nu laukiam treciadienio rungtyniu su FBK bus linksma man atrodo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Futbolas
Collapse
X
-
O dar siandien gavau siuntiny is Lietuos - nauja sviezia Vetros maike tiesiai is CitySportYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNu bet "Žalgirį" tai prakeikė kažkas 5 varžybos - 5 lygiosios! O "Kaune", jaučiu, tuoj galvos lėks, per 3 varžybas neiškovoti pergalės.. čia jau Romanovas neatleis. Ir panašu, kad kitą savaitę laukia labai įdomus mačas Vilniuje tarp "Vėtros" ir "Ekrano"visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąnu laukiam treciadienio rungtyniu su FBK bus linksma man atrodo
Comment
-
Ekranas toliau stebina http://www.fkekranas.lt/index.php?la...d=255&tid=1033
balandžio 30 dieną, 17:25 val. LFF taurės pusfinalio atsakomąsias rungtynes „Ekranas“ – „Kaunas“ tiesiogiai transliuos 5 KANALAS.Prieš rungtynes įvyks FK „Ekrano“ ir rūbų dizainerio A. Pogrebnojaus inicijuota akcija stabdant rasizmą Lietuvoje: abi komandos išsirikiuos apsivilkusios antirasistiniais marškinėliais, kuriuos vėliau atiduos tribūnose sėdintiems žiūrovams, fanams, žiniasklaidos atstovamsYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąEkranas toliau stebina
P.S. Gaila Barcelonos, bet ManU buvo labiau verti pergalės. Gražios varžybos buvo.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimą"Ekranas" šiais metais ypatingai daug dėmesio skiria rinkodarai. Užtenka pažiūrėti į www.fkekranas.lt, kuris yra neabejotinai kokybiškiausias tinklalapis iš visų Lietuvos futbolo klubų. Taip pat toks dalykas kaip LIVE transliacijos "Ekrano" tinklalapyje, su visa statistika - kitiems klubams apie tai tik pasvajoti. Pasakojo, kai "Ekrano" žmonės nuvyko su dviem laptopais į Marijampolę, sūduviams akys ant kaktos išlipo, nesuprato ką jie ten daro Be to, kiek žinau, ties tuo tikrai nebus sustota, "Ekrano" ateities planai labai gražūs piešiami. Kaip pavyzdį galiu paminėti - varžybų, kartojimų transliacija per švieslentę stadione ir panašiai O ir rezultatai džiugina
P.S. Gaila Barcelonos, bet ManU buvo labiau verti pergalės. Gražios varžybos buvo.
P.S. dėl klubų puslapių kokybės tai pilnai sutinku
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimącia is vis super ideja, gaila tu marskineliu foto nera ju puslapy.
Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimącia is vis super ideja, gaila tu marskineliu foto nera ju puslapy
Comment
Comment