Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Road
    Man pats keisciausias dalykas kai zmogus buna vieno komandos fanas po to ju priesininku fanas,tikrai to nesuprantu ir niekad nesuprasiu
    Cia panasiai kaip vaikstai i viena parduotuve apsipirkti (pvz i 'maxima'), o po to pamatai, kad 'rimi' svariau ir pasirinkimas didesnis - pradedi vaiksciot i kita parduotuve. Supranti ?
    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

tokiu dalyku negalima taip primityviai lyginti. Cia kaip ir tevyne - jinai viena, ir klubas vienas visam gyvenimui, bent jau man

Comment

Galima. Buk, kai saka, labiau 'open-minded'.
        Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Tai visiskai skirtingi dalykai - nepalyginami.

Comment

Parašė keen
            Galima. Buk, kai saka, labiau 'open-minded'.
            Nu matai, jei buciau toks "open-minded", tai ir zmona galeciau i "geresne" pasikeisti, ir sali ar miesta kuriame gyvenu ir t.t.. Bet man sitie dalykai perdaug brangus, kad keisciau i kita, nesvarbu, koks "svarus" ar grazus jis butu.

Comment

Mano darbo vieta

Comment

o štai tokias akimirkas prisiminsiu visą gyvenimą:

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

99, is kur gavai sita / nuotrauka? Pries pora metu as ja nuskenavau is Kaukes albumo . Gal ir joje esancius zmones pazisti?

Comment

che che che, pažįstu visus šioje nuotraukoje, o tas per vidurį su skarele ir alaus talpa esu aš
                    99 aka voras, jei tai ką sako

Comment

Parašė 99
                      che che che, pažįstu visus šioje nuotraukoje, o tas per vidurį su skarele ir alaus talpa esu aš
                      99 aka voras, jei tai ką sako
                      Sako, senuose zinuose matytas ir siaip girdetas

Comment

jo buvo laikai, tuos zinus su kasiaku naktim kepdavom
                        o tu kiek suprantu kiek vėliau atėjai, ar mes visgi pažįstami?

Comment

Parašė 99
                          Kas tas zinas ir kas tas kasiakas

Comment

Parašė 99
                            Nepazistami. As tribunoj lankytis ir truputi vazinet i isvykas pradejau 2000/2001 sezone. I visas isvykas vazineju nuo 2002/2003 sezono.

Comment

Parašė liutass
                              Kas tas zinas ir kas tas kasiakas
                              Kasiakas:

o Fanzinas, tai yra toks nedidelės apimties "žurnalas", kuriame aprašomos kelionės, rungtynės ir etc. "periodiškai" leidžiamas ir platinamas tam tikroje bendruomenėje. Šiuo atveju tarp Žalgirio fanų

O čia gali paskaityt viena straipsnį iš jo, apie kelionę į Eurolygos finalo varžybas Miunchene 1999 metais.

http://slo.kligys.com/3kasiak.html

Comment

Parašė liutass
                                Nu matai, jei buciau toks "open-minded", tai ir zmona galeciau i "geresne" pasikeisti, ir sali ar miesta kuriame gyvenu ir t.t.. Bet man sitie dalykai perdaug brangus, kad keisciau i kita, nesvarbu, koks "svarus" ar grazus jis butu.
                                Va ka as ir norejau pasakyti - negalima zmonos lyginti su kazkokiu klubu. As savo moters niekad nekeisciau i 10 begiojanciu vyru

Comment

O as klubo nekeisciau i 10 kitu...

Comment

Parašė keen
                                    Cia panasiai kaip vaikstai i viena parduotuve apsipirkti (pvz i 'maxima'), o po to pamatai, kad 'rimi' svariau ir pasirinkimas didesnis - pradedi vaiksciot i kita parduotuve. Supranti ?
                                    Man tai panasiau kai buni su "draugu" kol jis turi daug pinigu,o kai jam ateina sunkus laikai tepi slide ir apsimeti kad nepazysti
                                    Tikras fanas su klubu buna ir didziausiu pergaliu ir sunkiausiu laiku metu....tai tiek

Comment

Turim dvi komandas Eurolygoje.

Comment

Sveikinimai
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

JEEEEEEE VISUS SU PERGALE
                                          Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

Working...
                                          X