Atostogos dave savo. Zaidimas tikrai siaubingas buvo, tikiuosiu si sezona daugiau nieko panasaus nebepamatyt...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė techPrie ko cia uzaugimas? Jeigu man nepatinka Lrytas ir as esu pries ji, nesvarbu, ar su Zalgiriu, ar su kuo kitu lostu. Cia mano nuomuone. Man nepatinka jo vadovo durnas elgesys, kitu zeminimas, beje, dazniausiai visai nepagristas. Del to as ir nemegstu sios komandos.
Comment
-
Parašė ArunasParašė EddKai zaidzia Zalgiris Eurolygoj as visada ji palaikau ir dziaugiuosi kai jis laimi. O kuo tu tiki/netiki man visiskai neidomu.
neapgaudinekit saves - Paksas, Sustauskas, Daktaras, Abonentas - visi jie lietuviai, ir ka? nuo to jie mano akyse geresni pasidare, as juos turi labai slovinti kiekviena karta kai su uzsienieciu sneku.
Comment
-
Parašė Aug1zKa ponas Edd, mato "nesubrendelisko" Rytui linkejime nesekmes, del jau anksciau vardintu ir vardintu priezasciu?Parašė Aug1zDel kitos komandos nekentimo/nemegimo kitus vadinti mazvaikiais/nesuaugusiais, galima vadinti tik vienu atveju - jei tas nemegimas be preteksto. Tokius dalykus rasantys kaip "nemegstu, nes grybu komanda, nes tas ir anas ne miestas ir bla bla bla" tikrai nusipelno buti taip isvadinti, bet jei nemegimas motyvuotas, tai prie ko cia nesuaugimas?
Beje, man atrodo, kad cia jau seniai si tema del didziulio triuksmo butu uzdaryta, jei kai kuriu komentaruose vietoj zodzio Lrytas butu irasytas zodis Zalgiris.
Comment
-
Parašė kaunazMantaz:
Jis sirgaliu sikna, o ne veidas. Tokiu prielipu padlaiziu rinktinei nereikia. Jis rinktines fanu geda, o ne garbe. Tegul buna rytfaniu dievas, bet rinktines fanuose tokiu nereikia.
Dėl kašio tai... 1999ais ŽIAURIAI ėjau už Žalgirį Eurolygoje. Po to nerealiai smagu buvo matyt, kaip komanda, su kuria užaugau (Statyba, vėliau LR) įveikė Žalgirį LKLe. Tai buvo kažkas tokio nepakartojamo, bet žalfanius gerbiau kaip ir kitų komandų gerbėjus.
Tada atėjo 2000ųjų ruduo. Kauno sporto halė. Eurolygos varžybos, niekšelis Krajašas paskelbia apie Ryto pralaimėjimą ALBAi ~20 tšk. ir nuaidi milžiniški aplodismentai šiam faktui.
Ir todėl negali nei sveikinti tų niekšų, nei džiaugtis Žalgirio pergalėmis. Nes jei vieni pasako „fakju“, tai neturėtų daugiau tikėtis būti gerbiami.
Ir nereikia daugiau jokių faktų apie puslenkius Ryto gerbėjus, apie Vainauskų ar Tomkaus darbelius, visa tai nublanksta prieš tą halės reakciją 2000-aisiais. Nepateisinama tai nei tuo, jog LRytas kenkė Žalgiriui (tada nieks apie tai nešnekėjo), nei tuo, jog Rytas su Žalgiriu konkuravo (čempionai Rytas žaidė Suprolygoje, Žalgiris — Eurolygoje)...
Praėjo 5 metai, o to pamiršt negaliu. Palygint galėčiau nebent su niekšeliu Schumacheriu, 1994-aisiais taranavusiu Hillą bei 1997-aisiais Villneneuve'ą. Tokiems neturi būt atleista. Fe.
O dėl šios savaitės varžybų. Ryto-AJ varžybos sukėlė didžiulį pyktį. 4 kėlinuko pabaiga visiškai nuteisėjauta ne Ryto naudai. Tai gerai, kai Rytas žaidžia su palyginti silpnais italais. Kas bus su kokiu PAO susidūrus? +net aš mėtau geriau už Javtoką nuo baudų. Nu come on, kaip vyras, uždirbantis 2 melejonus per metus, gali taip tyčiotis iš gerbėjų?
TAU - Žalgiris. Teisingai, žali padėti į vietą. Kuom šį kartą www.žalgiris.lt bandys pateisinti pralaimėjimą? Gal vėl koks LRyto treneris perdavė vaizdajuostę TAU treneriams, o gal Žalgiriui buvo sudarytas nepatogus tvarkaraštis? Nors iš tiesų reikėtų pamąstyt, ką Tanoka veikia Žalgiryje ir ką veiks ateityje.
Comment
-
Parašė techKazkas ir nenugalimaisiais buvo pasivadine.. Nesakau, kad blogos salygos, bet netikiu, kad jis yra apziurejes visus kitus sporto centrus.
