Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Olimpiada 2012. Krepšinis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė mag Rodyti pranešimą
    Jei tada buvo geri, nereiškia, kad taip bus visą laiką, panašu, kad Kemzūra išsisėmė, o jo klaidų buvo galima pamatyti dar 2010 čempionato metu, bet dėl gero žaidimo, užimtos vietos ir kitų pliusų, būtų buvę kvaila dėl to jam priekaištaut, nes rezultatas pranoko lūkesčius.
    Esme, kad kazka geriau vietoj sunku butu.. Man ir neatrodo rimta, pasakymas, kad nuskaite musu derinius 3keliny, o ketvirtam, uztat zaidem be ju..Nerimta..

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
      Kalba eina apie tolimesnę perspektyvą. Jeigu Lietuva vis dar nori vadintis krepšinio šalimi ir kiekvienas metais pretenduoti į medalius, reikalingi jau mano minėti pokyčiai.
      Nelabai suprantu kodėl keli iš to problemą. Kaukėnas, Šaras ir Songaila šiemet paskutinį kartą atstovauja rinktinei. Songaila kažką dar minėjo, kad norėtų, bet jam 34 metai, o galinčių žaisti 4 numeriu pas mus netrūksta. Jasaičiui yra 30 metų. Maksimum dar žais porą metų. O kol kas snaiperis ir gynybos ekspertas mums pravers. Kodėl Jankūną siunti į pensiją nesuprantu. Jis tik metais už kitus vyresnis. Mačiulio ir Kalniečio "atostogos" man yra nesuprantamas dalykas. Jonas šiuo metu yra po traumos, o kas įžaidinės kamuolį be Kalno? Kad jaunimą reikia auginti pritariu. Šiemet gaila Gecevičiaus, gal Motiejūno (nors IMHO Kavaliauskas žaidžia solidžiai). Jei pastebėjai jaunimas rinktinėje niekada nėra labai laukiamas. Kažkodėl tempiamas laikas su senais arkliais.
      考纳斯, 立陶宛

Comment

Žinoma, kiekvienas save gerbiantis lietuvis privalo išmantyt krepšinio subtilybes. Jeigu šiek tiek išsiplėtus, tai:
        Šarą, Songailą, Jasaitį, Kaukėną, Jankūną - į pensiją. Kalnietį su Mačiuliu atostogų. Iš likusių galima bandyt kažką nulipdyt.
        eGzpertas

Comment

Parašė rat
          A4 eina ant B1, sėkmės rodant formą prieš ispanus.
          Pff, kas tie ispanai, vos vienu tašku prieš britus laimėjo
          Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
            Pff, kas tie ispanai, vos vienu tašku prieš britus laimėjo
            Prieiname išvadą, kad ispanai nėra nenugalimi, o lietuvių žaidimas stabiliai gerėja. Nenoriu būti per daug optimistiškas, todėl manau, kad šansai 20 - 30%, bet yra. Gal nebūkime nusiteikę neigiamai iki idiotiškumo. Be to, dar nėra tikrai aišku, ar tikrai žaisime su Ispanija ir į ketvirtfinalį reikėtų dar patekti.
            考纳斯, 立陶宛

Comment

Parašė surskis18 Rodyti pranešimą
              Nelabai suprantu kodėl keli iš to problemą. Kaukėnas, Šaras ir Songaila šiemet paskutinį kartą atstovauja rinktinei. Songaila kažką dar minėjo, kad norėtų, bet jam 34 metai, o galinčių žaisti 4 numeriu pas mus netrūksta. Jasaičiui yra 30 metų. Maksimum dar žais porą metų. O kol kas snaiperis ir gynybos ekspertas mums pravers. Kodėl Jankūną siunti į pensiją nesuprantu. Jis tik metais už kitus vyresnis. Mačiulio ir Kalniečio "atostogos" man yra nesuprantamas dalykas. Jonas šiuo metu yra po traumos, o kas įžaidinės kamuolį be Kalno? Kad jaunimą reikia auginti pritariu. Šiemet gaila Gecevičiaus, gal Motiejūno (nors IMHO Kavaliauskas žaidžia solidžiai). Jei pastebėjai jaunimas rinktinėje niekada nėra labai laukiamas. Kažkodėl tempiamas laikas su senais arkliais.
              Nekeliu aš jokių problemų. Tik pasakiau savo nuomonę ir ją argumentavau.
              Parašė edvvis Rodyti pranešimą
              eGzpertas
              Su Romanovo pasekėjais nediskutuoju.

Comment

Su Romanovo pasekėjais nediskutuoju.
                Prie ko čia tas Romanovas ir kas tau sakė, kad aš jo pasekėjas?

Comment

Na tai atrodo, jog nereiks ketvirtfinalyje žaisti su ispanais, o pusfinalyje su amerikiečiais
                  Flickr

Comment

Amerikiečiai šiandien ne formoj
                    Miestai.net Fb

Comment

Kaip ir reikėjo tikėtis - mums įkalė LT 94 - JAV 99. Bet kai kas rašė facebook'e, jog toks žaidimas geriau nei pergalė
                      Daugiau mano nuotraukų >>
                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Gražiai sužaidė, šiek tiek sėkmės ir galėjo būti pergalė. Neatrodė JAV nenugalima tikrai

Comment

Gražios rungtynės, kurių baigtis, bent jau mano skaičiavimais, mūsų vietos grupėje nelėmė (su ta sąlyga, kad nugalėsime Tunisą).

Mane prajuokino FIBA komentatoriai, anot kurių, Lietuvos rinktinėje žaidžia "Klaidas", "Kelnaitis", "Songalija" ir "Jasytis". Jau ne pirmą vasarą žiūriu rungtynes internetu, ir, jei neklystu, komentuoja tie patys žmonės. Nejaugi dirbant tarptautinių rungtyniu komentatoriumi yra taip sunku išmokti keletą ne taip ir sunkiai ištariamų pavardžių?...

Comment

dabar jau ir aš nebebijau ketvirtfinalio (jeigu ten papulsim )

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                              dabar jau ir aš nebebijau ketvirtfinalio (jeigu ten papulsim )
                              O rusai turėtų pradėti bijoti

Comment

Mums (bent man) nieks nebaisus. Tik Kaukėnas per visas rungtynes, toks tuščia vieta... Dulkys ar Delininkaitis būtų geriau. Ir, Kavaliauskas du kartus gerai amerikonus apdurnino

Comment

Nu ka, nenuvyle manes LBJ MVP!

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                    Cia kuria prasme? geraja ar blogaja?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                      Ant kiek ten taškų sakei super turbo anabolic dream team laimės prieš Lietuvą?
                                      Flickr

Comment

Pagal mane, tai po šio žaidimo su USA, tai akivaizdu, kad Lietuvos rinktinė gali žaisti gražų žaidimą, tik pagrindinė problema galvose ir pasitikėjime savimi, savo komanda. Va, mūsų vyrams to ir trūksta. Žaisti gerai jie tikrai gali, gal jie tai supras po šiandienos rungtynių, pamatysime netolimoje ateityje.
                                        Miestai.net Fb

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                          Ant kiek ten taškų sakei super turbo anabolic dream team laimės prieš Lietuvą?
                                          Nieko nesakiau, man tai jokio skirtumo, svarbu pergale.

Comment

Working...
                                          X