beje, cia siaip del linksmumo, keletas rytfaniu komentaru pries rungtynes eurobasket.lt tinklalapyje
Predragas_K Vartotojo reputacija: -1
Komentarų: 11 Data: 2005-05-07 11:59:14
oj verksit siandien zaliosios fanai,o tu bpn kaip matau atsibeldei is k net bet nepasikeitai toks pats idiotas islikai....vienu zodziu, siandien kauno angare jsusu zalieji kaimietukai laukia didelis didelis pravalas, pasiruoskit emociskai ir nepamirksit po rungtyniu iskart ateit cia,kreipiuosi i pyrst,abalduka,keturi_)nulis,mailman ir kitus smirdukus kaimietukus, padiskutuosim
Qmox Vartotojo reputacija: -1
Komentarų: 62 Data: 2005-05-07 13:15:00
ka cia nustebinti.. tikslingiau sakyti- istaskyti zalia mesa.. jau ka ka tai duok dieve kauno kiauliukai tegul nors pors pergaliu paima(abejoju) o tiem kurie nuvertina ryta eurolygoj tai patarciau atsargiau.. ! jau snekejo cia tokiu ozkuciu, kad Pamesa neimanoma ! -30 -40.. vajej vajej, o kas gi atsitiko.. opa Rytas finale ir Cupas musu.. LKL NEABEJOJU ! bbl buvo atsitiktinumas, kitaip sakant fuksas !
xa xa xa jie vis raso, kad rytas valdo kaip vienas komentatorius buvo parases, tkrai rytas gerai valdo, nes nuo 2003 metu Zalgiris-LR 21:4
ir kazkam atrodo, kad jie visada valdo
Kalbasi Marcipanauskas ir Kiaušas:
- Žinai,aš vakar nusifilmavau filme, - taria Marcipanauskas.
- Kokiame? - taria Kiaušas.
- Pyderų teismas, bet aš nebuvau pagrindinis aktorius.
- Aišku.
- Supranti, mes su Chujūnu Šiknausku pisamės, o Š.Šeštokas atsistojo prie vintiliatoriaus ir išsitraukė bybį. O nuo to bybio pasklido toks aromatingas kvapas...O režisierius Sisas Sisaitis man sako:
- Viskas gerai.Ir toliau malonėkis šiuo kvapu.
- Aš ir maloniuosi kvapu. O vėliau Sisas pasiūlo kitame filme atlikti pagrindinį vaidmenį.
- O koks to kito filmo pavadinimas? - klausia Aitvaras Kiaušas.
- Gėjų išpažintis Pasiūlė tai pasiūlė, bet ar Sisui prezervatyvų užteks? - sako Marcipanauskas
.
Ale kokio lygio neigaliam reik but.. Nors tiesa sakant juokiausi tai susiriesdamas nes idiotiskesnio anekdoto, jei ji galima taip pavadint, nesu girdejes
Susitinka Gandrius Šliužas ir Šeštutis Šeštokas:
- Klausyk, Gandriau, ar žinojai kad sakinys "Už vaikų tvirkinimą" ne tostas, o baudžiamojo kodekso straipsnis?".
arba lryto arena su komentaru
Šį sezoną "Kaimo plytų" komanda rungtynes žaidžia "kaimo plytų" kulokinio arenoje, esančioje Kalabybiškio kaime (Netoliese Vilniaus kaimo).
Rūmuose gali tilpti iki 20 "kaimo plytų" žaidėjų besikrušančių per išeinamąją angą bei apie 15 žaidėjų mušančių į saują.
eh, priimkit su humoru. bent anekdotus persiskaitykit as ir pats kazkur cia maciau "zalgrybio" svetaine.
Mano humoro skonis kiek kitoks, kad tokie anekdotai man keltu juoka. Bet pastebejau, kad pvz. mazesniuose miesteliuose ir kaimuose, zodziai susije su antru galu, sudais, gejais ir pan., labai kelia vietiniams zmonems juoka ir pas juos tokia logika, kad kuo daugiau tokiu zodziu panaudoja tuo juokingiau. Nors patys anekdotai istiesu visai nebuna juokingi (bent jau man).
Mano humoro skonis kiek kitoks, kad tokie anekdotai man keltu juoka. Bet pastebejau, kad pvz. mazesniuose miesteliuose ir kaimuose, zodziai susije su antru galu, sudais, gejais ir pan., labai kelia vietiniams zmonems juoka ir pas juos tokia logika, kad kuo daugiau tokiu zodziu panaudoja tuo juokingiau. Nors patys anekdotai istiesu visai nebuna juokingi (bent jau man).
nereikia bandyti pasirodyt per daug protingu/aukstesniu uz kitus. prie ko cia "mazesni miesteliai ir kaimai"? (suprantu ka turejai galvoje)
O tu kartais ne koks gejus zydas ar siaip koks lenkas cigonas, kad tau nejuokinga? Neturi gumuora jausma tai bent patilek
beje, manau, cia ne gyvenamoj vietoj esme, o amziuj
Man atrodo, kad kiekvienas pasirodo toks koks jis yra. Juk kvailesniam neiseis pasirodyti protingesniu.
O del miesteliu ir kaimeliu, tai matau, kad nesupratai apie ka as kabejau. Mazesni miesteliai ir kaimai prie to, kad as pats turejau tokios patirties. Nuo amziaus tikrai nepriklauso - pamatytum kaip ~50-meciai kalba ir supranta humora kai kuriuose miesteliuose ir kaimeliuose Traku apskrityje, kur tenka kartais buti. As asmeniskai pazistu tokiu "egzemplioriu". Cia ta gyvenamoji vieta buvo kaip pavyzdys, nes pasitaiko visur ir visokiu.
Comment