Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pilnas straipsnis "Lietuvos ryte" -> spausti

Comment

Būtų gerai, jeigu pirktų Panevėžio ex „Techaso“ komandą. Šiaip ar taip komanda prie bankroto ribos, nors dar turi teisę žaisti LKL (teoriškai niekas nedraudžia prasimušti ir iki Eurolygos), o mieste yra šviežia talpi arena. Pagaliau komanda jau tiek kartų keitė pavadinimą, kad vėl jį keičiant nebūtų tokių problemų, kaip kad pvz Kauno „Žalgiris“
      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Palaikau, tikrai būtų gaila, jeigu Panevėžyje išnyktų LKL krepšinio klubas - tuo labiau, kad ir naują areną pastatė.

Comment

visai gera emblema būtų

Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

80-65! Šaunuoliai jaunučiai!

Finale su italais. Anie padarė graikus.

Edit: Gerai, su kroatais. :/.
            Paskutinis taisė Magician; 2010.08.14, 23:53.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
              80-65! Šaunuoliai jaunučiai!

Finale su italais. Anie padarė graikus.
              Finale su kroatais. Anie padarė ispanus.
              Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Kaltas DD. Tokiu atveju sekiau ne tas rungtynes.

Comment

live transliacija ziurejau per kazkoki portala, pokalbio kambaryje irgi kazkas svaigo, kad finale su italais

Comment

Tai ten aš! D

Comment

Gator, per kur žiūrėjai pusfinalį? Labai noriu pažiūrėti finalą be atsinaujinančios lentelės.

Comment

Chebra, man šviečiasi, kad šįmet su vyrais bus labai neblogai .

Trečia iš eilės? Aš pernelyg aktyvus .

Comment

Jeigu dalyvaus Javtokas ir Delininkaitis rezultatai bus geresni, nei be jų.

Comment

O Eitutavičius rinktinėn tikrai nepaklius...

Comment

Kaip ir daug kas sakė: įdomi šiemet mūsų rinktinė, kuri gali pateikti malonų siurprizą. Aš tikiu, kad taip ir gali nutikti. Gal netyčia tuos pačius ispanus papurtysime. Tik gaila, kad nėturim centro, kuris iš vidutinio įmeta, bet Janku gal atsovės, kai kada centro poziciją... Įdomus čempas laukia
                              You've got one life! Live it!

Comment

Smagios rungtynės vakar buvo. Kita krepšinio pusė

http://www.youtube.com/watch?v=kwsIp...layer_embedded
                                Paskutinis taisė dolfis; 2010.08.20, 09:17.

Comment

Jugodurniui Krstičiui už kėdės metimą reiktų diskvalifikacijos 5 rungtynėm Ir kodėl skystagalvių krepšininkų stumdynės vadinamos muštynėmis?

Comment

Čia jau reik diskvalifikacijų komandai ar abiems, o ne tik žaidėjams.
                                    http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

Comment

Nu, čia tai geras!!!

Comment

Parašė dainiauskas Rodyti pranešimą
                                        Čia jau reik diskvalifikacijų komandai ar abiems, o ne tik žaidėjams.
                                        Pritariu, už tokius bajerius abi galėtų praleisti čempionatą.

http://www.youtube.com/watch?v=loLph...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=ste4A...layer_embedded
                                        Flickr

Comment

pažiūrėk kelintų metų ir neklaidink žmonių
                                          http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

Comment

Working...
                                          X