Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
O šiek tiek grįžtant prie antrojo pagal svarbumą Lietuvoje amžinojo ginčo (po Vilnius Vs Kaunas) Krepšinis Vs Futbolas, tik išvykęs užjūrin supranti kaip niekam neįdomūs esam su tuo krepšiniu apart mums patiems. Ir svarbiausia... koks neįdomus žaidimas yra krepšinis, lyginant ne tik su furbolu, bet kad ir regbiu ar kokia kita stadionine sporto šaka. Man sunku jums įrodyt, tiesiog reikia bet kokiam ultrabasketbolistui pagyvent svetur ir tuo įsitikint – mums gyvenantiems Lietuvoj tas krepšinio lobizmas paprasčiausiai visiems praplovė smegenis. Spalį buvau Lietuvoj, įsijungiu teliką, rodė LRytą prieš Žalgirį. Po 15 min perjungiau kanalą – neįdomu. Prieš 3 metus to nebūčiau įsivaizdavęs...
Bandau įsivaizduot, kokį PR pasidarė Ispanija laimėjus EURO2008 – visas pasaulis apie tai ir kalbėjo. O prisiminkim mūsų 2003 šėliojimus gatvėse... Na latviai gal ir parodė reportažą, na Ispanai, bet tai ir tiek.
Apie ką aš čia? Noriu pasakyt, kad jei jūs mylit, dievinat krepšinį, jis jums suteikia daug teigiamų emocijų – taip ir toliau darykit, nes tai jums svarbu, bet, prašau, neginkit iškreipto krepšinio finansavimo, idant ginant nuomonę, kad geri lietuvių rezultatai šloviną Lietuvą Europoje ir pasaulyje – taip paprasčiausiai nėra. Niekam tas krepšinis neįdomus.
O vat kad Rangeriai nepakrovė malkų Kaunui turbūt pusė aludžių Britų salyne aptarinėja...
Comment