Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Euro 2012
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKad būtų tas arba italams turi pasisekt trigubai labiau negu sekasi ispanams. O finalas Ispanija - Italija būtų tikra katastrofa, totalus antifutbolas.
Comment
-
Tai čia iš tos pačios serijos kaip vakar komentatorius Įsipilka per ispanų - portugalų rungtynes vis kartojo: "Gal dar pamatysime gražų atakuojantį futbolą..."
Na kur tu ten "gražiai atakuosi" kai visos zonos, visi koridoriai iš abejų pusių kaip betonu užpilti?
Reiki plačiau suvokti futbolą, kaip strategiją, taktiką, galimybių visumą, o ne tik kaip įvarčių lietų žiūrovams ir "pėndelių" atrakciją...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Tai čia iš tos pačios serijos kaip vakar komentatorius Įsipilka per ispanų - portugalų rungtynes vis kartojo: "Gal dar pamatysime gražų atakuojantį futbolą..."
Na kur tu ten "gražiai atakuosi" kai visos zonos, visi koridoriai iš abejų pusių kaip betonu užpilti?
Reiki plačiau suvokti futbolą, kaip strategiją, taktiką, galimybių visumą, o ne tik kaip įvarčių lietų žiūrovams ir "pėndelių" atrakciją...
Comment
-
Parašė ratMan tai Italija - Anglija labiausiai patiko. Šiandien už Italus. O vakar tai graudu žiūrėt buvo. Ronaldasas su Nanisu - du isterikai.
Jei rimtai, tai dėl pačios šalies, kurią myliu, dėl Buffono, del Pirlo, dėl to kad nustebino geru žaidimu šiame čempionate.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąIrgi palaikau Italiją. Vien jau dėl to, kad Merkel jau pasakė, kad atvažiuos į finalą
Jei rimtai, tai dėl pačios šalies, kurią myliu, dėl Buffono, del Pirlo, dėl to kad nustebino geru žaidimu šiame čempionate.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąItalai jau 2-0 laimi prieš vokiečius. Dafuq?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą"dafuq", kad čia ne grupės varžybos, o pusfinalis ir varžovai ne kokie graikai
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai kad vokiečiai šiandien ne pagal savo galimybes žaidžia, nes galvojo kad pavyks primest savo žaidimą. O yra atvirkšiai - italai primetė savo žaidimą. Iki šiol vokiečiai atrodė stiprūs, o šiandien atrodo nelabai kaip.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTai kad vokiečiai šiandien ne pagal savo galimybes žaidžia, nes galvojo kad pavyks primest savo žaidimą. O yra atvirkšiai - italai primetė savo žaidimą. Iki šiol vokiečiai atrodė stiprūs, o šiandien atrodo nelabai kaip.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa jie ir yra stiprūs, tiesiog italai dar stipresni O komanda žaidžia kaip sakoma tiek, kiek leidžia priešininkas. Ką leido danai, graikai ar šiemetiniai olandai kaip matom šiek tiek skiriasi nuo to, ką leidžia italai
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAš viso čempionato metu buvau, esu ir būsiu už vokiečius. Taip, italų yra labai gera komanda. Sveikinu juos, kad pasiekė pusfinalį (o gal jau ir finalą). Bet man vokiečiai vistiek yra geresni. Dėl to man ir keista, kad kažkas prieš juos laimi
Comment
-
Sirgau ir sirgsiu už oranžinius skrajojančius olandus, deja, iškrito. Iki šios dienos, vokiečiai demonstravo bene geriausią ir gražiausią atakuojantį futbolą. Pralaimėjo italams. Ir nieko keisto - italų gynyba yra bene geriausiai išvystyta ir tai yra jų vizitinė kortelė bei jų futbolo mokyklos pasididžiavimas, bet reikia nepamiršti, jog jie turi Pirlo, kuris čiame čempionate išgyvena antrą jaunystę. Pirlo šaltakraujiškumas viduryje labai daug kuo prisidėjo prie šios pergalės prieš vokiečius.
na, dabar beliks rėkti Forza Italia, nes ispanų tiki-taka taktika man yra baisiausias futbole dalykas...
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąSirgau ir sirgsiu už oranžinius skrajojančius olandus, deja, iškrito. Iki šios dienos, vokiečiai demonstravo bene geriausią ir gražiausią atakuojantį futbolą. Pralaimėjo italams. Ir nieko keisto - italų gynyba yra bene geriausiai išvystyta ir tai yra jų vizitinė kortelė bei jų futbolo mokyklos pasididžiavimas, bet reikia nepamiršti, jog jie turi Pirlo, kuris čiame čempionate išgyvena antrą jaunystę. Pirlo šaltakraujiškumas viduryje labai daug kuo prisidėjo prie šios pergalės prieš vokiečius.
na, dabar beliks rėkti Forza Italia, nes ispanų tiki-taka taktika man yra baisiausias futbole dalykas...
Comment
Comment