Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kodėl nesusipratimas?
    Neturi sutarties, kaip "Žalgiris", todėl ir klajoja.
    Pajėgioje ACB lygoje ne visada prasimuša į ketvertuką (man rodos tiek gauna kelialapius), tai ir 'sėdi'.
    P.

Comment

tame ir nesusipratimas, kad klajoja

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Zalgiris tures 3 metu sutarti su Eurolyga.

Comment

Comment

http://www.zalgiris.lt/?id=3&nid=1848

Comment

Nors šiaip sergu uz LR, Žalgiris buvo vertas pergalės

Comment

Malonu girdeti, kai kitos komandos sirgaliai objektyviai vertina kovu rezultatus

Comment

Gera žinia, Tanoka ir toliau liks Žalgiryje

http://www.kaunodiena.lt/lt/?id=6&aid=28363
                  www.donatas-mazeika.lt

Comment

Skeiteris seip cia jau pries sezona klausimu nebuvo nes pernai buvo pasirasytas 2 metu kontrakatas su pratesimu dar vienam!

Comment

Su galimybe pratesti tai gi gali buti kad ir sis sezonas ne paskutinis

Comment

Parašė D-Mason
                        Su galimybe pratesti tai gi gali buti kad ir sis sezonas ne paskutinis
                        Tas su galimybe pratesti, reiskia, kad dabar - 2005/06 metu sezonas ir bus tas pratesimas.

O Dieve, tikekimes, kad kaip tik ateinanis sezonas Tanokai Zalgiryje bus paskutinis... Jis gerai zaidzia ir as neturiu nieko pries ji, bet viskam ateina galas, o dabar atejo tas metas kai Tanoka jau sensta, ir is vis as net nenorejau, kad jis liktu ateinanciam sezonui, nes dabar zais tik vis prasciau ir prasciau, juk jam jau greit sueis 34 metai! Aciu jam uz gerus 3 sezonus Zalgiri, aciu ir uz ateinanti4, jis puikus zaidejas, bet ateina laikas kai ir jam reikia pasakyt: sudie. Tikekimes atzais Tanoka dar kita sezona Zalgiryje ir ate... Jeigu jis liks dar metams, tada Rutkauskas debilas...

Comment

nu nezinau nezinau, man neatrodo, kad Beardas senstu, kaip tik, kuo toliau tuo geriau jis zaidzia (pagal mane), beto jo fizine forma tai ziauriai gera jis stiprus kaip jautis, tad dar kokius 3 ar 4 meteliu turetu zaist... tikiuosi

Comment

2006m. Tanokai sukanka 35 metai, manai po to dar jis bus toks pat geras kaip ir dabar? AISKU KAD NE!!!!!

Comment

Cia buvo skirta Aiwai...

Comment

35 metai ne riba, ne jaunystes pabaiga , paziurek i Pack'a 36 ir ugis neipatingas, o dar delioja o tai yra nelengva pats zinau

Comment

Packas... Geriau tada is vis patylesiu... Nes apie Packa galiu kalbet tik blogai arba nieko... Tikiuosi Packo Rutkauskas nesumastys palikt kitam sezonui, nes butu katastrofa...

Comment

Ne, as tik apie pack'o fizini pasiruosima kalbu, zaidimas ir man nepatinak, tik vat stebetinai greitas ir soklus kaip tokiam amziui

Comment

To tikrai nenuneisgsiu, jis vis dar labai greitas ir kala i kase, bet ir uztat labai daug klysta ir siaip nesamoniu pridaro...

Comment

to kaunaz:
                                        o tu palygink zaliu zaidima su juo ir be jo....(pakas) su juo, nors jis ir klysta, atakos tampa astresnes, todel, kad jis apeina 1x1 varzova, uztraukia kitus zmones... ai nu tingiu pasakoti istikruju, kaip ir man treniravusis krepsini, eilines krepsinio taisykles

Comment

Tai zinai tu palygink kaip masina vaziuotu su: tik su ratlankiais be padangu, ar is vis be ratu... Cia tas pats aisku, kad be jo dar blogiau kai jis yra komandos narys, bet jeigu ji pakeitus i Ed Cota tada butu nepalyginamai geriau...

Comment

Working...
                                          X