Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kad Eddas supras tai zinojau, bet tikejausi kad ir virsininkas pakankamai sumanus

Comment

Tuomet atsiprašau
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

jei jau sefas mano bajerius retai pagauna, tai kur cia tikites jog Quack'o supras

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Kas blogai su mano pokstais?

Comment

Parašė kaunaz
            @alonso,
            Ai dar pamirsau tau papasakot uz ka rytfaniai gavo bananu... Siaip tai jie turbut negavo, paprasciausiai apsistumde su policijos pajegomis ir tiek. Nes siaip tai kiek man teko matyt, ten siaip taikos sergetojai, bet jie is tikruju yra turbut uzsakyti, saugoti rytfanius, o ne taika, taip, kad nelabai tikiu, kad jie "gavo ir galva bananais"ar pan. Nu nebent patys arsiausieji. O kodel ten ivyko tas susistumdymas, tai net nezinau. Gal koks kaunietis, ar keli, isibrove i rytfaniu tarpa ir prasidejo nedideles riauses, bet siaip tai keista, kad si kart po rungtyniu mazai kas erzino "zydus"(rytfanius), nes kai paskutini karta rungtynes vyko Kaune buvo linksma: vienas zmogelis, solidzia apsirenges nerimo sukaudamas ir provokuodamas slykstynes-rytfanius: lenkai kurvos! Aisku lenkai cia nekuo deti, bet svarbu, kad rytfaniai nervuotusi...
            Gavo keletas ir dar kaip.. Beje jie ir užvirė visą tą mėšlą Pradėjo "Žalia kurr.." skanduot, tačiau labai jau nedrąsiai Nu po to jau ir prasidėjo..

Comment

Nu kowno, palaukit

Comment

Parašė farbrom
                Nu kowno, palaukit

Comment

Parašė Quack
                  Kas blogai su mano pokstais?

jie beviltiskesni nei mano

j/k

Comment

Comment

farbrom, prasyciau rasyti miestu pavadinimus lietuviskai

Comment

Parašė alonso
                        farbrom, prasyciau rasyti miestu pavadinimus lietuviskai
                        Sulenkinti kai kurie kai kuriu miestu gyventojai
                        * taisyta *
                        „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Zalgiri ir visus jo gerbejus su pergale

Comment

Esme ta, kad "Zalgiriui" labai svarbu laimeti sita cempionata

Tačiau po 2005-2006 metų sezono Eurolygoje vėl žais tik viena Lietuvos komanda. Kuriam šalies klubui atiteks vardinis ULEB Eurolygos vadovų kvietimas, gali paaiškėti jau po šio LKL finalo, nes į Eurolygą kitais metais bus pakviesta geriausius rezultatus trijuose paskutiniuose šalies čempionatuose pasiekusi ekipa.

Jeigu šį sezoną LKL aukso žiedus vėl iškovos “Žalgiris”, naujas kelialapis į Eurolygą jam ir atiteks, nes Kauno klubas yra laimėjęs ir 2003-2004 metų LKL čempionatą, todėl kitų metų šalies pirmenybių baigtis jokios įtakos neturės.

Jeigu “Lietuvos rytas” laimėtų šių metų LKL čempionatą, tuomet kitų metų pirmenybėse būtų galima laukti neįtikėtinos intrigos “Žalgirio” ir “Lietuvos ryto” dvikovose, nes tai komandai, kuri laimės šalies čempionatą, atiteks ir trejų metų sutartis su Eurolyga.

Comment

Krepsinio sostine pastate sostines issisokelius i vieta

Comment

Parašė Himleris
                                * taisyta *
                                Nu atsiprasau, bet man tikrai nepatinka kai iskraipomas mano miesto vardas
                                „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Nesitikejau, kad taip stipriai pastatys ryta i vieta.... Bet gerai, kad pastate. Matet naujausia Vainausko ganda? Salenga ir Jankunas i Ryta...

Comment

@tech

is kur cia toki istraukei?

Comment

Parašė Himleris
                                      Nu atsiprasau, bet man tikrai nepatinka kai iskraipomas mano miesto vardas
                                      Bet dėl to nebūtina taip rašyti
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė tech
                                        Nesitikejau, kad taip stipriai pastatys ryta i vieta.... Bet gerai, kad pastate. Matet naujausia Vainausko ganda? Salenga ir Jankunas i Ryta...

na nebedaug jam liko to džiaugsmo (skleisti belenkokius gandus), dar trys rungtynės
                                        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

alonso: www.krepsinis.net yra NEPATVIRTINTAIS DUOMENIMIS parasyta.

Comment

Working...
                                          X