Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Labai idomios rungtynes, tiksliau ju galas. Praskaidrino mano vakara

Comment

Parašė Darius_
      Kaip pats parašei, Kaunas yra Kaunas...
      Gal geriau reikejo rasyti kaunaz yra kaunaz. Nes Kaunas cia ne prie ko - jame yra ivairiu zmoniu.

O siaip, gal zmogus yra Milano dzinsu gerbejas.

Su pergale, galvojau, kad ji bus lengvesne. Bet uztai idomiau buvo ziureti.

Comment

Parašė Edd
        Gal geriau reikejo rasyti kaunaz yra kaunaz. Nes Kaunas cia ne prie ko - jame yra ivairiu zmoniu.

O siaip, gal zmogus yra Milano dzinsu gerbejas.

Su pergale, galvojau, kad ji bus lengvesne. Bet uztai idomiau buvo ziureti.
        Tave irgi su Pergale! Rungtynės buvo įtemptos, bet būten tokios man patinka

Comment

Jo rungtynės iš ties buvo nenuspėjamos, man kažkaip jokio skirtumo, ar LR ar Žalgiris, svarbiausia kad abi komandos iš Lietuvos
          "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Parašė Montezauras_klp
            Jo rungtynės iš ties buvo nenuspėjamos, man kažkaip jokio skirtumo, ar LR ar Žalgiris, svarbiausia kad abi komandos iš Lietuvos
            Va čia teisingas požiūris Aš sau leidžiu nuvertinti Žalgirį tik tada, kai jis žaidžia su Rytu

Comment

Parašė Darius_
              Va čia teisingas požiūris Aš sau leidžiu nuvertinti Žalgirį tik tada, kai jis žaidžia su Rytu
              Visiskai sutinku su jum abiem. Tik va Dariaus antrojo pranesimo dalis prisinga mano isitikinimams

Comment

Parašė kaunaz
                Kaip sunervino rungtynes... Visa nuotaika sugadino... Jau geriau tada butu laimeja dideliu skirtumu, itikinamai, bet ramu butu. O tai kai jau buvau patikejas, kad dar gali laimet Milanas, bet ne. Fuksam ir vel nuskilo... Jei ne idiotiski Milano gynejo sprendimai ir visos komandos skubejimas, ryto nieks nebutu isgelbeje pratesime. Deja... Tikiuosi tuo ryto pergaliu serija ir baigsis.
                Apie tokius žmones man iki šiol tik pasakojo, o tamsta yra gyvas tokio žemo mentaliteto pavyzdys.

Parašė Montezauras_klp
                Būtent

Rungtynės iš ties įdomios buvo, tik jau labai lengvabūdiškai išbarstė 17 taškų skirtumą (nors tai pakurstė šiokią tokią intrigą).
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Štelmacherio metimas "po sirenos" buvo
                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Mantaz
                    Apie tokius žmones man iki šiol tik pasakojo, o tamsta yra gyvas tokio žemo mentaliteto pavyzdys.
                    Nesantaikos kurstytojas
                    Bet vis tiek sveikinu visus su pergale !!! Idomios rungtynes buvo.
                    http://vilnius-town.myminicity.com/ind