Comment
-
Parašė Meier
Tada atėjo 2000ųjų ruduo. Kauno sporto halė. Eurolygos varžybos, niekšelis Krajašas paskelbia apie Ryto pralaimėjimą ALBAi ~20 tšk. ir nuaidi milžiniški aplodismentai šiam faktui.
Kiti zmones, kitoks poziuris i krepsini.
Statistiniam Zalgirio ziurovui krepsinis - tai karas, statistiniam lryto ziurovui krepsinis - tai pramoga.
Comment
-
Parašė Arunasman lankantis Siemense susidare ispudis, kad Vilniuje vienokios ar kitokios reakcijos arenoj butu sulaukta nebent paskelbus apie kokio realybes shou rezultatus.
Kiti zmones, kitoks poziuris i krepsini.
Statistiniam Zalgirio ziurovui krepsinis - tai karas, statistiniam lryto ziurovui krepsinis - tai pramoga.
Comment
-
Gal jau kas gavot spamą, bet Lietuvos labui pakartosiu:
http://www.eurobasket.com/events/eluleb/05-06/eurol.asp
Čia nuėje galite prabalsuoti kuriai šaliai reikia skirti daugiau vietų Eurolygoj. Tikiu, kad dauguma balsuosite už Lenkiją
Comment
-
Kas liečia Sėklą- jis tikras kašio fanas ir nepatingi nusigauti nei į Stokholmą nei į Belgradą, kad savo rinktinę palaikyti.
Negana to- jis pats Vilniaus mėgėjų lygoje žaidžia ir yra vienas puikios komandos Žavieji Orgazmatronai lyderių: http://www.basketnews.lt/index.php/players.view;id.239
Comment
-
-
Galiu pasakyt viena,is tu kas rase cia gindami Ryta man patiko tik Meier komentarai-akivaizdu kad zmogus domisi krepsiniu,ne tam kad galetu kai komanda laimi pasidziaugt su visais.Mano manymu Kauno sirgaliai skiriasi nuo Vln sirgaliu tuo kad Kaune krepsiniu domisi ir ismano bent Kas antras zmogus,o Vilniuje manau is 10 000 sirgaliu atejusiu i Siemens arena,puse nesugebetu isvardint komandos sudeties,Vilniuje atmosfera tokia kaip nba atejau susitikt su draugais,atejau todel kad dabar madinga sirgt uz Ryta.
O man keisciausias daugelio subrendusiu ir kulturingu vilnieciu,svarstymas apie Zalgirio fanu amziu,jei jau jus tokie tolerantiski kodel rasote apie kaimiecius Kauno sirgalius(Kaimietis mano manymu ne gyvenamos vietos ar isvaizdos,o mastymo apibudinimas)!Jei jau laikote save protingesniais ir vyresniais,manau neprasidetumet su kvailais pacaniuksciais,nenusileistumet iki ju lygio,na zinoma gal jus rasote be klaidu,galbut jusu sakiniai yra geriau apgalvoti,taciau jusnieko nesiskiriate nuo kitu kuriuos vadinate pacanais
Comment
-
Parašė MeierTada atėjo 2000ųjų ruduo. Kauno sporto halė. Eurolygos varžybos, niekšelis Krajašas paskelbia apie Ryto pralaimėjimą ALBAi ~20 tšk. ir nuaidi milžiniški aplodismentai šiam faktui.
Ir todėl negali nei sveikinti tų niekšų, nei džiaugtis Žalgirio pergalėmis. Nes jei vieni pasako „fakju“, tai neturėtų daugiau tikėtis būti gerbiami.
Ir nereikia daugiau jokių faktų apie puslenkius Ryto gerbėjus, apie Vainauskų ar Tomkaus darbelius, visa tai nublanksta prieš tą halės reakciją 2000-aisiais. Nepateisinama tai nei tuo, jog LRytas kenkė Žalgiriui (tada nieks apie tai nešnekėjo), nei tuo, jog Rytas su Žalgiriu konkuravo (čempionai Rytas žaidė Suprolygoje, Žalgiris — Eurolygoje)...
ar tik ta reakcija haleje nebuvo isaukta del tu paciu Vainausku padarytu darbeliu?.....
ir kodel kai kuriems zmonems, kas yra matoma akivaizdziai, tai pamatyti yra dar sunkiau....? ir pradeda fantazuoti
Comment
-
Parašė RoadMano manymu Kauno sirgaliai skiriasi nuo Vln sirgaliu tuo kad Kaune krepsiniu domisi ir ismano bent Kas antras zmogus,o Vilniuje manau is 10 000 sirgaliu atejusiu i Siemens arena,puse nesugebetu isvardint komandos sudeties,Vilniuje atmosfera tokia kaip nba atejau susitikt su draugais,atejau todel kad dabar madinga sirgt uz Ryta.
Comment
Comment