Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė EddO del LRyto laikrascio, as nepastebejau Kauno dergimo jame, jei turit kokiu straipsniu, kurie ta irodytu, butu idomu paskaityti. Man tokios kalbos labiau panasios i kazkokiu atpirkimo oziu ieskojima, kai kazkas nesiseka. .
Comment
-
Parašė Tomkisna jei nepastebi matyt neskaitai.... net, kai kurie mano pazystami is Vilniaus del LR straipsniu pradejo sirgti uz zalius...
Nesvarbu. Cia nera del ko gincytis. Tai tik mano nuomone. Bet kitaip galvoti kol kas neiseina.
Comment
-
Parašė Tomkisna jei nepastebi matyt neskaitai.... net, kai kurie mano pazystami is Vilniaus del LR straipsniu pradejo sirgti uz zalius...
Parašė TomkisEdd. Nereikia skaityti. Kartais atsiverti ir to uztenka. Pastovi istorija, kad Kaune buvo koncentruoti visi snipai, nusikaltimai is karto i pirma puslapi ir visa kita...
Comment
-
T.Mahoričiaus atsakas „Lietuvos rytui“
2005-11-17 17:18
Krepsinis.net
T.Mahoričius tikino esąs visiškai sveikas
Šiandien “Sporto” laikraštyje skaitykite apie tai, ką buvęs “Lietuvos ryto” treneris Tomo Mahoričius kalba apie klubo vadovus, jo atleidimą ir kitus dalykus.
“Lietuvos spauda rašė, kad pats priėmiau sprendimą pasitraukti iš vyriausiojo trenerio pareigų nuolat turėdamas rūpesčių dėl nugaros ir kad artimiausiu metu man bus atlikta operacija. Tačiau taip atsitiko todėl, nes jie nerado kitos priežasties, kad galėtų mane atleisti, - Slovėnijos žiniasklaidai kalbėjo treneris. - Šie sufabrikuoti faktai privertė ,grįžus į Slovėniją, pasitikrinti sveikatą. Tyrimai parodė, kad galiu dirbti trenerio darbą. Esu tikras, kad mano fizinė būklė yra geresnė už klubo vadovo Jono Vainausko ir naujojo trenerio Neveno Spahijos kartu sudėjus”.
Treneris taip pat kaltino klubo vadovus netinkamais darbo metodais bei tikino, jog jie sužlugdė jam visą sezoną. “Sportą” penktadieniais galima įsigyti “Spaudos” kioskuose, o nuo šeštadienio – visose didžiausiuose parduotuvėse.
Comment
Comment