Comment

Parašė Mantaz
                      Kaip manai, ar daug pvz. Machesterio futbolo fanu dziaugiasi Londono Chelsea pergalemis UEFA Champions League? Arba Realo-Barcos priespriesa?!
                      Esme ta, kad nu tarkim rytas is tiesu butu stipri komanda su tokiais gerais zaidejais, kaip kad jie laimi tiek rungtyniu. Tada nieko blogo nepasakyciau. Bet kai pas juos paprasta sudetis, o vistiek tiek daug laimi tai is vis... Butu laimeja tik kelias rungtynes tad gal dar uz juos ir buciau, bet kai jau tiek laimejo, tai cia ju palaikyt tikrai negalima.
                      O svarbiausia, kad dauguma cia sitoj temoj komentuojanciu ir neva besidziaugianciuju abieju komandu pergalemis, is tikruju nori priesu komandos pralaimejimu, tiek vilnieciai Zalgirio, tiek kaunieciai ryto. Na ne visi, bet dauguma. Tik internete, ir tai gal tik sitam forume diplomatiskai ir pagarbiai pasveikina visus su pergale. Is tikruju uz abi komandas serga tik tie vilnieciai ar kaunieciai, kurie mazai domisi krepsiniu, kuriems rupi tik rezulatatas, ir karts nuo karto paziuret rungtynes viena akim. Tai jie gal but uz abi komandas. Nu dar kai kurie is kitu miestu irgi gali but tikrai uz abi, nemeluodami - atvirai.
                      Be to pikta kad Zalgiris buvo stipriausios sudeties nuo 99 metu kai tapo cempionais, tai yra 2002-2003 su Korneliu Davidu ir Stombergu bei Einikiu, ir sekanti sezona su Saboniu daug pergaliu neiskovojo... Pirmaji sezona is vis net i top16 nepateko, o kita pateko i top16 tik kaip paskutine 6 savo grupes komanda, geriausia tarp visu grupiu 6-tuju. Top16 gal ir neblogai sekes, bet galiausiai kaip visi pamena rungtynes su Maccabi, kaip Zalgirio zygis buvo nutrauktas.
                      Tai va, o rytas pyst ateina pirma sezona su silpna komanda, paprasta vidutine sudetim ir tiek daug laimi, pirmoj vietoj sedi... Nesazininga...

Comment

Is esmes tai kaunaz teisus kad dauguma tik raso,jog serga uz abi komandas!Gal nenori pasirodyti mazi vaikai ar fanatikai,bet taip jau yra visame pasaulyje...Sveikinu ryta su pergale,rungtynes buvo...hmmm ...na pasakyciau idomiuos tuo kad pamateme metimu kurie krinta gal tik karta per sezona!O siaip siulyciau nesinervuoti del eurolygos kaunieciams,Zalgiriui sekasi puikiai,o rytas kaip visada sezono pirmoje puseje rodo gera krepsini...komandu tarpusavio santykius aiskinsimes tarpusavio rungtyunese,kolkas Lietuvoje Zalgiris stipresnis,o jei eurolygoj antra Lietuvos komanda gerai zaidzia tik dziaukimes

Comment

Parašė kaunaz
                          Kaip manai, ar daug pvz. Machesterio futbolo fanu dziaugiasi Londono Chelsea pergalemis UEFA Champions League? Arba Realo-Barcos priespriesa?!
                          Gal ir džiaugiasi, iš kur tu žinai, kad nesidžiaugia?
                          Esme ta, kad nu tarkim rytas is tiesu butu stipri komanda su tokiais gerais zaidejais, kaip kad jie laimi tiek rungtyniu. Tada nieko blogo nepasakyciau. Bet kai pas juos paprasta sudetis, o vistiek tiek daug laimi tai is vis... Butu laimeja tik kelias rungtynes tad gal dar uz juos ir buciau, bet kai jau tiek laimejo, tai cia ju palaikyt tikrai negalima.
                          Kas per velnias? Tai dėl to reikėtų tik pasveikinti Rytą arba turbūt jo trenerį. Tai tik parodo, kad jie dirba galva ir sugeba išlaviruoti net neturėdami stiprios sudėties. Nesuprantu, kuo lrytas nusikalto, laimėdamas tas rungtynes, juk eurolygoje ir žaidžia komandos, siekiančios tapti stipriausiomis Europoje.

Apskritai nesuprantu, kaip galima sirgti už užsienio komandą, žaidžiančią prieš savo šalies komandą.

O svarbiausia, kad dauguma cia sitoj temoj komentuojanciu ir neva besidziaugianciuju abieju komandu pergalemis, is tikruju nori priesu komandos pralaimejimu, tiek vilnieciai Zalgirio, tiek kaunieciai ryto. Na ne visi, bet dauguma. Tik internete, ir tai gal tik sitam forume diplomatiskai ir pagarbiai pasveikina visus su pergale. Is tikruju uz abi komandas serga tik tie vilnieciai ar kaunieciai, kurie mazai domisi krepsiniu, kuriems rupi tik rezulatatas, ir karts nuo karto paziuret rungtynes viena akim. Tai jie gal but uz abi komandas. Nu dar kai kurie is kitu miestu irgi gali but tikrai uz abi, nemeluodami - atvirai.
                          Negaliu kalbėti už kitus, bet pats tarpusavio rungtynėse visuomet sirgdamas už Žalgirį, vakar nuoširdžiai palaikiau Rytą taip, kaip ir palaikau Lietuvos rinktinę tarptautinėje arenoje. Juk sergu už Lietuvą, o ne už kažkurį miestą, o tai, kad abi Lietuvos komandos puikuojasi savo grupių viršūnėse yra puikus ir sveikintinas rezultatas visam Lietuvos krepšiniui.

