Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Euro 2012

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
    Pagal ką tą kokybę įvertinai? Pagal Xavio pasų skaičių ties aikštės viduriu pirmyn atgal?
    Ar tu bent matei tas rungtynes?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      Kad būtų tas arba italams turi pasisekt trigubai labiau negu sekasi ispanams. O finalas Ispanija - Italija būtų tikra katastrofa, totalus antifutbolas.
      "Ir V. Ivanauskas, ir V. Sukristovas pažymi, kad gražiausios ir įspūdingiausios pirmame rate buvo Ispanijos ir Italijos rungtynės."

Comment

Tai čia iš tos pačios serijos kaip vakar komentatorius Įsipilka per ispanų - portugalų rungtynes vis kartojo: "Gal dar pamatysime gražų atakuojantį futbolą..."
        Na kur tu ten "gražiai atakuosi" kai visos zonos, visi koridoriai iš abejų pusių kaip betonu užpilti?
        Reiki plačiau suvokti futbolą, kaip strategiją, taktiką, galimybių visumą, o ne tik kaip įvarčių lietų žiūrovams ir "pėndelių" atrakciją...

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą

Tai čia iš tos pačios serijos kaip vakar komentatorius Įsipilka per ispanų - portugalų rungtynes vis kartojo: "Gal dar pamatysime gražų atakuojantį futbolą..."
          Na kur tu ten "gražiai atakuosi" kai visos zonos, visi koridoriai iš abejų pusių kaip betonu užpilti?
          Reiki plačiau suvokti futbolą, kaip strategiją, taktiką, galimybių visumą, o ne tik kaip įvarčių lietų žiūrovams ir "pėndelių" atrakciją...
          Kai dauguma priešininkų yra komandos draugai klubuose ir puikiai žino vienas kito tiek stipriąsias tiek silpnąsias vietas, iš kur ten bus tų įvarčių lietus? Komentatorius tiesiog labai palaikė ispanus ir vis tikėjosi kada sprogs ispanų bomba ir užupls portugalus atakom
          Flickr

Comment

Parašė rat
            Man tai Italija - Anglija labiausiai patiko. Šiandien už Italus. O vakar tai graudu žiūrėt buvo. Ronaldasas su Nanisu - du isterikai.
            Irgi palaikau Italiją. Vien jau dėl to, kad Merkel jau pasakė, kad atvažiuos į finalą
            Jei rimtai, tai dėl pačios šalies, kurią myliu, dėl Buffono, del Pirlo, dėl to kad nustebino geru žaidimu šiame čempionate.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
              Irgi palaikau Italiją. Vien jau dėl to, kad Merkel jau pasakė, kad atvažiuos į finalą
              Jei rimtai, tai dėl pačios šalies, kurią myliu, dėl Buffono, del Pirlo, dėl to kad nustebino geru žaidimu šiame čempionate.
              Tiesiog pribloškė visą Europą savo "geru" žaidimu. Vienintelė pergalė prieš airius ir 3 lygiosios(su anglais baudiniai), vos 4 golai per 4 rungtynes. Dar prieš čempionatą nuo rusų 0:3 prasileido. Tikri žvėrys. Jau kvepia naujais čempionais...

Comment

Tik už Vokietiją! (nuo 1984)

Comment

2:0 net įdomu žiūrėti

Comment

Italai jau 2-0 laimi prieš vokiečius. Dafuq?
                    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                      Italai jau 2-0 laimi prieš vokiečius. Dafuq?
                      "dafuq", kad čia ne grupės varžybos, o pusfinalis ir varžovai ne kokie graikai
                      Flickr

Comment

Tep kartais reikia eiti tuščia galvą į aikštę, o tai nuo to "pasitikėjimo" galvos nenulaiko vokiečiai. Žinoma, italams tai ė naudą. Bet gi džiugu, kad lažybininkai statę už vokiečius šiandien išprakaituos visus savo taukus
                        Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                          "dafuq", kad čia ne grupės varžybos, o pusfinalis ir varžovai ne kokie graikai
                          Tai kad vokiečiai šiandien ne pagal savo galimybes žaidžia, nes galvojo kad pavyks primest savo žaidimą. O yra atvirkšiai - italai primetė savo žaidimą. Iki šiol vokiečiai atrodė stiprūs, o šiandien atrodo nelabai kaip.

