Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Atostogos dave savo. Zaidimas tikrai siaubingas buvo, tikiuosiu si sezona daugiau nieko panasaus nebepamatyt...

Comment

Parašė tech
      Prie ko cia uzaugimas? Jeigu man nepatinka Lrytas ir as esu pries ji, nesvarbu, ar su Zalgiriu, ar su kuo kitu lostu. Cia mano nuomuone. Man nepatinka jo vadovo durnas elgesys, kitu zeminimas, beje, dazniausiai visai nepagristas. Del to as ir nemegstu sios komandos.
      Palaikyk tu ka nori, bet tavo komentarai, kaip ir kaunaz yra tokio lygio, kad nesunku pagal juos nustatyti "uzaugima".

Comment

Parašė Arunas
        Parašė Edd
        Kai zaidzia Zalgiris Eurolygoj as visada ji palaikau ir dziaugiuosi kai jis laimi. O kuo tu tiki/netiki man visiskai neidomu.
        baikit viena karta pirsti nuomone, kad tarptautineje arenoje nemegti atitinkamai Zalgirio arba lryto yra kazkoks nusikaltimas. cia tipo lietuviai ir uz juos bet kada bet kokiu atveju reikia sirgti.

neapgaudinekit saves - Paksas, Sustauskas, Daktaras, Abonentas - visi jie lietuviai, ir ka? nuo to jie mano akyse geresni pasidare, as juos turi labai slovinti kiekviena karta kai su uzsienieciu sneku.
        Gal Arunas paaiskins issamiau kuo mano zodziai siejasi su jo pateiktu atsakymu i juos? Citatoje as rasau apie save ir nieko kitiems lyg ir nepersu.

Comment

Edd:
          As jau rasiau, kad tokios pozicijos kaip tu zmones kurie krepsiniu domisi mazai, todel gal jum tokiem pasyviem krepsinio megejam sunku suprast tuos kurie krepsiniu domisi nuolat ir daug, kad nepalaiko priesininku komandos - bet tai nera suaugimo problema.

Comment

Parašė Aug1z
            Ka ponas Edd, mato "nesubrendelisko" Rytui linkejime nesekmes, del jau anksciau vardintu ir vardintu priezasciu?
            Parašė Aug1z
            Del kitos komandos nekentimo/nemegimo kitus vadinti mazvaikiais/nesuaugusiais, galima vadinti tik vienu atveju - jei tas nemegimas be preteksto. Tokius dalykus rasantys kaip "nemegstu, nes grybu komanda, nes tas ir anas ne miestas ir bla bla bla" tikrai nusipelno buti taip isvadinti, bet jei nemegimas motyvuotas, tai prie ko cia nesuaugimas?
            Kodel ponas Aug1z mano jog as laikau kazka "mazvaikiais/nesuaugusiais" del kitos komandos nemegimo? As pats to nerasiau, o pagalbos isreiksti mano mintims is kitu taip pat neprasiau. Beje, kalba buvo apie suaugima. Apie mazvaikius niekas nekalbejo, nes mineti asmenys isties atrodo, kad dar jauni pagal amziu. Tas (mano asmenine nuomone) aiskiai matosi is ju komentaru. Nuo gramatiniu klaidu gausybes (cia gal daugiau tas liecia kaunaz, o ne tech) iki paciu sakiniu prasmes.

Beje, man atrodo, kad cia jau seniai si tema del didziulio triuksmo butu uzdaryta, jei kai kuriu komentaruose vietoj zodzio Lrytas butu irasytas zodis Zalgiris.

Comment

Parašė kaunaz
              Mantaz:
              Jis sirgaliu sikna, o ne veidas. Tokiu prielipu padlaiziu rinktinei nereikia. Jis rinktines fanu geda, o ne garbe. Tegul buna rytfaniu dievas, bet rinktines fanuose tokiu nereikia.
              Tamsta esate niekšas. O šiaip nieko, suaugsi, protas ateis :-) Pavydo jausmas taip pat nuslūgs.

Dėl kašio tai... 1999ais ŽIAURIAI ėjau už Žalgirį Eurolygoje. Po to nerealiai smagu buvo matyt, kaip komanda, su kuria užaugau (Statyba, vėliau LR) įveikė Žalgirį LKLe. Tai buvo kažkas tokio nepakartojamo, bet žalfanius gerbiau kaip ir kitų komandų gerbėjus.

Tada atėjo 2000ųjų ruduo. Kauno sporto halė. Eurolygos varžybos, niekšelis Krajašas paskelbia apie Ryto pralaimėjimą ALBAi ~20 tšk. ir nuaidi milžiniški aplodismentai šiam faktui.

