/\ o kas negerai?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Formulė-1
Collapse
X
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąO kodėl praignoruotos silpnesnės komandos balsavime? Negi "Super Agurki Honda" fanų nėra daug?..
Comment
-
Oaš užkietėjęs FA gerbėjas Iki šiemet buvau už Renault, o dabar teko ant McLaren persimest Nors ir anksčiau Jie antrieji mano favoritai buvo, dėl Kimio.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Šiandien puiki kvalifikacija buvo Nieko netruko. Buvo ir avarijų, ir vienas kito persekiojimų, vos ne lenkimų Žodžiu patiko. Be to, džiaugiuosi savo mylimo favorito KR pergale. Vien dėl jo teko išsižadėti McLaren ir pereiti prie Ferrari. Ir ko tik nepadarys tie užkietėję sirgaliai Laukiam ryt Europos GPدائما الليتوانيه
Comment
-
Na ka? Tokio etapo dar siemet nebuvo, geras tikrai.. o paskutiniai keli ratai prasidejus lietui-patys azartiskiausi siame sezone Nenustygau vietoj, kai Alonso pralenke Massa, kuris ant slapios trasos vaziavo, kaip apskritai pirmasyk isedes uz vairo Puiki pergale. Gaila tik Hamiltono, kuris eilini karta parode savo talenta.. na, bet klaidu visiems pasitaiko. Taip ir toliau, McLarenProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąBe to, džiaugiuosi savo mylimo favorito KR pergale. Vien dėl jo teko išsižadėti McLaren ir pereiti prie Ferrari. Ir ko tik nepadarys tie užkietėję sirgaliai Laukiam ryt Europos GP
Dėl to pačios priežasties jau gerą dešimtmetį sergu už ir tik už McLaren. Dievas davė kantrybės laukt savo šlovės valandos, tikiuosi pagaliau ir mes, McLaren fanai, jos sulaukėm... (tuk tuk tuk į medį)
Comment
-
Deja, kaip tik esu Ryto fanas, tai apsidziaugciau, jei komandai kazkas butu naudinga Be to, sunku sulyginti krepsini su F1, nes krepsinyje zaidejai keiciami kaip kojines, priesingai nei F1, kur ekipoje tera vos 2 lenktynininkai.
Beje, po visu skandalu, McLaren mano akyse taip smuko, kad net truksta zodziu apsakyti. Neturi gedos, teigdami: "Mes daugiau nei svarus". Pripazinti KALTI< bet yra svarus. Ar nors vienas blaiviai mastantis zmogus taip pasakytu? Zodziu, McLaren reikia stumti kuo toliau, bet jau sitam sezonui. Nesuvokiamas FIA sprendimas.دائما الليتوانيه
Comment
-
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąNa ka, su treciaja Hamiltono pergaleدائما الليتوانيه
Comment
-
„McLaren“ komanda pašalinta iš 2007 ir 2008 m. „F-1“ čempionatų?
O va čia tai naujiena, jei tiesa... .Paskutinis taisė Rolandas.; 2007.09.13, 19:14."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
McLaren hit with constuctors' ban
McLaren have been stripped of their points in the 2007 Formula One constructors' championship after the outcome of the 'spygate' row.
The team was also hit with a record $100m (£49.2m) fine but drivers Lewis Hamilton and Fernando Alonso will be allowed to keep their points.
The team's 2008 cars will have to be examined before they are allowed to race next season.
McLaren team chief Ron Dennis is due to speak at a 1915 BST news conference.
Full story to follow
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/moto...ne/6991147.stm
Comment
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąširdį glostanti
Comment
-
Parašė aMariux Rodyti pranešimąširdį glostantiدائما الليتوانيه
Comment
Comment