Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

su Meier nereikia net pradeti diskutuoti, nes jis vistiek ras atsakymus, nelebai teisingom ir teisingumu patikrintom mintim....
    aisku, juk ryto fanai labai inteligentiski fanai, kurie atvaziavusias i sostine mergaites palaikyti zalgirio apmeto akmenimis ir praskelia galvas.....
    ir cia nieko tokio yra palyginus su ta perdeta reakcija haleje.....
    zemas lygis man diskutuoti jau darosi cia............

Comment

del tu tvarkarasciu isties ir man keistai pasirode... sutapimu kelis kart nepavadinsi.... LR zaidzia treciadieni eurolygoje ir po to su BARONS tik sekmadieni, zalgiris losia ketvitadieni Ispanijoj, ir jau sestadieni su VENTSPILS (kuris vienas is lyderiu).
      lygiai taip pat buvo, kai teko su LR losti Kaune..... ar ne per daug tokiu sutapimu?
      juk ir pats supranti, kad ne ka pailsejes, ne ka ir nuveiki

Comment

Parašė Meier
        Nors va, Ryto „lyderis“ Javtokas gauna irgi apie 700 000 €, nors Ryto ir Žalgirio biudžetai panašūs. Kita vertus, nėra jau su tais biudžetais taip blogai. Jei skirtumas tėra trys kartai, tai tereik primint laikus, kai Maccabis, PAO turėdavo po $20M biudžetus, o Žalgiris — $1M. Progresas yra ir ne už kalnų laikas, kai Lietuvos klubai pilnai prilygs aniems klubams. Juolab Lietuva labai sparčiai turtingėja šiuo metu, kai kokia Graikija stabiliai lieka viena biedniausių E-15 grupės narių. Tiesa, nepamenat, koks buvo Žalgirio biudžetas 1998-1999 sezone? Ar tik ne 15M Lt?
        Ryto biudzetas siemet ~20mln litu. Tai yra nemazai didesnis negu Zalgirio, bet ne tame esme.

Parašė kaunaz
        Juk cia dabar staigiai per pastaruosius pusantro sezono taip staigiai issoko nesveikai zaideju kainos ir Timinsko Pamesos kontraktas uz 600 tukst. euru yra gerokai per didelis.
        Zalgiryje jis gavo 200k euru, o ten trigubai daugiau. Neneigiu, kad kainos biskuti pakilo, bet tiktai ne taip. Jis kai anksciau Ceramicoj zaide, irgi gaudavo ~500k, be to jis Zalgiryje turejo gera sezona, kas pakele jo kaina.

Parašė kaunaz
        Kad tipo dievas apuokas, stebuklingai sugebejo islaikyt komandoj Timinska?
        Apuokas surado ir is Belgijos papigiai istrauke Cota, papigiai pasieme Bearda. T.y. randa gerus zaidejus uz nedidele kaina.

Parašė kaunaz
        O kai viskas stos i savo vietas?
        Manai, kad Zalgiris nevertas buti tarp grupes lyderiu, pagal demonstruojama zaidima?

Parašė Meier
        Bet deja tie patys kauniečiai pamiršo, jog patys pernai po rungtynių su PAO skandavo „phunk you referee“...
        Tiesiog isreiske teisejam, ka apie juos mano. Manai, kad tuomet teisejai netycia tiek daug klaidu padare i PAO puse? a? Tegul dziaugiasi, kad apsauga buvo, ir viskas apsistojo ties zodziais, nes uz tokius "bairius" galejo buti ir sumusti.

Parašė Meier
        O dėl Ryto, tai manau Rytas neturi tokios vieningos palaikymo komandos, kad sugebėtų kokią nesąmonę iškrėst :-)
        Kam tureti kokia vieninga komanda? Grupele vaikinuku sumano nueiti i ryto rungtynes, visi turi atributikos, rungtyniu pradzioje prisigeria ir pvz mane sumusa. O as tai nezinau, kad jie rungtynese pirmakart, man jie rytfaniai ir tiek.

Parašė sportalas
        Lietuvos Ryto namų arena - Siemens Arena - savo internetiniame puslapyje paskelbė, kad Lietuvos Ryto Eurolygos rungtynes su Olympiakos stebėjo beveik 7.000 žiūrovų, rungtynes su Prokom Trefl ir Cibona - 6.000, su Armani Jeans - 5.500 žiūrovų. Tuo tarpu realybės šou Dangus finalinį koncertą Arenoje matė 7.300 žiūrovų, o Philo Collinso koncertą - 12.400 žiūrovų. Iš viso per 2005 metų spalio - gruodžio mėnesius Arenoje surengtame 31-ame renginyje apsilankė 120.000 žiūrovų. Arenos tinklapyje skelbiama, kad krepšinio varžybas gali stebėti 11.000 žiūrovų.
        Viskas pasakyta. Ir galit neaiskint, kad cia buvo 5k kviestiniu sveciu, be bilietu, kuriuos manau, kad iskaiciuoja. Rytfaniai gauna max 50 nemokamu iejimu.

