Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Aš sergu už Lietuvą Kaunaz buvo atjungtas dėl įžeidinėjimų ir tai niekaip nesusiję su tuo, už kokį klubą jis, ar aš sergam

Nors dėl savaitės gal padauginau, pakeisiu į 3 dienas
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantai, apsispresk pagaliau

Parašė Mantaz_2005-04-10,19:30
      Žalgirį, bet kai tarptautiniuose mačuose ir LRytą
      Parašė Mantaz_Šiandien,00:59
      Aš sergu už Lietuvą

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Na tai gerai, kad man pritari
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

beje, cia siaip del linksmumo, keletas rytfaniu komentaru pries rungtynes eurobasket.lt tinklalapyje

Predragas_K Vartotojo reputacija: -1
          Komentarų: 11 Data: 2005-05-07 11:59:14
          oj verksit siandien zaliosios fanai,o tu bpn kaip matau atsibeldei is k net bet nepasikeitai toks pats idiotas islikai....vienu zodziu, siandien kauno angare jsusu zalieji kaimietukai laukia didelis didelis pravalas, pasiruoskit emociskai ir nepamirksit po rungtyniu iskart ateit cia,kreipiuosi i pyrst,abalduka,keturi_)nulis,mailman ir kitus smirdukus kaimietukus, padiskutuosim

Qmox Vartotojo reputacija: -1
          Komentarų: 62 Data: 2005-05-07 13:15:00
          ka cia nustebinti.. tikslingiau sakyti- istaskyti zalia mesa.. jau ka ka tai duok dieve kauno kiauliukai tegul nors pors pergaliu paima(abejoju) o tiem kurie nuvertina ryta eurolygoj tai patarciau atsargiau.. ! jau snekejo cia tokiu ozkuciu, kad Pamesa neimanoma ! -30 -40.. vajej vajej, o kas gi atsitiko.. opa Rytas finale ir Cupas musu.. LKL NEABEJOJU ! bbl buvo atsitiktinumas, kitaip sakant fuksas !

Comment

xa xa xa jie vis raso, kad rytas valdo kaip vienas komentatorius buvo parases, tkrai rytas gerai valdo, nes nuo 2003 metu Zalgiris-LR 21:4
            ir kazkam atrodo, kad jie visada valdo

Comment

http://www.kaimo-plytos.tk/
              Alternative

Comment

Visada tik ZALGIRIS!!!

Comment

Parašė Neformalas
                  Puslapis tikrai intelektulaus ( ) veikejo kurtas.

Comment

Ir kaip matosi tas veikejas nemazu problemu turi su savo pimpaliuku, nes nu labai jau patologiskai visur pripaises

Comment

eh, priimkit su humoru. bent anekdotus persiskaitykit as ir pats kazkur cia maciau "zalgrybio" svetaine.

Comment

Prasau anekdotas: (sorry kalba netaisyta)

Kalbasi Marcipanauskas ir Kiaušas:
                        - Žinai,aš vakar nusifilmavau filme, - taria Marcipanauskas.
                        - Kokiame? - taria Kiaušas.
                        - Pyderų teismas, bet aš nebuvau pagrindinis aktorius.
                        - Aišku.
                        - Supranti, mes su Chujūnu Šiknausku pisamės, o Š.Šeštokas atsistojo prie vintiliatoriaus ir išsitraukė bybį. O nuo to bybio pasklido toks aromatingas kvapas...O režisierius Sisas Sisaitis man sako:
                        - Viskas gerai.Ir toliau malonėkis šiuo kvapu.
                        - Aš ir maloniuosi kvapu. O vėliau Sisas pasiūlo kitame filme atlikti pagrindinį vaidmenį.
                        - O koks to kito filmo pavadinimas? - klausia Aitvaras Kiaušas.
                        - Gėjų išpažintis Pasiūlė tai pasiūlė, bet ar Sisui prezervatyvų užteks? - sako Marcipanauskas
                        .

