Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Olimpiada 2012 Londone - ne vien krepšinis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Su Kavaliausku Nigeriją jau įveikėme olimpinėse, taip, kad ne tik negavom dar labiau, bet ir laimėjome Dėl trenerių sutinku, manau čia silpna vieta, bet pati rinktinė tikrai nėra prasta, pas mus visi žaidėjai žaidžia, o ne kokie 5 kaip kitose rinktinėse, Šaras su Songaila irgi kartais tempia sudėtingais momentais, atlieka gerų perdavimų ir metimų. 2 kėlinius žaidėm gerai, svarbu tik išnaudoti petencialą. Galim ir ketvirtfinalį peržengti, jei viskas klostysis sėkmingai
    Kai Pasaulio čempe laimėjo 3ią vietą trenerių štabas buvo perfect. Dbr nebe. Kai pasižiūri į žaidėjus, tai pamatai, kad dbr mūsų žaidėjai vidutiniai. Ar turim tokį įžaidėją kaip Parker ar turim centrą kaip Scola?
    You've got one life! Live it!

Comment

Kažkoks trečiojo kėlinio sindromas. Jei jau viskas turi būti blogai, tai dažniausiai tai būna būtent tame kėlinyje. Jie ten gal rūbinėj susėdę cigarus rūkė, kad trečiajam kėlinyje buvo visai kitokie nei kad antrajam?
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė surskis18 Rodyti pranešimą
        Kad ir kaip kai kurie forumo dalyviai bando vaizduoti solidžius ir nepasiduodančius emocijoms kitose temose, krepšinis visiems patirpdo smegenis Treneris blogas, pusę žaidėjų reikia išvaryti ir t.t.
        Manau visi žino, kad gerus rezultatus pasiekia komandos, kurios geriausią formą įgauna čempionato pabaigoje, o ne pražioje. Žiūrint į visas 3 rungtynes matosi labai ryškus progresas. Šiandienos rungtynės buvo geros, neskaitant atkarpos 3-4 kėlinyje. Jei laimėsime prieš Tunisą ir pateksime į ketvirtfinalį, ten turėsime realių šansų. Ispanija/Rusija nėra svajonių priešininkas, bet su tokiu progresavimu tikrai įveikiami.
        Kalba eina apie tolimesnę perspektyvą. Jeigu Lietuva vis dar nori vadintis krepšinio šalimi ir kiekvienas metais pretenduoti į medalius, reikalingi jau mano minėti pokyčiai.

Comment

Norėčiau paklausti, ar rytoj gimnastika (lengvoji atletika) bus 12val. dienos Lietuvos laiku?
          Daugiau mano nuotraukų >>
          Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kai šaunuolė Skujytė!

Comment

A. Skujytė pagerino daugiakovininkių rutulio stūmimo pasaulio rekordą ir tapo lydere
              Miestai.net Fb

Comment

Kas gero girdėti iš lengvosios atletikos? Pateko kas nors į finalą?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  Kas gero girdėti iš lengvosios atletikos? Pateko kas nors į finalą?
                  Į pusfinalį pateko Grinčikaitė...

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                    Į pusfinalį pateko Grinčikaitė...
                    O kaip Švilpaitei sekėsi, kuri suaugusiųjų grupėje yra?

Comment

Kodel Šiaurės Korėja pasirodė geriau, negu Lietuva? Ten geresnės sąlygos sportui?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                        Kodel Šiaurės Korėja pasirodė geriau, negu Lietuva? Ten geresnės sąlygos sportui?
                        Į kvailą klausimą nelabai būna protingų atsakymų, taigi nepyk

Comment

dabar galit palaikyt A.Skujytę kuri tuoj kovos del medalio
                          RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

Comment

Parašė doncius Rodyti pranešimą
                            dabar galit palaikyt A.Skujytę kuri tuoj kovos del medalio
                            Kad as nesidomiu daugiau niekuo, isskyrus krepsini. Tiesiog, nieko daugiau nesuprantu...

Comment

Aš tai negaliu žiūrėti, su bėgimu jai tikrai nekas..
                              Miestai.net Fb

Comment

Kad as nesidomiu daugiau niekuo, isskyrus krepsini. Tiesiog, nieko daugiau nesuprantu...
                                nebūtina būti dideliu fanu tiesiog palaikyti saviškius

Parašė Irma Rodyti pranešimą
                                Aš tai negaliu žiūrėti, su bėgimu jai tikrai nekas..
                                gaila, bet tikrai ne kas

Comment

gaila austros, bet kaip sakoma - toks jau tas sportas

Comment

Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
                                    Tu pasakyk, kas dar prieš JAV tiek kovojo?
                                    Nezinau, o ka? Tu kazkoks statistikos megejas? Tada i mane nesikreipk.

Comment

As ne "fanas", sorry.
                                      Tai ir aš ne fanas tiesiog kartais palaikymas padeda siekti rezultatų ir pergalių.

Comment

Parašė doncius Rodyti pranešimą

gaila, bet tikrai ne kas
                                        Ankstesnėj savo olimpiadoj ji stengėsi kitose rungtyse daugiau taškų susirinkti, gaila, šiemet su šuoliu į tolį nelabai pasisekė. Labai apmaudu kai lieki už borto šalia nugalėtojų. Na bet į geriausiųjų ketvertuką papuolė.
                                        Miestai.net Fb

Comment

Šaunuolė Austra. Nedaug trūko, bet matant kaip ji finišavo akivaizdu, kad atidavė viską ka turėjo, tiesiog šį kartą to neužteko. Nieko nepadarysi, šaunuolė kaip bebūtų!

Comment

Working...
                                          X