Comment

gal kas žino kurio Lietuvos krepšinio klubo biudžetas yra trečioje vietoje ? (ir kokio jis dydzio) Lygtais esu girdėjas, kad Neptūnas po Ryto ir Žalgirio eina pagal biudžeto dydį.. bet kaip gaudavo malkų nuo visų, taip ir toliau sėkmingai gauna..

sunku turbūt tokia info gaut, bet gal žinot, kuris europos klubas yra turtingiausias ?
          Westside is the best ! :jura:

Comment

Man atrodo, kad Europoj turtingiausias CSKA.

Comment

gali buti pamenu, kai CSKA Songailai siule daugiau nei Sacramento "Kings".. Bet idomu koks panasiai galetu buti ju (CSKA) biudzetas, ar galetu buti kokie $35M ?
              Westside is the best ! :jura:

Comment

Parašė Edgaex
                gali buti pamenu, kai CSKA Songailai siule daugiau nei Sacramento "Kings".. Bet idomu koks panasiai galetu buti ju (CSKA) biudzetas, ar galetu buti kokie $35M ?
                Spejama, kad apie $20-25M.

Comment

CSKA turtingiausia
                  Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

respect for barca 3 klaidos
                    I love INNUENDO!

Comment

Ech
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kaip jie galejo pralaimet
                        http://vilnius-town.myminicity.com/ind

Comment

Pralaimėjimai tik į gera, daba turėtų susiimt Nes kai vien laimi irgi negerai, Top16 paskui gali nusvilt truputėli

Comment

Turėjo kada nors pralaimėt. Geriau dabar nei kada nors svarbesnėse rungtynėse.

Comment

Parašė farbrom
                              Turėjo kada nors pralaimėt. Geriau dabar nei kada nors svarbesnėse rungtynėse.
                              Tai jei Štelma ir Jasaitis būtų žaidę, mano galva Barca nebūtų laimėjusi. Šįkart Barca laimėjo ne savo labai jau geru žaidimu, bet labai jau prastai žaidė Rytas...

Comment

Parašė tech
                                Tiesiog isreiske teisejam, ka apie juos mano. Manai, kad tuomet teisejai netycia tiek daug klaidu padare i PAO puse? a? Tegul dziaugiasi, kad apsauga buvo, ir viskas apsistojo ties zodziais, nes uz tokius "bairius" galejo buti ir sumusti.
                                Yra sakoma, jog tobulėti reik pradėt nuo savęs. Aš pažymėjau, jog argumentas, jog vaikai eina į krepšinį ir todėl baisu skanduoti „žalia karvė“ yra nieko vertas, kai yra greta skanduojama „phunk you referee“.

Nors kaip ten bebūtų, teisėjai tas rungtynes nuteisėjavo labai stipriai į vienus vartus. Bet lygiai taip pat galėčiau prisimint vieną žymų lietuvį teisėją, sukėlusį skandalą per LKL finalus absurdiškais sprendimais. Lygiai taip pat paskutinės rungtynės Armani J - LRytas buvo nuteisėjautos ne LRyto naudai. Kiekviena komanda susiduria su tokiais atvejais... Tiek Lietuvos futbolo rinktinė žaidžiant su ispanais, tiek krepšinio rinktinė... C'est la vie, daužyt snukius noris, bet ne sprendimas.

Comment

Parašė Meier
                                  Tai jei Štelma ir Jasaitis būtų žaidę, mano galva Barca nebūtų laimėjusi. Šįkart Barca laimėjo ne savo labai jau geru žaidimu, bet labai jau prastai žaidė Rytas...
                                  Abi komandos žaidė normaliai, tik laaaaaaabai jau nepataikydavo
                                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Meier
                                    Kaip mane visi uzsipuole kad as pavadinau ryto pergales fuksovom, o dabar pats ka sneki? Rytas blogai zaide todel prakiso? O tau njedasunta, kad taip galima pasakyt beveik apie kikevina ryto pergale, kad jie laimejo vien del to kad priesininkai blogai zaide...

Comment

Manau labai gerai Barselonos priekinė linija pasirodė, jų komanda mažai klydo,o Rytas šį kartą prastai mėtė, padarė klaidų ir dažnai nespėdavo grįžti į gynybą. 4 kėlinyje beveik visi tritaškiai lėkė pro šalį ir Barselona išsaugojo saugų taškų kraitį iki galo. Bet kol kas viskas gerai. Rytas vis dar pirmas.
                                      Šiandien Žalgirio laukia sunkios rungtynės. Tikiuos revanšo.

Comment

A beje kodėl ties Unicaja ir Panathinaikos'u žvaigždutės turnyrinėje lentelėje?

Comment

Parašė farbrom
                                          A beje kodėl ties Unicaja ir Panathinaikos'u žvaigždutės turnyrinėje lentelėje?
                                          Todel kad jau uzsitikrino vieta Top16...

Comment

Working...
                                          X