Ir todėl negali nei sveikinti tų niekšų, nei džiaugtis Žalgirio pergalėmis. Nes jei vieni pasako „fakju“, tai neturėtų daugiau tikėtis būti gerbiami.

Ir nereikia daugiau jokių faktų apie puslenkius Ryto gerbėjus, apie Vainauskų ar Tomkaus darbelius, visa tai nublanksta prieš tą halės reakciją 2000-aisiais. Nepateisinama tai nei tuo, jog LRytas kenkė Žalgiriui (tada nieks apie tai nešnekėjo), nei tuo, jog Rytas su Žalgiriu konkuravo (čempionai Rytas žaidė Suprolygoje, Žalgiris — Eurolygoje)...

Praėjo 5 metai, o to pamiršt negaliu. Palygint galėčiau nebent su niekšeliu Schumacheriu, 1994-aisiais taranavusiu Hillą bei 1997-aisiais Villneneuve'ą. Tokiems neturi būt atleista. Fe.

O dėl šios savaitės varžybų. Ryto-AJ varžybos sukėlė didžiulį pyktį. 4 kėlinuko pabaiga visiškai nuteisėjauta ne Ryto naudai. Tai gerai, kai Rytas žaidžia su palyginti silpnais italais. Kas bus su kokiu PAO susidūrus? +net aš mėtau geriau už Javtoką nuo baudų. Nu come on, kaip vyras, uždirbantis 2 melejonus per metus, gali taip tyčiotis iš gerbėjų?

TAU - Žalgiris. Teisingai, žali padėti į vietą. Kuom šį kartą www.žalgiris.lt bandys pateisinti pralaimėjimą? Gal vėl koks LRyto treneris perdavė vaizdajuostę TAU treneriams, o gal Žalgiriui buvo sudarytas nepatogus tvarkaraštis? Nors iš tiesų reikėtų pamąstyt, ką Tanoka veikia Žalgiryje ir ką veiks ateityje.

Comment

Parašė tech
                Kazkas ir nenugalimaisiais buvo pasivadine.. Nesakau, kad blogos salygos, bet netikiu, kad jis yra apziurejes visus kitus sporto centrus.
                Jis ne tai turėjo omeny. Jis pabrėžė, kad Rytui be Eurolygos tenka maži krūviai, tad labai geros sąlygos treniruotis. Kad silpnas nac. čempionatas išeina į naudą akivaizdu prisiminus pergalingą 1999-ųjų Žalgirio žygį. Tada Žalgiris žaidė tik pirmus du ratus, po to fokusavosi vien į Eurolygą. Rezultatas įstabus.

Comment

Parašė Meier

Tada atėjo 2000ųjų ruduo. Kauno sporto halė. Eurolygos varžybos, niekšelis Krajašas paskelbia apie Ryto pralaimėjimą ALBAi ~20 tšk. ir nuaidi milžiniški aplodismentai šiam faktui.
                  man lankantis Siemense susidare ispudis, kad Vilniuje vienokios ar kitokios reakcijos arenoj butu sulaukta nebent paskelbus apie kokio realybes shou rezultatus.
                  Kiti zmones, kitoks poziuris i krepsini.
                  Statistiniam Zalgirio ziurovui krepsinis - tai karas, statistiniam lryto ziurovui krepsinis - tai pramoga.

Comment

Parašė Arunas
                    man lankantis Siemense susidare ispudis, kad Vilniuje vienokios ar kitokios reakcijos arenoj butu sulaukta nebent paskelbus apie kokio realybes shou rezultatus.
                    Kiti zmones, kitoks poziuris i krepsini.
                    Statistiniam Zalgirio ziurovui krepsinis - tai karas, statistiniam lryto ziurovui krepsinis - tai pramoga.
                    Nereikia jau cia svaigt.Siemense tas pats kaip ir Halei,tik kad halei pastato dar mikrafonus i sirgaliu puses.Paziurek kada Haleje pacioje aiksteleje prie reklaminiu stendu mikrafonai stovi.O sirgaliai lietuvoje visur tokie patys.
                    http://vilnius-town.myminicity.com/ind

Comment

Gal jau kas gavot spamą, bet Lietuvos labui pakartosiu:

http://www.eurobasket.com/events/eluleb/05-06/eurol.asp

Čia nuėje galite prabalsuoti kuriai šaliai reikia skirti daugiau vietų Eurolygoj. Tikiu, kad dauguma balsuosite už Lenkiją
                      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Kas liečia Sėklą- jis tikras kašio fanas ir nepatingi nusigauti nei į Stokholmą nei į Belgradą, kad savo rinktinę palaikyti.

