Ispanams šiaip nebuvo būtinas tas įvartis. Įvartis buvo būtinas kroatams. Žinoma, UEFA, FIFA ir Kinijos kosmonautai sutrukdė kroatams tą įvartį įmušti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Euro 2012
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąIspanams šiaip nebuvo būtinas tas įvartis. Įvartis buvo būtinas kroatams. Žinoma, UEFA, FIFA ir Kinijos kosmonautai sutrukdė kroatams tą įvartį įmušti
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNebuvo būtinas, bet ispanams ir teisėjui jau matyt kinkos drebėjo, kai laikas ėjo link pabaigos o rezultatas tebebuvo 0:0 ir jeigu tik kroatai įmuštų būtų buvę adios Espana. Tai teisėjas dėl savo šventos ramybės pasitaikius progai nusiėmė naštą nuo pečių. Dėl FIFA tai turiu omeny tą gėdingą PČ finalą prieš olandus.
Comment
-
Nuo kada, kai žaidėjas, paso jam pradžioje, stovi vienoje linijoje su kitos komandos žaidėjais yra fiksuojama nuošalė? Nebesvaikit, prašyčiau. Aš taip pat buvau už kroatus, bet tikrai nieko blogo tame epizode neįžvelgiau. O gal jus nuošales skaičiuojate milimetrais, t.y. 1mm. už "linijos" jau yra nuošalė?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąIr kuo buvo gėdingas tas finalas? Irgi neleido olandams laimėti?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNuo kada, kai žaidėjas, paso jam pradžioje, stovi vienoje linijoje su kitos komandos žaidėjais yra fiksuojama nuošalė? Nebesvaikit, prašyčiau. Aš taip pat buvau už kroatus, bet tikrai nieko blogo tame epizode neįžvelgiau. O gal jus nuošales skaičiuojate milimetrais, t.y. 1mm. už "linijos" jau yra nuošalė?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKaip matau pagal apklausą, niekas iki šiol taip ir nepatikėjo, kad graikai gali tapti EURO čempionais
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąZmones kalba apie pasyvia nuosale, kurioje buvo ivarti pelnes zmogus. Kadangi jis dalyvavo ivarcio musime gal nuosale ir nebuvo tokia pasyvi. Cia ne savo mintis destau, o patikslinu ka zmones turi mintyje - ne apie ta zaideja, kuris buvo vienoje linijoje kalba jie.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTokį Iniestą už nuolatinius griuvinėjimus, apsimetinėjimus reiktų diskvalifikuot visam sezonui.
Štai kas tikrai neapsimetinėja, tai airių regbininkai, atvažiavę į EURO pažaisti futbolo. Turbūt vienintelė futbolo rinktinė pasaulyje, kurios žaidėjų rankų raumenys atvirkščiai proporcingi pergalių kiekiuiPaskutinis taisė oranger; 2012.06.19, 01:23.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJei Navasui būtų tiesiai siųstas kamuolys, tai nuošalė butų buvus. Bet kamuolys buvo siųstas žaidėjui, kuris buvo linijoje su gynėjais. Po to buvo ispanų 2 prieš 1.
Pasyvi nuošalė - tai tokia būsena, kai žaidėjas yra nuošalėje, bet nedalyvauja žaidime. Ar navasas nedalyvavo zaidime? Mano akimis dalyvavo tos atakos suzaidime.
Comment
-
Kas del Kroatijos - Ispanijos rungtyniu tai ten nuosale tikrai buvo. Ziurejau pakartojima gal koki 10 kartu ir nuosale tikrai matyti, panasiuose epizoduose kitose rungtynese siame cempionate teisejai visada svilpe nuosale. Beje buvo episodas kai kroatai kampini spyre ir vienas ispanu gyneju nutrauke kroata zemyn, manau ten turejo baudinys buves duotas, ne bet jau nesvarbu, teisejai atliko "savo darba". Beje as visada palaikiau graikus ir tikiuosi jie eis toli, man asmeniskai ju zaidimas zavi, tokiu stilium kaip jie zaidzia, jokia kita komanda negali pasigirt.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąRadau toki apibrezima:
Pasyvi nuošalė - tai tokia būsena, kai žaidėjas yra nuošalėje, bet nedalyvauja žaidime. Ar navasas nedalyvavo zaidime? Mano akimis dalyvavo tos atakos suzaidime.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąNa jau, na jau...
Štai kas tikrai neapsimetinėja, tai airių regbininkai, atvažiavę į EURO pažaisti futbolo. Turbūt vienintelė futbolo rinktinė pasaulyje, kurios žaidėjų rankų raumenys atvirkščiai proporcingi pergalių kiekiui
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąIki perdavimo Injestai jis nedalyvavo žaidime. O kad kažkoks kroatas jo nesužiūrėjo, tai čia jau to kroato problema. Tikrai nemanau kad Injestos perdavimą būtų galima traktuot kaip "į nuošalę".
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJeigu nuošalė matuojama, ne pagal kojas, o pagal bet kurią kūno vietą, tai garantuota nuošalė buvo ir Iniestai. Nes jis nuo kroatų gynėjo buvo ryškiai pasilenkęs į vartų pusę.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą"Jeigu" Gerai. Reikia palaukti labiau futbolą išmanančio žmogaus komentaro. Tada bus viskas aiškiau.
Comment
-
Parašė White_horse Rodyti pranešimąKas del Kroatijos - Ispanijos rungtyniu tai ten nuosale tikrai buvo. Ziurejau pakartojima gal koki 10 kartu ir nuosale tikrai matyti, panasiuose epizoduose kitose rungtynese siame cempionate teisejai visada svilpe nuosale. Beje buvo episodas kai kroatai kampini spyre ir vienas ispanu gyneju nutrauke kroata zemyn, manau ten turejo baudinys buves duotas, ne bet jau nesvarbu, teisejai atliko "savo darba". Beje as visada palaikiau graikus ir tikiuosi jie eis toli, man asmeniskai ju zaidimas zavi, tokiu stilium kaip jie zaidzia, jokia kita komanda negali pasigirt.
Comment
-
Parašė neoplan Rodyti pranešimąBeje, nesenai atsitiktinai teko susipažinti su 2014 metų pasaulio čempionato atrankos grupe, kurioje žais Lietuva. Pamačius komandas kilo mintis, jog turim kažkokį šansą ten prasimušt. Grupėj graikai, slovakai, bosniai, latviai ir Lichtenšteinas. Kažin, ar kada bebuvo geresnis šansas pasitaikęs
Beje, graikams eilinį kartą iš eilės tenka lengvi varžovai. Niekada pas juos atrankos grupėj nebūna vokiečių, ispanų, anglų, prancūzų, olandų, italų ar portugalų. Geriausiu atveju turkai, kroatai ar šveicarai. Ir taip jau nuo pat 2004 metų.Paskutinis taisė kaunaz; 2012.06.19, 02:08.
Comment
Comment