog kažkokie "miestiečiai" savo šaunumą bando įrodinėti kumščiais. Matyt, normalios kultūros mieste taip ir nesugebėjo įsisavinti, tik tarpuvartinę... todėl ir prieš "kaimiečius" nėra kuo didžiuotis.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąNa, man asmeniškai nemalonu, jog kažkokie "miestiečiai" savo šaunumą bando įrodinėti kumščiais. Matyt, normalios kultūros mieste taip ir nesugebėjo įsisavinti, tik tarpuvartinę... todėl ir prieš "kaimiečius" nėra kuo didžiuotis.Paskutinis taisė Aidzius; 2008.10.05, 21:27.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Nejuokaukit su tais įžeidinėjimais. Kokie ten įžeidinėjimai, kai dešimtmetis "faka" mojuoja. Tikrai neretai nutinka kai išvykose vietiniai mėgsta paerzinti atvykusius fanus, bet dažniausiai niekas neima to į galvą. Bet "didmiesčio" vaikigaliai matyt turėjo ne daugiau proto nei tas n-metis ir negalėjo žiūrėti kaip "kaimiečiai" džiūgauja laimėję.
Comment
-
Parašė AIRzol Rodyti pranešimąNejuokaukit su tais įžeidinėjimais. Kokie ten įžeidinėjimai, kai dešimtmetis "faka" mojuoja. Tikrai neretai nutinka kai išvykose vietiniai mėgsta paerzinti atvykusius fanus, bet dažniausiai niekas neima to į galvą. Bet "didmiesčio" vaikigaliai matyt turėjo ne daugiau proto nei tas n-metis ir negalėjo žiūrėti kaip "kaimiečiai" džiūgauja laimėję.
nemegstu as valiuko, tiksliau nesutinku visiskai su jo nuomone, bet cia teisingai pasakePaskutinis taisė Aidzius; 2008.10.05, 22:56.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė mindakas Rodyti pranešimąEi, Aidziau, gal galetum placiau paaiskinti, ka reiskia "savo garbe apgint"?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment