Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2013 m. Europos krepšinio čempionatas Slovenijoje
Collapse
X
-
Na aš toks optimistas nesu. Aš darau tokias prielaidas:
Ispanija > Italija
Slovėnija > Suomija
Kroatija > Graikija
Tuomet toje grupėje niekas nepasikeičia ir, jei grupėj esam pirmi, toliau keliauja:
1. Slovėnija
2. Kroatija
3. Ispanija
4. Italija
Mūsų grupėje:
1. Lietuva
2. Prancūzija
3. Serbija
4. Ukraina
Toliau žaidžia:
Lietuva - Italija > Lietuva
Serbija - Kroatija > ???
Prancūzija - Ispanija > Ispanija
Ukraina - Slovėnija > Slovėnija
Toliau:
Ispanija - Slovėnija > Ispanija
Lietuva - ??? > Lietuva, bet bus ką veikt
Finalas: Lietuva - Ispanija
Jei savo grupėje liekam antri, tuomet:
Serbija - Italija > Serbija
Prancūzija - Kroatija > Kroatija
Lietuva - Ispanija > Ispanija
Toliau:
Serbija - Kroatija > ???
Finalas: ??? - Ispanija
Ar kažkur mano prognozėm nepritari, o gal darau klaidų apskritai poruodamas komandas?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNa aš toks optimistas nesu. Aš darau tokias prielaidas:
Ispanija > Italija
Slovėnija > Suomija
Kroatija > Graikija
Tuomet toje grupėje niekas nepasikeičia ir, jei grupėj esam pirmi, toliau keliauja:
1. Slovėnija
2. Kroatija
3. Ispanija
4. Italija
Mūsų grupėje:
1. Lietuva
2. Prancūzija
3. Serbija
4. Ukraina
Toliau žaidžia:
Lietuva - Italija > Lietuva
Serbija - Kroatija > ???
Prancūzija - Ispanija > Ispanija
Toliau:
Lietuva - ??? > Lietuva, bet bus ką veikt
Finalas: Lietuva - Ispanija
Jei savo grupėje liekam antri, tuomet:
Serbija - Italija > Serbija
Prancūzija - Kroatija > Kroatija
Lietuva - Ispanija > Ispanija
Toliau:
Serbija - Kroatija > ???
Finalas: ??? - Ispanija
Ar kažkur mano prognozėm nepritari, o gal darau klaidų apskritai poruodamas komandas?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąVis dėl to serbai įveikė prancūzus 12 taškų skirtumu (FR 77: 65 SR).
Comment
-
Aišku tiek, kad Lietuvos rinktinė tikrai ketvirtfinalyje nesusitiks su Graikija, Suomija ir šeimininke Slovėnija. Visos kitos komandos – potencialios varžovės.
Lietuviai žais su Ispanija, jeigu kroatai nugalės graikus, o ispanai pranoks italus.
Lietuva susitiks su Kroatija, jeigu ši nusileis Graikijai, o ispanai nugalės Italiją.
Mūsiškiai ketvirtfinalyje kovos su Italija, jeigu ši nugalės Europos čempionus ispanus.
Pvz., jei italai įveikia ispanus, tai klausimas, ar italai tikrai parankesni?
Apskritai nematyti, kuriai komandai ketvirtfinalis galėtų būti lengvas, net slovėnai turės kaip reikiant pavargti su ukrainiečiais.Paskutinis taisė senasnamas; 2013.09.16, 11:25.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąNemaža tikimybė, kad jau ketvirtfinalyje susikausime su ispanais.
Comment
-
Fiba kažkaip turėtų peržiūrėti Europos Čempionato sistemą. F grupės komandos gali iš esmės pasirinkti varžovą, pvž. Ispanai laimėdami ar pralaimėdami gali pasirinkti Serbus arba Lietuvius.
Visų antra ta ilga pertrauka kurią gauna Lietuvos rinktinė tikrai ne į naudą. Ispanai žaidžia šiandien, kitos rungtynės ketvirtadienį, mes turim papildomą laisvą dieną.
Žinoma tikriausiai tai daroma bandant ištempti čempionatą bei pritraukti daugiau žiūrovų, bei dėl arenų trūkumo.Aviate, navigate, communicate
Comment
Comment