Miestai.net FB

Comment

Tai kad vokiečiai šiandien ne pagal savo galimybes žaidžia, nes galvojo kad pavyks primest savo žaidimą. O yra atvirkšiai - italai primetė savo žaidimą. Iki šiol vokiečiai atrodė stiprūs, o šiandien atrodo nelabai kaip.
                            Na jie ir yra stiprūs, tiesiog italai dar stipresni O komanda žaidžia kaip sakoma tiek, kiek leidžia priešininkas. Ką leido danai, graikai ar šiemetiniai olandai kaip matom šiek tiek skiriasi nuo to, ką leidžia italai
                            Flickr

Comment

Tai kas dabar kaltas, kad ne pagal galimybes žaidžia? Patys vokiečiai. Reiškia neverti finalo.

Comment

Psio.. Vokietija namo, Finale Ispanija - Italija 0-1

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                  Na jie ir yra stiprūs, tiesiog italai dar stipresni O komanda žaidžia kaip sakoma tiek, kiek leidžia priešininkas. Ką leido danai, graikai ar šiemetiniai olandai kaip matom šiek tiek skiriasi nuo to, ką leidžia italai
                                  Aš viso čempionato metu buvau, esu ir būsiu už vokiečius. Taip, italų yra labai gera komanda. Sveikinu juos, kad pasiekė pusfinalį (o gal jau ir finalą). Bet man vokiečiai vistiek yra geresni. Dėl to man ir keista, kad kažkas prieš juos laimi

Miestai.net FB

Comment

Aš viso čempionato metu buvau, esu ir būsiu už vokiečius. Taip, italų yra labai gera komanda. Sveikinu juos, kad pasiekė pusfinalį (o gal jau ir finalą). Bet man vokiečiai vistiek yra geresni. Dėl to man ir keista, kad kažkas prieš juos laimi
                                    Reikia sakyti ne geresni, o mėgiamesni
                                    Flickr

Comment

Sirgau ir sirgsiu už oranžinius skrajojančius olandus, deja, iškrito. Iki šios dienos, vokiečiai demonstravo bene geriausią ir gražiausią atakuojantį futbolą. Pralaimėjo italams. Ir nieko keisto - italų gynyba yra bene geriausiai išvystyta ir tai yra jų vizitinė kortelė bei jų futbolo mokyklos pasididžiavimas, bet reikia nepamiršti, jog jie turi Pirlo, kuris čiame čempionate išgyvena antrą jaunystę. Pirlo šaltakraujiškumas viduryje labai daug kuo prisidėjo prie šios pergalės prieš vokiečius.
                                      na, dabar beliks rėkti Forza Italia, nes ispanų tiki-taka taktika man yra baisiausias futbole dalykas...

Comment

Parašė D.P Rodyti pranešimą
                                        Sirgau ir sirgsiu už oranžinius skrajojančius olandus, deja, iškrito. Iki šios dienos, vokiečiai demonstravo bene geriausią ir gražiausią atakuojantį futbolą. Pralaimėjo italams. Ir nieko keisto - italų gynyba yra bene geriausiai išvystyta ir tai yra jų vizitinė kortelė bei jų futbolo mokyklos pasididžiavimas, bet reikia nepamiršti, jog jie turi Pirlo, kuris čiame čempionate išgyvena antrą jaunystę. Pirlo šaltakraujiškumas viduryje labai daug kuo prisidėjo prie šios pergalės prieš vokiečius.
                                        na, dabar beliks rėkti Forza Italia, nes ispanų tiki-taka taktika man yra baisiausias futbole dalykas...
                                        Nereikia pamiršti ir Buffono, kuris atrėmė labai daug smūgių.

Miestai.net FB

Comment

Ispanai tikiuosi pervažiuos tuos makaronus ! Ir tik 1 įvartį prasileidę. Italų pradėjau nekęsti, kai Baggio baigė karjerą
                                          You've got one life! Live it!

Comment

Working...
                                          X