Be to pikta kad Zalgiris buvo stipriausios sudeties nuo 99 metu kai tapo cempionais, tai yra 2002-2003 su Korneliu Davidu ir Stombergu bei Einikiu, ir sekanti sezona su Saboniu daug pergaliu neiskovojo... Pirmaji sezona is vis net i top16 nepateko, o kita pateko i top16 tik kaip paskutine 6 savo grupes komanda, geriausia tarp visu grupiu 6-tuju. Top16 gal ir neblogai sekes, bet galiausiai kaip visi pamena rungtynes su Maccabi, kaip Zalgirio zygis buvo nutrauktas.
                          Tai va, o rytas pyst ateina pirma sezona su silpna komanda, paprasta vidutine sudetim ir tiek daug laimi, pirmoj vietoj sedi... Nesazininga...
                          Na tai čia jau Žalgirio problemos ir LRyto čia painioti apskritai nereikėtų. Krepšinis yra pergalės ir pralaimėjimai, ir laimi stipresni visomis prasmėmis, o ne tik komandos sudėtimi.
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

kaunaz gerai sako. Pvz netikiu, kad kos Edd dziaugiasi zalgirio pergalem. Isvis kuo cia dziaugtis? As asmeniskai gal antras ryto rungtynes si sezona eurolygoj maciau, ir tai nepilnai, nes NEIDOMU. Vakar man DAUG idomiau buvo ziureti Pao - Cska rungtynes.

Vis del to neimanoma sirgti uz komanda, kurios savininkas kenkia tavo miesto megstamai komandai.

Man istikruju nuosirdziai gaila, kad A.J. pralaimejo. Ir nereikia cia dabar stumti, oi koks tu kvailas ir zemo mentaliteto.

Parašė Darius_
                            Kaip pats parašei, Kaunas yra Kaunas...
                            Geriau nestumk ant miesto. Jis tau nieko blogo nepadare.

Comment

As ir nepalaikau LR. Bet as neziuriu ir rungtyniu. Man, tiesiog, tai nesvarbu.

Comment

Keista, kad dėl tokio sirgimo nuomonę čia išsakė tik kauniečiai (nieko prieš, tiesiog keista).
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                  Keista, kad dėl tokio sirgimo nuomonę čia išsakė tik kauniečiai (nieko prieš, tiesiog keista).
                                  Nieko keisto, LR vadovybe labai daug kenkia Zalgiriui, kitu miestu komandoms - maziau, nes nemato konkurencijos.

Comment

Be to rytfaniai neturi ko burnot, Zalgiris visos Lietuvos komanda, rytas beveik nieko nera laimejas, ir negali skaitytis lygus Zalgiriui, be to nera ko jo nekest, skirtingai nei ryto.

Comment

Rytfaniu fanu veidas nelabai koks. Visur pirmam plane kazkoks bomzas su apskretusia ryza barzda, musantis bugna. Is veido jis nelabi man sveikas atrodo...

Comment

Parašė liutass
                                        Rytfaniu fanu veidas nelabai koks. Visur pirmam plane kazkoks bomzas su apskretusia ryza barzda, musantis bugna. Is veido jis nelabi man sveikas atrodo...
                                        Na jau nevaryk ant "Sėklos", jis yra ir Lietuvos rinktinės sirgalių pagrindinis veidas Šiaip jis yra metalistas iš Šiaulių, kažkada lygtai vadovavo radijo stočiai "Ultra vires" (dabar "Lietus").
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantaz:
                                          Jis sirgaliu sikna, o ne veidas. Tokiu prielipu padlaiziu rinktinei nereikia. Jis rinktines fanu geda, o ne garbe. Tegul buna rytfaniu dievas, bet rinktines fanuose tokiu nereikia.

Comment

Working...
                                          X