Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Edd
    O del LRyto laikrascio, as nepastebejau Kauno dergimo jame, jei turit kokiu straipsniu, kurie ta irodytu, butu idomu paskaityti. Man tokios kalbos labiau panasios i kazkokiu atpirkimo oziu ieskojima, kai kazkas nesiseka. Tas pats ir su Vapsiu, net juokas ima, kai patys susikuret sau "priesa" ir kiekvienam zingsny ji kaltinat. As del to, kad Zalgirio stadiono Vilniuje niekaip nepastato ar, kad dar kazkas vyksta blogo, kazkokio vieno atpirkimo ozio kolkas tikrai neieskau, nors tai turbut butu lengviausia.
    http://www.delfi.lt/archive/article....ate=1023956369

Comment

Latvis latviui - Stelmacheris

Comment

Parašė Edd
        O del LRyto laikrascio, as nepastebejau Kauno dergimo jame, jei turit kokiu straipsniu, kurie ta irodytu, butu idomu paskaityti. Man tokios kalbos labiau panasios i kazkokiu atpirkimo oziu ieskojima, kai kazkas nesiseka. .
        na jei nepastebi matyt neskaitai.... net, kai kurie mano pazystami is Vilniaus del LR straipsniu pradejo sirgti uz zalius...

Comment

Edd: Perdaug jau cia bandai ginti vainauskeli dinastija.

Comment

Parašė Tomkis
            na jei nepastebi matyt neskaitai.... net, kai kurie mano pazystami is Vilniaus del LR straipsniu pradejo sirgti uz zalius...
            Edd. Nereikia skaityti. Kartais atsiverti ir to uztenka. Pastovi istorija, kad Kaune buvo koncentruoti visi snipai, nusikaltimai is karto i pirma puslapi ir visa kita...
            Nesvarbu. Cia nera del ko gincytis. Tai tik mano nuomone. Bet kitaip galvoti kol kas neiseina.

Comment

Parašė Tomkis
              Uz zalius ar raudonus man visai tas pats, as juk sakiau, kad ne apie krepsini kalbu.

Parašė Tomkis
              Edd. Nereikia skaityti. Kartais atsiverti ir to uztenka. Pastovi istorija, kad Kaune buvo koncentruoti visi snipai, nusikaltimai is karto i pirma puslapi ir visa kita...
              Pavartyk senesnius laikrascius apie Dekanidze, "Vilniaus brigada" ir pan., pamatysi, kad lygiai taip pat didziuliai straipsniai pirmuose puslapiuose. Turbut niekas nekaltas, kad G. Petrikas, H. Daktaras yra is Kauno. O laikrasciai visada vaikosi sensaciju. Paziurekim i kitus laikrascius, nesakyciau, kad ten kazkas kitaip. Toj pacioj "Kauno dienoj" as maciau turbut daugiausia neigiamu straipsniu apie Kauna nei kazkur kitur.

Comment

Pavyzduku. Tau joker dave pavyzdi, o tu cia dabar tusciai sneki. Beje, krepsinis ir kaunas ir beveik sinonimai

Comment

na nesigincikim, linkiu as rytui sekmes eurolygoj reabilituotis (nors beveik jau neimanoma), juk ju pavadinime yra zodis LIETUVOS rytas....!
                  o varanciu ant Kauno (Zalgrio) ir Vilniaus (Ryto) visada is abieju pusiu buvo ir bus... ir nieko cia nepdarysi....

Comment

Lauksim siandien pergales.

Comment

Kagi,rytui kaip sakant nepasiseke.. 0:2.. Tikiuosi zalgiris nesuklups..ir galbut bus 2:0 Bla bla bla ..

Comment

Hm... Nelabai seku krepšinio naujienas - kodėl Beard'as šiandien nežaidžia?

Comment

Zalgiris nesnustoja stebint siandien is ties nebloga zaidimas buvo, tik Tanokos gaila, lygtais per treniruote trauma kojos gavo...
                          "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Comment

Visus su pergale

Comment

Tai kas ten LR buvo jau nurase? a?
                                SU pergale

Comment

Kai sekasi Žalgiriui, nesiseka LR arba atvirkščiai

Kaip bebūtų, su pergale

Comment

Rytą su pergale, Žalgiriui linkiu sėkmės
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Zalgiris kazkaip nesusikaupia... , o Rytas vakar pakilime kovojo, ko pasekoje vieni pralaimejo, kiti - laimejo. Sveikinimai Ryto gerbejams, o Zalgio fanams nenusiminti, dar laimesim!

Comment

T.Mahoričiaus atsakas „Lietuvos rytui“
                                        2005-11-17 17:18

Krepsinis.net

T.Mahoričius tikino esąs visiškai sveikas
                                        Šiandien “Sporto” laikraštyje skaitykite apie tai, ką buvęs “Lietuvos ryto” treneris Tomo Mahoričius kalba apie klubo vadovus, jo atleidimą ir kitus dalykus.

“Lietuvos spauda rašė, kad pats priėmiau sprendimą pasitraukti iš vyriausiojo trenerio pareigų nuolat turėdamas rūpesčių dėl nugaros ir kad artimiausiu metu man bus atlikta operacija. Tačiau taip atsitiko todėl, nes jie nerado kitos priežasties, kad galėtų mane atleisti, - Slovėnijos žiniasklaidai kalbėjo treneris. - Šie sufabrikuoti faktai privertė ,grįžus į Slovėniją, pasitikrinti sveikatą. Tyrimai parodė, kad galiu dirbti trenerio darbą. Esu tikras, kad mano fizinė būklė yra geresnė už klubo vadovo Jono Vainausko ir naujojo trenerio Neveno Spahijos kartu sudėjus”.

Treneris taip pat kaltino klubo vadovus netinkamais darbo metodais bei tikino, jog jie sužlugdė jam visą sezoną. “Sportą” penktadieniais galima įsigyti “Spaudos” kioskuose, o nuo šeštadienio – visose didžiausiuose parduotuvėse.

Comment

Parašė liutass
                                          Losi KKML?
                                          Oj liutai liutai kaip perkunas tavo grifona suminde buvo grazu paziuret

Comment

Working...
                                          X