Negana to- jis pats Vilniaus mėgėjų lygoje žaidžia ir yra vienas puikios komandos Žavieji Orgazmatronai lyderių: http://www.basketnews.lt/index.php/players.view;id.239

Comment

vytauc: gal ir pas VKML'e žaidi?
                          P.

Comment

Parašė Edd
                            Beje, man atrodo, kad cia jau seniai si tema del didziulio triuksmo butu uzdaryta, jei kai kuriu komentaruose vietoj zodzio Lrytas butu irasytas zodis Zalgiris.
                            Nebūtų
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė vap
                              vytauc: gal ir pas VKML'e žaidi?
                              Ne, bet esu aistringas "Agotos gryčios- Meškėnų" sirgalius

Comment

kodėl vertinamas Š. Jasikevičius:

http://www.nba.com/pacers/news/plus_minus_0506.html
                                Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

http://www.nba.com/jsp/TrivialPollRe...e&refresh=true

Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Galiu pasakyt viena,is tu kas rase cia gindami Ryta man patiko tik Meier komentarai-akivaizdu kad zmogus domisi krepsiniu,ne tam kad galetu kai komanda laimi pasidziaugt su visais.Mano manymu Kauno sirgaliai skiriasi nuo Vln sirgaliu tuo kad Kaune krepsiniu domisi ir ismano bent Kas antras zmogus,o Vilniuje manau is 10 000 sirgaliu atejusiu i Siemens arena,puse nesugebetu isvardint komandos sudeties,Vilniuje atmosfera tokia kaip nba atejau susitikt su draugais,atejau todel kad dabar madinga sirgt uz Ryta.
                                    O man keisciausias daugelio subrendusiu ir kulturingu vilnieciu,svarstymas apie Zalgirio fanu amziu,jei jau jus tokie tolerantiski kodel rasote apie kaimiecius Kauno sirgalius(Kaimietis mano manymu ne gyvenamos vietos ar isvaizdos,o mastymo apibudinimas)!Jei jau laikote save protingesniais ir vyresniais,manau neprasidetumet su kvailais pacaniuksciais,nenusileistumet iki ju lygio,na zinoma gal jus rasote be klaidu,galbut jusu sakiniai yra geriau apgalvoti,taciau jusnieko nesiskiriate nuo kitu kuriuos vadinate pacanais

Comment

Parašė vytauc
                                      Ne, bet esu aistringas "Agotos gryčios- Meškėnų" sirgalius
                                      Žinosim. Tik gaila, bet šį sezoną nemačiau jų nė vienų rungtynių Reikės kada
                                      P.

Comment

Parašė Meier

Ir todėl negali nei sveikinti tų niekšų, nei džiaugtis Žalgirio pergalėmis. Nes jei vieni pasako „fakju“, tai neturėtų daugiau tikėtis būti gerbiami.

Ir nereikia daugiau jokių faktų apie puslenkius Ryto gerbėjus, apie Vainauskų ar Tomkaus darbelius, visa tai nublanksta prieš tą halės reakciją 2000-aisiais. Nepateisinama tai nei tuo, jog LRytas kenkė Žalgiriui (tada nieks apie tai nešnekėjo), nei tuo, jog Rytas su Žalgiriu konkuravo (čempionai Rytas žaidė Suprolygoje, Žalgiris — Eurolygoje)...
                                        Nu tu cia palyginai pirsta su b**** atsiprasant (nepyk Mantaz)
                                        ar tik ta reakcija haleje nebuvo isaukta del tu paciu Vainausku padarytu darbeliu?.....
                                        ir kodel kai kuriems zmonems, kas yra matoma akivaizdziai, tai pamatyti yra dar sunkiau....? ir pradeda fantazuoti

Comment

Parašė Road
                                          Mano manymu Kauno sirgaliai skiriasi nuo Vln sirgaliu tuo kad Kaune krepsiniu domisi ir ismano bent Kas antras zmogus,o Vilniuje manau is 10 000 sirgaliu atejusiu i Siemens arena,puse nesugebetu isvardint komandos sudeties,Vilniuje atmosfera tokia kaip nba atejau susitikt su draugais,atejau todel kad dabar madinga sirgt uz Ryta.
                                          O tu nors karta buvai Siemense kad taip sakytum.Vilniuje yra pilna vietos kur galima pasilinksminti ir be Siemens arenos.Ir tiklslas del kurio ateina zmones tai palaikyti savo komandos,nes kitaip kiokia ten pramoga ? Cia ne NBA per pertrauka akrobatai nesokineja ir nedainuoja jokios Aguleros,o po LRyto taikliu metimu pas mus pasoka visa sale ne taip kaip NBA.O tokia nuomone susidare nes kaunas neturi arenos...
                                          http://vilnius-town.myminicity.com/ind

Comment

Working...
                                          X