Sveiki,
keletas foto iš vieno, neperseniausiai praūžusio "Red Bull Night Race" vakarėlio, kurio metu ne tik turėjau progos iš arti paspoksoti, paliesti...
...bet ir ratus pakeisti P.S nuotraukoje kolega Nerijus
hmmm, man ta Safety Car skamba kaip bet kuris kitas sportinis auto su kokiu nors 6.5 litro varikliu. Toks "perdziantis" netolygus garsas, man nieko gero. Nesulyginamas su isskirtiniu F1 astriu ir tolygiu varikliu gausmu.
Man tai visiškai nepatinka, niekaip negaliu patikėt, kad jie taip ir nebe susitars. Vienu metu kompromisas jau visai ranka pasiekiamas rodos, o dabar jau vos ne stebuklo reikia. Šiaip dar turiu viltį, kad FIA pamačiusi, kad tikrai nebeturi kur dingti nusileis. Tikrai visiškai nenoriu čempionato skilimo .
Juk ir pacios F-1 ideja ir pradzia ir buvo kad komandos sukure cempionata, savo rankom.
Gerai alm pasake, daug geru dalyku galima padaryt. Daugiau laisves.
Ačiū Dievui!!!!!!!!!!!!! FOTA, greičiau bėkit nuo FIA diktatūros kuo toliau. Kai "asilai" su moliu Mosliu priekyje išsinešdins iš šio sporto, tada gal ir bus įmanomas kompromisas. Nuverst tą senį jau reikėjo
Ačiū Dievui!!!!!!!!!!!!! FOTA, greičiau bėkit nuo FIA diktatūros kuo toliau. Kai "asilai" su moliu Mosliu priekyje išsinešdins iš šio sporto, tada gal ir bus įmanomas kompromisas. Nuverst tą senį jau reikėjo
Nėra taip paprasta, sugalvoji ir įkuri naują čempionatą, yra daug teisinių įsipareigojimų ir visokių niuansų. Manau Mosley tikrai teks traukstis, nes nusileidimas FOTA reikalavimams būtų visiškas fiasko, juolab, kai kurios komandos yra pareiškusios besąlyginias paraiškas dalyvauti kitąmet čempionate. Bet kokiu atveju, dar čia niekas neaišku, ir grietu metu tikrai nepaaiškės, dabar tikėkimės rytoj šlapių lenktyvių ir Vetelio pergalės
Comment