Ale kokio lygio neigaliam reik but.. Nors tiesa sakant juokiausi tai susiriesdamas nes idiotiskesnio anekdoto, jei ji galima taip pavadint, nesu girdejes

Comment

Comment

sitas bent jau su mintim:

Susitinka Gandrius Šliužas ir Šeštutis Šeštokas:
                            - Klausyk, Gandriau, ar žinojai kad sakinys "Už vaikų tvirkinimą" ne tostas, o baudžiamojo kodekso straipsnis?".
                            arba lryto arena su komentaru

Šį sezoną "Kaimo plytų" komanda rungtynes žaidžia "kaimo plytų" kulokinio arenoje, esančioje Kalabybiškio kaime (Netoliese Vilniaus kaimo).

Rūmuose gali tilpti iki 20 "kaimo plytų" žaidėjų besikrušančių per išeinamąją angą bei apie 15 žaidėjų mušančių į saują.

Comment

Parašė alonso
                              eh, priimkit su humoru. bent anekdotus persiskaitykit as ir pats kazkur cia maciau "zalgrybio" svetaine.
                              Mano humoro skonis kiek kitoks, kad tokie anekdotai man keltu juoka. Bet pastebejau, kad pvz. mazesniuose miesteliuose ir kaimuose, zodziai susije su antru galu, sudais, gejais ir pan., labai kelia vietiniams zmonems juoka ir pas juos tokia logika, kad kuo daugiau tokiu zodziu panaudoja tuo juokingiau. Nors patys anekdotai istiesu visai nebuna juokingi (bent jau man).

Comment

Parašė Edd
                                Mano humoro skonis kiek kitoks, kad tokie anekdotai man keltu juoka. Bet pastebejau, kad pvz. mazesniuose miesteliuose ir kaimuose, zodziai susije su antru galu, sudais, gejais ir pan., labai kelia vietiniams zmonems juoka ir pas juos tokia logika, kad kuo daugiau tokiu zodziu panaudoja tuo juokingiau. Nors patys anekdotai istiesu visai nebuna juokingi (bent jau man).
                                nereikia bandyti pasirodyt per daug protingu/aukstesniu uz kitus. prie ko cia "mazesni miesteliai ir kaimai"? (suprantu ka turejai galvoje)

cia gal irgi "mazu miesteliu ir kaimu" aborigenai kure?
                                http://www.zalgrybis.tik.lt/

beje, manau, cia ne gyvenamoj vietoj esme, o amziuj

Comment

Parašė Edd
                                  O tu kartais ne koks gejus zydas ar siaip koks lenkas cigonas, kad tau nejuokinga? Neturi gumuora jausma tai bent patilek

Comment

Parašė alonso
                                    nereikia bandyti pasirodyt per daug protingu/aukstesniu uz kitus. prie ko cia "mazesni miesteliai ir kaimai"? (suprantu ka turejai galvoje)

cia gal irgi "mazu miesteliu ir kaimu" aborigenai kure?
                                    http://www.zalgrybis.tik.lt/

beje, manau, cia ne gyvenamoj vietoj esme, o amziuj
                                    Man atrodo, kad kiekvienas pasirodo toks koks jis yra. Juk kvailesniam neiseis pasirodyti protingesniu.

O del miesteliu ir kaimeliu, tai matau, kad nesupratai apie ka as kabejau. Mazesni miesteliai ir kaimai prie to, kad as pats turejau tokios patirties. Nuo amziaus tikrai nepriklauso - pamatytum kaip ~50-meciai kalba ir supranta humora kai kuriuose miesteliuose ir kaimeliuose Traku apskrityje, kur tenka kartais buti. As asmeniskai pazistu tokiu "egzemplioriu". Cia ta gyvenamoji vieta buvo kaip pavyzdys, nes pasitaiko visur ir visokiu.

Comment

Parašė Quack
                                      O tu kartais ne koks gejus zydas ar siaip koks lenkas cigonas, kad tau nejuokinga? Neturi gumuora jausma tai bent patilek

Comment

Quack> Raminkis truputį.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                          Quack> Raminkis truputį.
                                          As supratau, kad jis ten nerimtai, pvz. "gumuora jausma". Nors gal ir suklydau.

Comment

Working...
                                          X