Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Valio!
    Zalgiris! Zalgiris! Taip ir reikia tiems wilenskams portugalams!

Comment

@John,
      koks "geras" tavo humoro jausmas... cia provokacija? o gal kazkas nuvoge tavo nicka?

Comment

Parašė kaunaz
        @John,
        koks "geras" tavo humoro jausmas... cia provokacija? o gal kazkas nuvoge tavo nicka?
        Tik bandymas prisideti prie vyraujancios atmosferos

Comment

Nevykes bandymas sakyciau... Vietoj to, kad pripazint pralaimejima, tu geriau vaidini apatijos priepolius... Beje jokiu izeidinejimu - portugalai ar wilenskai as nemaciau... Pats sugalvojai...

Comment

Parašė kaunaz
            Nevykes bandymas sakyciau... Vietoj to, kad pripazint pralaimejima, tu geriau vaidini apatijos priepolius... Beje jokiu izeidinejimu - portugalai ar wilenskai as nemaciau... Pats sugalvojai...
            Tiesa pasakius, as net nezinojau, kad siandien buvo zaidziamos krepsinio rungtynes... turbut tuo viskas ir pasakyta apie mano "apatijas" ar "simpatijas".

Comment

ech, nera ko dziaugtis. tos pacios nuotaikos, kaip kad kokius Siaulius nugalejus

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Apatijos priepolius..

Comment

"Geras" issivartymas... tai va is ko alonso ima pavyzdi sitoj sriti!

Comment

@alonso,
                    nepyk, kad tave paminejau... juk nieko blogo nepasakiau!

Comment

Comment

J.Bertomeu sveikina Kauno "Žalgirį"

p. Arvydui Saboniui,

A.Sabonio Žalgirio krepšinio centro
                        Prezidentui ir valdybos pirmininkui

Barselona, gegužės 18 d., 2005

Gerb. Arvydai,

Man malonu pasveikinti Jus ir Jūsų komandą trečią kartą iš eilės iškovojus Lietuvos krepšinio lygos čempionų titulą. Viso sezono metu puikai žaidusi komanda nusipelnė būti čempionais.

Prašau perduot mano sveikinimus kiekvienam.

Pagarbiai,

Jordi Bertomeu

CEO
                        Apie Zalgiris

Comment

smagu liksim eurolygoj dar 3 metus, kaip minimum, o del lr...........

Comment

na jai dar kitai metais laimesim LKL, tai del Eurolygos galesim buti ramus

Comment

Dzipai, sutartis bus pasirasyta tik po ateinancio sezono. tuo tarpu komanda bus pasirinkta ta, kuri rode geriausius rezultatus per pastaruosius tris sezonus. praeita sezona Zalgiris laimejo LKL ziedus, si - taip pat. tad ateinantysis visiskai jokios reiksmes netures.

Comment

/

As del sventos ramybes kalbu, nes ten tos taisykles gali po menesio pasikeist

Comment

nemanau, jog aplamai imanoma Zalgiri apkeisti su rytu vietomis, kadangi ir paciam Bartomeu labiau apsimoka savo lygoje tureti Europos granda su legendiniu vardu, del kurio susirenka sausakimsos sales Ispanijoje, Italijoje, Izraelyje bei Rusijoje, nei pernyksti teletabiu taures laimetoja. taciau ir ta pati taure mazai ka duoda. jei neskaitysim praeito sezono, kai Hapoel atsisake vietos Eurolygoje, paziurekim i uzpraeita sezona, kuri laimejo slovenu Novomesto KRKA...

Comment

@alonso,
                                    Siaip uzpernai Uleb Cup laimejo Pamesa, Novo Mesto Krka pralaimejo ispanams abi finalo rungtynes...

Comment

taciau pateko i Euroleague abi?

Comment

Būtent.
                                        "Pamesa" pateko per nacionalinį čempionatą, todėl ULEB Cup'ui skirtą vietą gavo KRKA
                                        P.

Comment

Pamesa - tikras nesusipratimas del tu savo klajoniu tarp lygu.

o KRKA'os, ULEB taures finalininku, Eurolygos uzkariautoju tolimesni kelia visi mes zinom..

Comment

Working...
                                          X