WOW, čia tai geras! rat - dėkui už video
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąGal pateksim į čempionatą? Užtenka antros vietos grupėj?
Kita vertus, grupėje kol kas užimam pirmą vietą.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąStankevicius golas superinis!
Comment
-
Aš patekau į juodą skylę, kur nebuvo TV, o jei ir būtų buvęs, jaučiu nebūčiau matęs, bet ryte visus draugus perskambinau, nes galvojau, kad meluoja zarazos Super įvarčiai. Man jie visi nuostabūs
Aš iš šių varžybų tikėjausi atvirkštinio rezultato, nes galvojau, kad treneris per vėlai pasamdytas, žaidėjų daug traumuotų ir žaidžiame išvykoje su Rumunija. Gražu, kad taip viskas įvyko. Tai gali būti gražaus kelio pradžia, bet gali būti tik psichologinis impulsas žaidėjams, kai ateina naujas treneris. Daug yra pavyzdžių kai atėjus naujam treneriui komanda laimi pirmus mačus, bet apsipratus su treneriu ir praėjus kažkuriam laukotarpiui rezultatai normalizuojasi...
Linkiu Jose toliau atkakliai dirbti su mūsų futbolu, ir laimėti dar daug mačųYou've got one life! Live it!
Comment
-
Grįžau šįryt iš Rumunijos, jei kam įdomu, šioks toks fotoreportažas čia: http://futbolo.analitikas.lt/?p=215
Comment
-
As ir parsiradau vakarop, fotkiu ir video koks puse gigo, desiu pora savaiciu jauciu. Pradziai:
You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąValiukui siūlau išbandyti ir futbolas.lt startavusią blogų sistemą ten patalpinant savo įrašą, turėtų daugeliui labai įdomu būt .
Comment
-
Sutik, juk netapsi jų nuosavybe kažkokia, skaitytojų auditorija turėtų prasiplėst, o juk tai ir yra svarbiausia.
P.S. Pasitraukt bet kada taip pat galėsi, jeigu pamatysi, kad kas nors ne taip .
Redaguota: Pažiūrėjau dabar per Sport1 rungtynių Lietuva - Rumunija įrašą, uch, geros rungtynės, laukiu rytdienos .Paskutinis taisė pauliaK; 2008.09.09, 16:30.
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąValiuk, ką turėjai galvoje rašydamas "sudėtinga kompanija"? Čia apie ultras? Gėrė, keikėsi ir prie praeivių kabinėjosi?
Prisimenu, draugas pasakojo, kaip su LRyto fanais važiavo į ULEB finalą sirgt. Tai ten tokios istorijos... Chuliganai ir tiek.
Ir žinai, ultra ultrai nelygu, tikrai neturėjau omenyje visų, save laikančių ultromis.
Comment
-
Blmb tuoj susikeiksiu iš laimės AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa fanstastika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-0Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment