Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Petrauskas tai bent pries uzsieninius komentuoja, kai 100% visa publika uz Zalgiri serga ir jis gali i viena puse komentuot. Del keiksmazodziu (nors ju negirdejau), neteisinu.

Comment

Parašė kaunaz
      meier:
      Nepavydek. Jei nors gavot i kaulus prisisnekejo ir prisizadeja is rpadziu tai dabar jau nors iki kitu rungtyniu tykekit ausis suglaude, nors gedos reikia turte akis dar draskyt.
      Tikrai nepernai reiskia, tau dar ir atmintis slubuoja, nuo legendinio pertrausko pasakymo, praejo 3 su pus emetu, nes viskas ivyko 2002 LKL finalo metu.
      Ir negink to kunigo, nevykelsi rytfanis buvo ir bus, pats kaltas. Petraukas irgi neidealus koemntatotius, bet vis geriau nei tas propogandinis davatkininkas.
      Yes, sir! Atmintimi ir protu skundžiuos, sorry

O čia tai geras postas, atskleidžia tikrąją žalfanių dvasią, xixi... Gaila tik, kad šiais laikais visi šneka kas ką nori visai be atsakomybės

P.S. Ir tarp žalfanių būna gerų žmonių!

Comment

Dar pradėk skųstis teisėjais...
        Tu pats parodei ką tik savo moralės lygį, ir kas yra tikras niekšelis rytfanis:
        ir lyg rytfaniai visi iki vieno būtų angeliukai, super fanai geriausi pasaulyje, o Žalgirio tai vieni asilai, už kažkokį negirdėtą Žalgirį serga, ane? Bet is tikrųjų, kad ir kaip tau bebūtų skaudu yra beveik 100 % priešingai. Ką beje aš be atsakomybės pasakiau? kurioj vietoj netiesai pasakiau?
        puikiai moki atsakinėt, nieko nepridursi... Ir kad pas patį atmintis nekokia, klaidini liaudį, dar už tai vietoj to, kad atsiprašytum iš įniršio pamazgas pili...

Comment

Parašė Deividas
          Lietuviai:
          1.Paulius Jankunas
          2.Jonas Maciulis
          3.Darjus Lavrinovic
          4.Simonas Serapinas
          Antanas Sireika

Time Team:
          1.Reginald Freeman
          2.Willams Latece
          3.TANOKA BEARD
          4.Elias Ayuso
          5.Eduardo Cota
          Murray Dean
          labai objektyviai

krc, Lietuviai:

Simas Jasaitis
          Paulius Jankūnas
          Robertas Javtokas
          Artūras Jomantas
          Eligijus Redeckas
          Antanas Sireika

Time Team:

Frederick House
          Reginald Freeman
          Tanoka Beard
          Elias Ayuso
          Roberts Stelmahers
          Neven Spahija

Comment

Parašė Meier
            O, žalfaniai užėjo su savo komentarais. Vaje vaje, ir įžeidinėjimų pasipylė. O ar ne pernai Petrauskis į eterį pareiškė „nu ir [cenzūra] koks grajus“ kai Žalgiris pralaiminėjo. Vėl žydukai lenda su savo „pats mušu pats rėkiu“. Bet juk taip daryt negražu
            Ir papildant kaunaz atsakyma - Petrauskas tai pasake prasidejus minutes pertraukelei, galvodamas, kad jau rodo reklama. Taigi, tai neturi nieko bendro su, kad ir Meskonio pavyzdziais. Gal ir kai tavo Rytas beviltiskai pralaimineja, sedi sau ramus - 0 emociju? Petrauskas tas emocijas bent pasilaiko, kai ziurovai negirdi (tada jau turejo rodyti reklama...), ko negalima pasakyti apie kai kuriuos kitus (Meskonis ir co).

Comment

Parašė kaunaz
              Dar pradėk skųstis teisėjais...
              Tu pats parodei ką tik savo moralės lygį, ir kas yra tikras niekšelis rytfanis: ir lyg rytfaniai visi iki vieno būtų angeliukai, super fanai geriausi pasaulyje, o Žalgirio tai vieni asilai, už kažkokį negirdėtą Žalgirį serga, ane?
              <...> Ir kad pas patį atmintis nekokia, klaidini liaudį, dar už tai vietoj to, kad atsiprašytum iš įniršio pamazgas pili...
              Stop stop stop. Tai, kad sumaišiau metus, yra tik detalė, prie kurios kai kurie veikėjai prisikabino, kad nukreiptų mintį nuo esmės.

Dėl teisėjų, tai su tamstele diskutuot neketinu. Ir ką gi gerbiamasis niekšeliu vadini?

Rytfanių taip pat neteisinu, o kur aš tą rašiau? Vėl kažkoks nesąmoningas teiginys. Dėl žalfanių, tai panašiu stilium kaip ir kad „Ir Kaune gyvent galima!“ parašiau. Ajajaj, kokio puolimo susilaukiau. Gerai, kad yra niekšelis vilnietis, kurį galima vadint kaip nori ir parodyt kokie blogi tie „rytfaniai“ (nors aš nė jiems nepriklausau!), ką gi be jų darytumėt? Nebūtų ant ko pykčio išliet, ar ne? Fe.

Ir kaip galų gale gali tokius sveikint su pergale?..

Comment

Minties kreipti nebandau. Aišku negerai, kad Petrauskas tada nusikeikė, bet kaip sakė Aug1z, jis nusikeikė pasibaigus kėliniui, kai manė, kad LTV paleido reklamas, o kaip tik tuo metu LTV sustreikavo ir pavėlavo paleist reklamas kelias sekundes. Beje, jis nusikeikė ir ne taip kaip tu sakei, o: eina jie nx su savo tokiu grajum...

Nesistebėk vadinamas niekšeliu, kai pats štai kaip apie mane nepagarbiai kalbi:
                O čia tai geras postas, atskleidžia tikrąją žalfanių dvasią, xixi... Gaila tik, kad šiais laikais visi šneka kas ką nori visai be atsakomybės
                Rytfaniai yra visi kas serga už rytą ir domisi rytu, daugiau ne vidutinis žiūrovas tik žiūrintis rungtynes per TV kai rodo. Manau tu ir esi iš tų kurie daugiau domisi. Lygiai taip pat kaip tu mane vadini žalfaniu, nors aš niekada nepriklausiau Žalgirio fanų grupei "Žalioji mirtis", bet aš vistiek esu Žalgirio fanas.
                Tai, kad tu niekšelis ar kipšelis esi, lemia ne tavo miestas kuriame tu gyveni, bet tavo šnekos, mastymas, elgesys. Daug Vilniuj yra normalių, gerų žmonių, lygiai taip pat kaip Kaune irgi yra daug negerų ir kvailų, o ne tik vien visi geriečiai. Bet beje Vilniuj, ne vien visi už rytą, beveik tiek kiek eina už rytą tarp vilniečių rastum ir sergančių už Žalgiriį. O net ir tarp pačių rytfanių žinau ne vieną normalų žmogų kurį gerbiu ir man liežuvis neapsiverstų jį niekšeliu pavadint.
                Labai ačiū už dėmesį iš tavo pusės, bet gali nesirūpint, nesijaudint, kaip nors ištversiu skausmą širdį, nuoskaudą, kad toks svarbus žmogus kaip tu manęs nepaskveikino su pergale... Beje, aš tave sveikinu su pergale prieš Trefl: su pergale Eurolygoj!
                Peace, rytas-fan!

Comment

Parašė Aug1z
                  Ir papildant kaunaz atsakyma - Petrauskas tai pasake prasidejus minutes pertraukelei, galvodamas, kad jau rodo reklama. Taigi, tai neturi nieko bendro su, kad ir Meskonio pavyzdziais. Gal ir kai tavo Rytas beviltiskai pralaimineja, sedi sau ramus - 0 emociju? Petrauskas tas emocijas bent pasilaiko, kai ziurovai negirdi (tada jau turejo rodyti reklama...), ko negalima pasakyti apie kai kuriuos kitus (Meskonis ir co).
                  Pamenu kai Meškonis komentavo Lrytos ir Žalgirio dvikovą. Žalgiriui perėmus iniciatyvą gal tyčia, o gal ir netyčia išsprūdo "Regis, situacija aikštėje blogėja"
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

kad Kunigelis butu saliskas tikrai nesamone. mano isitikinimu profesionaliausias komentatorius Lietuvoj. ok, jis komentuoja Ryta Eurolygoj, bet pvz kai losia Zalgiris su kokiais Siauliais, jis lygiai taip pat simpatijas rodo Zalgirui. nezinau kaip buvo sestadieni nes rungtynes ziurejau halej, bet mano nuomone tokia..

o del Meskonio.. gera pavyzdi Mantaz dave. visiskai saliskas komentatorius, kuris... neismano krepsinio. baisu ziuret kai teisejas parodo prazanga puolime, o Meskonis aiskina, kad buvo zingsniai. jau net nekalbu kad nezino kaip atrodo Jomantas... galiu pateikt dar viena jo puikaus komentavimo pavyzdi: lose rankini Lietuvos moterys su kazkokios kitos salies. likus kokioms 5 min lietuves gavinejo gal 6-7 golais. Meskonis, tokiu viska ismanancio zmogaus tonu pareiske, kad jau viskas baigta, rankiny neimanoma tokio skirtumo atlost. ir kai likus minutei lietuves pasivijo iki 1 golo, jis vos neuzspringo..

Comment

jau kad kunigelis nesaliskas tai nereikia cia pusti arabu. Jis dar ir parsidavelis, nes seniau tikrai sirgo uz zalius, bet po to kazkaip perbego i kitu stovykla..... Jus paziurekit jo intonacija kai imeta ******* (sorry, bet kitaip liezuvis nesivercia........) ir kai imeta zalgiris... Ir manau, kad visi supranta, kad jis kazkuriuos labiau palaiko. Taigi nemanau, kad imanoma likti visiskai apatiskam ir nesaliskam net ir komentuojant rungtynes, net ir esant profesionalaui. Ir dar priedo - komentatorius rungtyniu baigties nenulemia, kaip mano dauguma mazvaikiu verkslenanciu ******* (vel sorry) gerbeju

Comment

Parašė aMariux
                        jau kad kunigelis nesaliskas tai nereikia cia pusti arabu. Jis dar ir parsidavelis, nes seniau tikrai sirgo uz zalius, bet po to kazkaip perbego i kitu stovykla..... Jus paziurekit jo intonacija kai imeta ******* (sorry, bet kitaip liezuvis nesivercia........) ir kai imeta zalgiris... Ir manau, kad visi supranta, kad jis kazkuriuos labiau palaiko. Taigi nemanau, kad imanoma likti visiskai apatiskam ir nesaliskam net ir komentuojant rungtynes, net ir esant profesionalaui. Ir dar priedo - komentatorius rungtyniu baigties nenulemia, kaip mano dauguma mazvaikiu verkslenanciu ******* (vel sorry) gerbeju
                        Atrodo, kad sis forumas kuo toliau tuo labiau degraduoja ir ne vien sioje temoje. Kada aplenksim delfi?

Comment

Parašė Edd
                          Atrodo, kad sis forumas kuo toliau tuo labiau degraduoja ir ne vien sioje temoje. Kada aplenksim delfi?
                          Kadangi forumo lankytoju amziaus vidurkis sparciai mazeja....

Comment

na to neišvengsi. Kažkada registruotų forumo dalyvių skaičių buvo galima ant pirštų primesti, o dabar jų beveik 700, tad natūralu, kad daugiau įvairių pasisakymų, kartais gal ir nevisai protingų... juolab atsiranda daugiau darbo ir forumą prižiūrintiems žmonėms.
                            Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė caaprius
                              kad Kunigelis butu saliskas tikrai nesamone. mano isitikinimu profesionaliausias komentatorius Lietuvoj. ok, jis komentuoja Ryta Eurolygoj, bet pvz kai losia Zalgiris su kokiais Siauliais, jis lygiai taip pat simpatijas rodo Zalgirui. nezinau kaip buvo sestadieni nes rungtynes ziurejau halej, bet mano nuomone tokia..
                              Tai gal tu geriau isiklausyk, nes jis kaip tik ne tik uz ryta blejina, bet net ir tokiose rungtynese kaip su Siauliais, iki pat paskutines minutes tikisi kad Siauliai "ikas" Zalgiriui. Ir labai nusimena kai Zalgiris laimi. Jis ne joks profesionalas, jis likimo nuskriaustasis, auka.

Comment

Parašė Meier
                                O, žalfaniai užėjo su savo komentarais. Vaje vaje, ir įžeidinėjimų pasipylė. O ar ne pernai Petrauskis į eterį pareiškė „nu ir [cenzūra] koks grajus“ kai Žalgiris pralaiminėjo. Vėl žydukai lenda su savo „pats mušu pats rėkiu“. Bet juk taip daryt negražu
                                juokingas komentaras
                                siaip, tai jega, kad Zalgiris nugalejo pasak Spahijos siuo metu nenugalima europos komanda LR

Comment

Dar beje meier, ka zydukais vadini tu? Siaip tai zydai nebent jus, tiek pagal negerasiais zydiskasiais elgesio manieras, tiek siaip yra gave tokia pravarde...

Comment

siaip ziurint realiai, tai, buciau labai neverkes, kad ir zalgiris butu praloses... nes lkl tai lieka lkl, nu aisku principo reikalas, emocijos, bet juk viskas spresis, kaip visad finale!
                                    o siaip ziurejau vilniuj bare rungtynes zalgiris-lr, tai pasibaisejau, kokiu zodeliu prisiklausiau.... afrokaunieciai, zaliaku..., ciulpi...-ai, be standartiniu keiksmazodziu apseisiu.....
                                    na, niekas i slyva man nedave, kad paplodavau ir ussaukdavau zalgiris, ne vienas as toks buvau..... bet prisiklausiau, tikrai tokios ligotos piktybes ir pavydo, kad rytas vis niekam kazkokiem is antro miesto LT, banditukams, kaimieciams pralosia.... Meier gerai, kad nors nesikeikia

Comment

http://pms.visada.lt/index.php?command=show&id=5991

Cia manau i tema

Comment

Siandien 41-aji gimtadieni svencia

Comment

O cia jaunysteje

Comment

Working...
                                          X